2777
2789

سلام دوستان نازنینم امیدوارم حال دلتون خوب باشه

همونطوری که میدونید من به شدت بخاطر کسب و کار جدیدم سرم شلوغه و خیلی نمیتونم بیام تاپیک و بینتون باشم

اما هر لحظه به یاد شمام و از تجربه هاتون که قبلا نوشتین همواره استفاده لازم رو می برم

خب من تو این سه ماه اول سال نتونستم حتی یه گرم طلا بخرم

ولی عوضش تونستم یه کم از بدهی و قسطامو کمتر کنم که فکر کنم این خودش یه چالش بزرگ بود برای من

دعا کنید کارام خوب پیش بره و بیام از موفقیتام و تیک خوردن هدفام بگم آن شاءالله

طلاهای همگی هم مبارکتون باشه ان شاءالله با دل خوش استفاده کنید🌹❤️

بچها باماهی 6تومن چطوری پس اندازمی کنید

اجاره و قسطهاکسرشده

تمام خرج خونه و خودم و هزینه های روزم رو باید انجام بدم

تنهازندگی میکنم

نواقص برای خونم هم زیاد دارم مبل دراور فرش قابلمه تخت خواب کمدلوازم اشپرخونه ظروفام ناقصن مثلا لیوان ندارم قاشق چنگال ست ندارم حتی 12تا

لباسامم تکمیل نیست لباس خونه باید بخرم لباس اداری و بیرونی و کفشاشون

هزینه اینترنت و تلفنمم هست

کل باقی مانده از حقوقم هم 6تومنه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با برنامه زندگی کردن و هدف گذاری باعث میشه کمتر تابع اطرافیان بشیم و بهتر بتونیم برای رسیدن به اهدافمون متمرکز بشیم.

وقتی درآمد افزایش پیدا میکنه، سطح زندگی عوض میشه اما نباید ولخرجی کنیم بلکه اضافه درآمد باید نردبانی باشه تا سطح زندگیمون رو تغییر بدیم. 

اگه مسافرت خوب نرفتیم چند تا سفر خوب داشته باشیم، اگه ماشین نداریم یا مدلش پایینه ماشین بخریم یا عوضش کنیم.

اگه مستاجریم خونه خریدن بشه هدفمون، یا اگه خونه داریم ارتقای امکانات، محله یا متراژ خونه در اولویت باشه. اگه خونه خوب داریم خرید املاک دیگه که خودشون باعث درآمدزایی بشن و ... خیلی اهداف دیگه که دسترسی به همه اینها فقط با برنامه ریزی اضافه درآمد، پس انداز و به جریان انداختن پس انداز ممکن میشه. 

در کنار همه این موارد لذت بردن از زندگی و درآمد هم باید جزو مهم و اساسی زندگیمون باشه، اینطور نشه که تبدیل بشیم به نگهبان و نظاره گر اون ثروت‌.

شاد باشید و روزهای خوب پیش رو داشته باشید💐

سلام دوستان من اینو با قلک طلا خریدم .خردخرد پول واریز کردم هر روز طلا ی خورده میومد پایین میگرفتم.دیدم ب ۲ گرم و خورده ای رسیده دیگه تبدیلش کردم .انشالله بیشترش برای شما دوستان

سلام دوستان

اینجا عززی که اسمش رو یادم نمیاد من رو با طلاسی و میلی گلد اشنا کرد.

من خیلی تحقیق کردم به این نتیجه ها رسیدم شاید به درد شما هم بخوره

طلاسی موقع خرید و یا فروش برای پول های کم ۲درصد کم میکنه که به نظرم زیاده چون شما میخای هرباری مثلا در هفته شاید سه بار ۵۰هزار ت خرید کنی هر سه بار بخای ۲درصد کارمزد بدی  جالب نیست. کیف طلا هم یک درصد هست کارمزدش اما میلی گلد نیم درصد هست که به نسبت اون دوتا بهتره و همون بازدهی طلاسی و کیف طلا رو داره.

بعدم فقط به درد پول های خورد میخوره به نظر من عزیزی اگر میتونه هر ۱۵ روز یا حتی ۳۰ روزحدود دو تومن پس انداز کنه همون پارسیان بهتره براش.

بچها باماهی 6تومن چطوری پس اندازمی کنید اجاره و قسطهاکسرشده تمام خرج خونه و خودم و هزینه های روزم ...

عزیزم همون قسطهایی که میدی پس اندازه دیگه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
پست قبلی توضیح دادم  کافه و باشگاه و کتابخونه vip  یا همین ژل و... که رفتیم کلینیک  ...

ناراحت  بشه

اصلا بگو من لازم ندارم نمیخوام 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام دوستان من تو ویپاد سکه هام شدن ۴۵۰۰ الان چجوری وام رو بگیرم ۱۰ تومن  بعد اینکه من کارت ند ...

بدون کارت فیزیکی اصلا ویپاد بهت وام نمیده عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام دوستان اینجا عززی که اسمش رو یادم نمیاد من رو با طلاسی و میلی گلد اشنا کرد. من خیلی تحقیق کرد ...

ببخشید من اینو متوجه نمیشم 

طلاسی برای هر خریدی دو درصد کم میکنه درسته؟

خوب فرقی نداره چند میخری ، اگه ۵۰ بخری دو درصد از ۵۰ تومن کم میکنه ، اگه صد بخری از صد تومن دو درصد کم میکنه

یعنی بستگی به میزان پولت داره ، درسته؟

منظورم اینه اگه صد یکجا بخری با دو تا خرید ۵۰ تومنی کارمزدش فرق نداره؟

قربونت برم من عزیزم ❤️ من کوچیک شما هستم بانووو ❤️ خب حالا که انگیزه میگیری از صرفه جویی ها بذار ...

معصومه جونم😭😭

شوهرم از وقتی فهمیده پس انداز میکنم دیگه ی قرون بهم نمیده😭

۸میلیون جمع کرده بودم فهمید خرج نکردم

همش نقشه میکشید خرجش کنه

منم زود توی سایت احسان گلد ی گوشواره ۲ونیم گرمی سفارش دادم

متاسفانه ۲۳روز پول تو حساب شون موند ندادن و گفتن شبا بفرست برگردونیم

هی میگفت پولو بگیر خرج خونه کنیم فلان کنیم منم یواشکی پول رو گرفتم و از حقانی

دوتا ۱گرمی و ی نیم گرمی سفارش دادم

نمیدونم چرا از وقتی فهمیده طلا مبخرم دیگه پول نمیزنه ب کارتم

کارت خودش میده دستم منم ی روز یواشکی واسه خودم انتقال دادم تا اون همش تو همراه بانک چک میکنه پول ب چ حسابی میره

مثلا اگه ۴۰۰تومن از سوپر مارکت خربد کنم کار نداره ولی ۲۰۰ بدم طلا جنگ ب پا مبکنه

همش میگه کم میارم نمیتونم

قرار شد ی وام خانگی ۵تومنی ۱۰ ماهه بنویسیم

میگه ندارم نمیتونم نمیده 😭

نمیدونم چیکار کنم😭

دیشب عروسی دوست صمیمیم بود پول نداد برم ارایشگاه خودمم ی قرون نداشتم

همشو طلا خریده بودم

خواهرم گفت متاسفم برات ی زن ۲۱ ساله نباید حداقل ی میلیون گوشه کارت باشه

منت مرد نکشه😭😭

توروخدا سیاست بهم یاد بده

2810