2777
2789

سلام خانمهای عزیزصبح زیباتون بخیر 🌺

انشاالله همیشه تندست وسالم باشید که بزرگترین ثروت سلامتیه 👌

ازاونجایی که قراره طلاهایی که میخریم تقریبا مخفی باشه وبه کسی نگیم به خاطر یکسری حرف وحدیث ها که خودم تجربه کردم .پس فقط به شما میتونم بگم که دیروز رفتم یه دستبند بدونه اجرت گرفتم که پولش هم قرعه کشی به اسمم دراومده بود هم پس اندازخودم بود البته بادخترکوچیکم رفتم توراه بهش گفتم این یه رازه باید به هیچ کس نگی اونم قبول کرد فقط یه حرفی زد که انگیزه گرفتم گفت مامان میخوای باباروبه آرزوهاش برسونی ؟گفتم هم بابا هم شماها وقتی بزرگ شدید ماشین خواستید، توعروس شدی ،داداش دامادشد اونوقت میدم به شماها خلاصه رفتیم ودستبند وخریدیم ویه نفس راحت کشیدم 😊😍

انشالله صدبرابرش برای شما وبازتشکر میکنم ازهمه خانمهاکه تجربیاتشون ودراختیار میزارن ومادرس میگیریم ازصحبت هاشون .  مخصوصامعصومه جون .رویاومامان سبحان عزیز مدیون شماهستم 😘❤

عکس میزارم جهت انگیره چون خودم عکس طلا خیلی دوست دارم 🤭

۴گرم و۲۸۰سوت ۱۵ملیون وپنجاه تومن خریدم 

معصومه جونم😭😭 شوهرم از وقتی فهمیده پس انداز میکنم دیگه ی قرون بهم نمیده😭 ۸میلیون جمع کرده ...

@masumehjoon    n

عزیزم نظر خودم اینه ی مدت بگم اصلا طلا نمیخرم ک خیالش راحت بشه

و اینکه اشتباه دیگم اینه همهههه ی پولمو میدم طلا توی بقبه مواقع بدون ی هزاری میمونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من یه خانم35ساله هستم ک هیچ وقت نتونستم مدیریت کنم زندگیم رو باید بگم تو لحظه زندگی کردم و هیچ وقت نتونستم قدم های جلوتر رو ببینم همیشه جلو پام دیدم البته مقصر نبودم چون جدا شدم و خرج دوتا دخترام با خودم بود با حقوق دوتومن یا سر راست کنم سه تومن سعی کردم چیزی کم نداشته باشن ولی خودتون میدونید همه چیز سخت شده و واقعا دست تنها بودم و هیچ حامی نداشتم الا دوسال میشه ازدواج دوباره کردم و یه دختر دیگه هم دارم ک خودمون خواستیم الا حقوق شوهر من 16تومن هستش با پول خودم 4/500،،،، بایارانه خودم،بچه ها و شوهرم2تومن،که سرجمع میشه 22/500 اجاره خونه ماه هفت تومن میدیم،، میخوام برام یه برنامه بدین بتونم هم پس انداز کنم هم پول پیش رو برای سال آینده جمع کنم هم بتونم خرج خونه، شیرخشک کارای ک لازمه و واجب رو بتونم مدیریت کنم ممنون میشم راهنمایی کنید ببخشید طولانی شد 

من بهترینم🥰
چن وقت طول کشید ؟طلات رو خوابوندی یه مدت بعد دادن؟

یک ساعت بعد واریز شد ب حسابم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
اینم عزیزان دستبندی چه گفتم گرفتم با پول مایحتاج خونه 😉 بیشترش برای شماها عزیزان  طلای بدون ...

وووی چه نازه 

مبارک باشه 

چه دلنشین .

من و همسرم بعد از یک مجادله ، و رسیدن به نتیجه در حال چرخیدن در بنگاه ها و دیوار جان هستیم 😁 اینم خودش یه قدم بزرگع برای من.

البته مجبور شدم لو بدم چقدر پول دارم 😂 ولی خوب چاره ای نبود .

امروز هم از کلاس ورزش اومدم خونه ، یک ساعت توی راه بودم ، همیشه خودش من را بر می گردون، 

یه کار در جهت دوست داشتن خودم انجام دادم ، چون می‌گفت ماشین نخر منم تمام کلاس های تابستانی را میگم من را ببر ، امروز هم زنگ زدم و گفتم یک ساعت توی آفتاب تو راه بودم.

گفت اذیت شدی ؟! بر خلاف قبل که میگفتم نه !😑 گفتم آره خیلی 😎 یه ساعت کلاس بود ، یه ساعت تو راهم تو گرما 😢

گفتم اینجا است که ماشین به درد میخوره ...

گفت خودم می‌برمت گفتم نه تو هم کار داری نمیشه که هی بری و بیای.

گفت آره باید یکی بخری 🤪🤪🤪

بر طبل شادمانه بکوب😜

منم گفتم آره ولی خوب پول برای خونه کم میاد .

یعنی اگه خونه نخری، منم ماشین میخرم 🥲🥰 

و ماشین به نظرم واقعا واجبه ...

راستی خدا خیر بده به اون دوستی که اینجا گفت ، سیب زمینی تو فر درست می‌کنه و ...

یادم نمیاد کدوم کاربر بودند!!!!🥲🥲

ولی مسیر جدیدی را برای من باز کردند ، دیروز کوبیده مرغ برای اولین بار تو فر با دستور پخت تو برنامه پاپیون درست کردم و کنارش سیب زمینی و کدو و هویج و بادمجون گذاشتم تو غر ، یعنی قاچ و ...

آغا عالی شد فقط هویج خوب نبود شما امتحان نکنید 😐😐

بادمجون هاش را پوستش را راحت جدا کردم برای میرزاقاسمی.

کدو و سیب زمینی طمع دار هم آنی خورده شد 🥰🥰

✅یه کار دیگه هم کردم ، میخواستم کلاس ثبت نام کنم همسر گفت پول بدم ، گفت عاره ✋ قبلا در این مواقع خودم میدادم و هیچ کس یک تشکر خشک و خالی از من نمی‌کرد .

تا گزارشی دیگر بدرود🍫🍬

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
میدونم فاکتور میدن منظورم تضمین واسه طلاست که خدای نکرده دزد ببره

دزد از بانک ببره طلارو🫤🫤🫤

زیادی حساسی عزیزم

وامو نگیری بهتره چون یک سال قراره استرس بگیری

مردم ملیون ملیون میان طلا میذارن تو بانک

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام دوستان 

نوشتن برنامه غذایی برای این هفته کار منو راحت کرد دیگه مجبور نیستم هر روز تا سر ظهر دنبال این باشم که چی بپزم چی نپزم چون شوهرم خیلی بدغذاس 

یه نکته بگم که بنظرم جاش توی تاپیک خیلی خالیه به نظرم یه خانوم امروزی و با دانش باید برای سطح فکریش هم هزینه کنه اصلا جالب نیست که یک مادر همون زن و مادری باشه که سال پیشش بوده ما انسانیم و باید خودمونو ارتقا بدیم خداوند کامله و خیلی میپسنده که بنده اش رو به کمال حرکت کنه البته که هیچوقت به کمال نمیرسیم ولی اینکه بشینیم و فقط به فکر بچه و پول و روزمرگی باشیم چیز جالبی نیست 

🔴پس یه باکس برای کتاب، دوره های اموزشی ، دوره های روانشناسی ، و هرچیزی که نیاز فکری و مغزی یک انسانه هم بذاریم 

من خودم به شخصه چون در حال مطالعه و جست و جو بودم این تاپیک رو پیدا کردم 

حضور شما در این تاپیک خودش نشون دهنده این هست که دوست دارید پیشرفت کنید پس چه خوبه که به قول معصومه جان توی همه چی بیست باشیم 

امیدوارم حرفام بی ربط با موضوع این تاپیک نبوده باشه 🤗

همیشه در مسیر نور باشید✨🤍

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام دوستان من درمورد بلو  بانک اصلا چیزی نمیدونم میشه بهم بگید چجوریه؟ یعنی پول میذارین سودمید ...

بلوبانک سود نمیده

یه بانک آنلاینه بعد سه ماه بر حسب معدل حساب وام ۱۰ میلیونی میده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دزد از بانک ببره طلارو🫤🫤🫤 زیادی حساسی عزیزم وامو نگیری بهتره چون یک سال قراره استرس بگیری مردم ...

برد دیگه صندوق امانات بانک ملی رو خالی کردن اونم شعبه دانشگاه تهران😂

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

حالا هرچیزی هم لازم نیست تو تاپیک بگین دیگه بخدا از صبح حالت تهوع گرفتم حالم از غذا بد میشه

الان دوباره جنگ نشه

وقتی یه موضوعی حساسه هی میبینید سرش بحث میشه خب باز مطرح نکنید

مگه اینکه خودتونو صاحب تاپیک میدونید و دنبال جلب توجه هستید

ریپلای نزنید که دوباره تاپیک بسته نشه نگن فلانی دشمنی داشت حسود بود

سلام دوستان من یه خانم35ساله هستم ک هیچ وقت نتونستم مدیریت کنم زندگیم رو باید بگم تو لحظه زندگی کردم ...

عزیزم همینکه جرئت جدا شدن و تغییر داشتی و دختراتو زیر سایه خودت گرفتی بزرگترین کاره. ایشالا با همسرت و نی نی و دخترات زندگی شاد و پر ارامشی داشته باشی❤

سلام دوستان گلم امیداورم حال دلتون خوب باشه من خواننده ی خاموش بودم و هستم تقریبا اوایل خرداد با این تایپیک اشنا شدم و شروع کردم به خوندنش الان صفحه سیصدو خورده ای هستم ولی همزمان شروع کردن به پس انداز کردن وتا الان با پول تو جیبی بچه هام براشون یه پارسیان۳۰۰سوتی گرفتم و خودم هم یه ۳۰۰سوتی وامیدوارم بتونم ادامه بدم بادر کنار شما بودن وانگیزه گرفتن راستی یه ۶۰۰صوتی هم از سایت حقانی خرید کردم که همین الان رسید اگه نت یاری کنه عکسشون رو میزارم ان شاءالله که جیبتون پر پول باشه و دلتون بی غم

2810