2777
2789
ممنون عزیزم ❤️ پس این بصرفه تر نسبت به خط دایمی 

سلام آبجی میشه منم راهنمایی کنید واقعا سردرگمم چه کنم من عقدم جهاز خریدیم خونه هم یه وام گرفتیم و با این وام دیگه کامل میشه تقریبا میمونه عروسی و ماشین که واجبه برا شوهرم رانندگی یاد بگیره عروسی در حد جشن که خرجش حدود ۱۰۰ میشه 

حالا من هر چی به شوهرم میگم لاقل پیکان بگیریم میگه نه بعد عروسی پولمون جمع کنیم پراید بگیریم پیکان خوب نیست 

ولی منم دلم میخواد  قبل عروسی بگیریم چون اگه نگیریم یاد نمیگیره میگه یاد میگیرم ولی میدونم الکی میگه و با ماشین مردم نمیشه 

خودم میتونم ۸۰ جور کنم برا پیکان از طرفی میترسم بعدا هم فروش نره 

به شوهرم میگم یخورده از وامه بزاریم واسه ماشین باز قبول نمیکنه میگه اول خونه من نظرم اینه خونه در حدی که بشه توش زندگی کرد یه اتاقش که پول برا ماشینم بمونه ولی باز مخالفه خسته شدم بس که که اصرار کردم ذهنم درگیر این چیزا و مخالفت میکنه 

اگه پولداره ،پس بزاز خرج کنه ،به نظرم دیگه اصلا دل نسوزون و نظر نده و ناراحت نباش  من هم یکی ر ...

پدرشوهرش پولدار هست پدر خودشم پولدار ولی الان یه پراید دارن اینا شوهرش دندونپزشک با یه پراید میره و میاد 

خونشون به اسم پدرشوهرشه و همیشه دوستم نالانه میگه خونه به اسم خودمون نداریم میگیم خب کم خرج کن میگه به من چه وظیفه شوهرمه باید برا من خونه بخره به من چه ربطی داره

اتفاقا خیلی جیزا رو نیاز دارن ولی اصلا خودش رو با شوهرش یه خانواده نمیدونه همه ایناذو وظیفه خودش میدونه و خرج کردن و خرید کردن رو حق خ‌ودش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چه تاپیک خوب و مفیدی ، لطف اگه تایپ خوبی داشتید منو هم راه بدید 😅.

راجب یک نوع پول پس انداز کردن و درامد خوب میخواستم بهتون بگم 

من همسرم کارمند بانک رفاه هست 

بانک رفاه جدیدا یه طرحی گذاشته به اسم طرح افق که شما هر مقدار پول داشته باشید میتونید بزارید تو بانک و سپرده اش کنید بعد از اون  یکی دو ماه یا حتی بیشتر میتونید دست به سپرده نزنید و یکی دوماه بعد پول و در بیارید و به ازای سپردتون وام بگیرید اونم وام ۴ درصدی که باز پرداختش خیلی عالی هست 

مثلا شما ۱۰۰ میلیون و ۳ ماه بزارید توی بانک ۵۷ میلیوم وام میتونید بگیرید و وقتی ۳ ماه بعد بیارید بیرون ۱۵۷ میلیون پول دارید 

عزیزان من رقم درشت مثال زدم اما رقم پایین هم میتونید این کارو کنید مثلا حتی ۵ یا ۱۰ میلیون هیچ فرقی نداره 

و اینکه کسانی که اپیکشن فرا رفاه موبایلی دارن میتونن برن اون بالای صفحه و نوشته طرح افق و وارد محاسبه گر بشن و پول مد نظرشونو بنویسن و ببینن چقدر میتونن وام بگیرن و اینا 

خیلی وام خوبیه واقعا من راضی بودیم 

عزیزدلم شما زیاد براش دلسوزی نکن آدمی رو که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیتون ...

اره کاملا درست میگید ما چندتا دوستیم خیلی باهاش حرف زدیم ولی فایده نداره مطمئنیم اخرش سر این قضایا و سر بدرفتاریش با شوهرش سر پول طلاق میگیرن مطمئنیم

جلوی ما جلوی بقیه همش به شوهرش میگه بی عرضه ای و گدایی و نداری حالا این شخص همونیه که مثلا تو یه ماه ۷۰میلیون داده لباس و غذای بیرون

قربونت برم من عزیزم ❤️ من کوچیک شما هستم بانووو ❤️ خب حالا که انگیزه میگیری از صرفه جویی ها بذار ...

سلام دختر این همه کدبانو گری ازکجا یاد گرفتی کاش منم بتونم مثل شما بشم خیلی سعی میکنم ولی گاهی نمیشه😅

حالا به روز دوروزش توفیری نداره مهم همون باز و بسته بودنشه 😉☺️

چرا مهمه. جمعه ها آقایون خونه هستند ما هم هی دوست داریم بیایم تو سایت ولی قفل باشه ب زندگی می‌رسیم 🤣🤣🤣.اینطوری باز باشه دوست داریم هی بیایم سر بزنیم🥰

سلام چه تاپیک خوب و مفیدی ، لطف اگه تایپ خوبی داشتید منو هم راه بدید 😅. راجب یک نوع پول پس اندا ...

ممنون عزیزم ضامنم می خواد؟من بانک رفته حساب دارم الان باید کاراشو اینترنتی انجام بدم؟

دخترم عاشقتم
قربونت برم من عزیزم ❤️ من کوچیک شما هستم بانووو ❤️ خب حالا که انگیزه میگیری از صرفه جویی ها بذار ...

معصومه جون سلام عزیزم 

من ۵.۶ماهی بود هیچ پس اندتزی نداشتم بجز ماهی ۵تومن که برا خربد ماشینم مونده بود و میدادم و البته اخر ماه اخرین قسطشه و تموم و خ‌شحالم با دوسال کار کردن سریع تونستم یه ماشین بگیرم درصورتیکه خیلی از همکارام با ۲۰سال سابقه هنوز هیچی به اسم خودشون ندارن متاسفانه و ماشین خودشون رو ندارن

این ماه با راهنمایی شما ۳تومن نقدی پس انداز کردم البته یهویی یه کار خیلییی مهم پیش اومد و یه تومنش رو خرج کردم ولی اون ۲تومن به هیچ وجه بهش دست نمیزنم 

با مابقیش هم یه جفت گوشواره که‌پس‌انداز مخفیه خریدم

عزیز مبارکتون باشه  یه سوال .اسید شور کرد انگشتر رو؟ من دیروز بالای ده تا طلا فروشی رفتم  ...

عزیزم اسید نمیدونم فقط گفت جرم داره بزار برات اب کاری کنم یا همون طلا کاری نمیدونم چی بهش میگن گفتم باشه گفت صد تومن میشه پنجاه بهش دادم 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
بچها باماهی 6تومن چطوری پس اندازمی کنید اجاره و قسطهاکسرشده تمام خرج خونه و خودم و هزینه های روزم ...

سلام عزیز

به نظر من هرچی لازم داری رو بنویس

هرچی هم دوست داری یعی از نظر احساسی بنویس

چون نقص زیاد داره خونه وسایلت ماهی 2 تومن پارسیان بخر. فقط وقتی خریدی پشتش حتما با یک برچسب تاریخ و ساعت و اون مغازه ای که خریدی رو بنویس تا بعدا یادت نره و به خودشون بفروشی

از 4 تومن باقی مونده. باید ببینی کجاها رو میشه صرفه جویی کرد کجاها نه

مثلا اگه سرکار میری، حتما با اتوبوس برو. اسنپ گرونه.

یا خوراکی سبک بردار برای نهار ببر و از بیرون نخر

یا اگه میتونی بعضی چیزها رو تعمیر کنی بهتره تا از اول بخری. یک چیزایی هم از دیوار میشه خرید. مثلا قاشق چنگال یا دراور یا فرش.

از 4 تومن هم ماهی 2 تومن رو وسایلت رو بخر. اولویت هم دیوار بعد اگه خوب و سالم پیدا نشد نو بخر. به لیستت نگاه کن. از هر سه تا واجب و ضروری یک احساسی هم بخر تا انیزه ات حقظ بشه

2 تومن باققی مونده هم با هفته ای 500 تومن ببند.

میتونی هم یک سری چیزها مقل حبوبات و برنج و شوینده رو اول ماه به صورت عمده بخری تا ارزون تر در بیاد.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

خانوما من امروز رفتم طلافروشی.پلاک ان یکاد میخواستم تو قیمتای ۴ تومن اما چون فقط میتونستم یه چیز ریز بگیرم خیلی اجرت بالا میگرفتن کمترینشون میگفت ۱۶ درصد 

تا ۲۵ درصد هم میگفتن.اعصابم خورد شد یه سکه پارسیان ۱۵۰ سوتی گرفتم ۵۳۵۰۰۰ و سلانه سلانه اومدم خونه

خانوما من امروز رفتم طلافروشی.پلاک ان یکاد میخواستم تو قیمتای ۴ تومن اما چون فقط میتونستم یه چیز ریز ...

میخریدی دیگه تو طلای گرم پایین درصدا فرق انچنانی نداره نهایت ۲۰۰ فرقشونه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
2810