2777
2789
سلام معصومه خانم  وقتی پست های شما را می خونم خیلی انگیزه می گیرم مخصوصا تو این گرونی وقتی از ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ من کوچیک شما هستم بانووو ❤️

خب حالا که انگیزه میگیری از صرفه جویی ها بذار یه کوچلو بنویسم برات 😍 

یادتون میاد اون روز گفتم از شهرستان مهمون داشتم ..؟

چند وقتی بود که پشت سر هم مهمون داشتم 

بارها گفتم بازم میگم که نقش خانوم خونه در زندگی خیلی مهم 

مرد کارگر و زن بناست....یعنی مرد زندگی ات کارگری می‌کنه و میاره ...و تویی که باید بنایی کنی 😍و زندگی رو بسازی 

مردا از صرفه جویی و قناعت و مدیریت چیزی نمی‌فهمند

ندونن هم بهتر 👌😉

من اگه اهمیت ندم به زحمات همسرم ❤️به پولی که با هزاران سختی میاره خونه ....

اکه قدر ندونم ...بی توجهی کنم ....و حساب کتاب شده خرج نکنم 

برای هر مهمانی که میخواد بیاد 🤔

اونوقت با ماهی ده پونوزده ...دفعه مهمان ما باید دارایی امون رو هم بفروشیم ...و بذاریم وسط و مهمان راه بندازیم 👌

ولی میام چیکار میکنم ...میام طوری لیست مینویسم و برنامه میریزم که هزینه ی زیادی نکنم برای هر مهمان 👌

مثلا به جای پنج مدل میوه ...دو مدل میوه میگیرم 

یا مثلا به جای میوه ی نوبرونه ...میام از اون نوع میوه ای میگیرم که زیاد تو بازار و ارزونتر ...مثلا به جای سالاد میام سبزی خوردن میگیرم و ....

یا تو غذا پختن اسراف نمیکنم 👌

همیشه سعی میکنم فرزرم  یخچالم ...کابینت هام پر باشه ...تا برای هر مهمونی زودی نپرم بیرون 

اون روز که مهمون داشتم ...خورشت مرغ گذاشته بودم ...با دورچین ...هویج و سیب زمینی و گوجه 

و دلمه برگ مو ...و سوپ 👌

دلمه رو که نوبرونه بود😋 دوست داشتن زیاد خوردن و خورشت که برای هر نفر یه تیکه مرغ در نظر گرفته بودم ...چهار تا ازشون موند 👌

که بعد جمع کردن سفره ...و رفتن مهمون ها اومدم قشنگ دور چین های خورشت رو سوا کردم و مرغ هارو برداشتم بدون اینکه ذره ای هویج و یا سیب زمینی بهشون بچسبه ✅

گذاشتم تو پلاستیک و تو فریزر .گذاشتم ..و از اونجایی هم که مهمون ها برای ناهار آمده بودن ...

برای شام گفتم از همون برنج که مونده بود ...اونو میخوریم ...با همون خورشت هویج و سیب زمینی 👌

چند روز بود که پشت سر هم مهمون داشتم ...غذاهای پروتین دار زیاد خورده بودیم ....صلاح بر این دونستم که مرغ هارو سوا کنم و نگه دارم برای چند روز دیگه 👌

وقتی میگم مردا این چیزا رو نمی‌فهمند ...به خاطر همین دوستان 

اون روز داشتم خونه رو تمیز میکردم ساعت یک و نیم ظهر بود که 

جاری ام زنگ زد که معصومه اکه هستی میخواستم بیام چند ساعتی بشینیم ؟.

میدونستم که برای ناهار میاد ....اومدم چیکار کردم وقت هم که تنگ بود 👌 زود همون بسته ی مرغ رو در آوردم ...گذاشتم تو قابلمه 

تو یه لیوان آب ...روغن رب و زعفران ...آبلیمو و نمک ریختم قشنگ هم زدم با چنگال تا رنگش عالی بشه 😍

بعد ریختم تو قابلمه و درشو گذاشتم بدون اینکه زیرشون روشن کنم ...تا خود به خود یخش باز بشه ...اینطوری مرغ عین روز اول در میاد هم از نظر شکل ظاهری و هم از نظر طعم و ...

زود چند استکان برنج کته گذاشتم ...بدو بدو رفتم نیم کیلو سبزی خوردن گرفتم اومدم ...و زود یه پارچ شربت آبلیمو تخم شربتی  درست کردم😉

تا هزینه ی نوشیدنی ( نوشابه دوغ ) ندم 

و اینطوری شد که من یه مهمان راه انداختم با بیست تومن هزینه ی سبزی ...و مبلغ دویست تومن سرمایه گذاری کردم تو طلا سی 😉

چون جلوی خرج نوشیدنی و حداقل دو سه عدد ران مرغ گرفته شد یا یه حرکت اون روزی  😉می‌تونستیم همون شب گرم کنیم و بخوریم ...ولی چون چند روز پشت سر هم خورده بودیم ...کسی تمایل نداشت که باز مرغ بخورن ...قطعا میموند خراب می‌شد 👌✅ولی مگه میذارم ؟😍😁

سلام دوستان و خانومای زرنگ و اقتصادی😍😍 من یخورده پول دارم بنظرتون باهاش چندتا سکه پارسیان بگیرم ب ...

سلام عزیز دلم ❤️

بده یه دونه سکه ی پارسیان یک گرمی بگیر ....از جای معتبر و مطمین ...یا بده طلای بدون اجرت در حد پولتون بگیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم ❤️ بده یه دونه سکه ی پارسیان یک گرمی بگیر ....از جای معتبر و مطمین ...یا بده طلای بدو ...

ممنون قشنگم

طلای بدون اجرت همون آب شده ست یا دست دوم ؟

یه سکه یه گرمی حدودا ۴تومن در میاد؟

قربونت برم من عزیزم ❤️ من کوچیک شما هستم بانووو ❤️ خب حالا که انگیزه میگیری از صرفه جویی ها بذار ...

معصومه جان اگر میشه خصوصی پیام منو بخون 

چون نخوابیدم و دارم فکر میکنم فردا چطور برخورد کنم و ...

ببخشید 

ان شاءالله عمرت با عزت باشه 

قربونت برم من عزیزم ❤️ من کوچیک شما هستم بانووو ❤️ خب حالا که انگیزه میگیری از صرفه جویی ها بذار ...

سلام عزیییییزم ببین کی آنلاینه😍😍

معصومه جون به راهنماییت نیاز دارم.

ما یه زمین خریدیم الان میخواییم اونو بسازیم الان ۲۹۰۰ داریم که رفتیم میلگرد و بتن رو خریدیم بعد ۵۰۰ برای ۴ ماه بعد چک دادیم که ۵۰۰ رو الان داریم به نظرت با اون ۵۰۰ چکار کنیم که ۴ ماه بعد چک مون پاس بشه و یه سودی هم بکنیم؟ بزاریم بانک میانگین بگیریم ۲۰۰ وام برداریم تا دورچینی هم بکنیم یا چند تا سکه بخرم یا بزارم بانک سود بگیرم؟

همسرم من هرچی بگم گوش میکنه

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
یه مشکل دیگه دارم که همسر من غذا میبره با خودش سر کار بعد از کرونا محل کارشون دیگه رستوران رو بست . ...

نه دیگه با خنده کارساز نیست با اخم در حالیکه یه ابرو بالایه بهش تفهیم کن تو این روزگار گرونی و وضعیت بارداری سختته 

سلام عزیز دلم ❤️ بده یه دونه سکه ی پارسیان یک گرمی بگیر ....از جای معتبر و مطمین ...یا بده طلای بدو ...

سلام معصومه جان حس میکنم این روش برنامه ریزی و درصد بندی شما خانوما خیلی پیچیده اس نمیتونم انجامش بدم راه اسونتری نیس یا من اینجوری فک میکنم

سلام دوستان و خانومای زرنگ و اقتصادی😍😍 من یخورده پول دارم بنظرتون باهاش چندتا سکه پارسیان بگیرم ب ...

سکه پارسیان یک گرمی بگیر میشه ۴ تومن

من عاااشق زمستونم❤️

شبتون بخیر دخترا 

⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

از دیشب که تاپیکو باززکردم‌ پست گذاشتم تا خود الان سایت برام باز نمیشد و کلااا تو ارورررر بود 😭😫😫☹️

به احترام و درخواست های مکرر دوستان

که تو شخصی و تو تاپیکها پیام داده بودند 

یه عده از دوستان خواستار باز بودن تاپیک طبق روال قبلمون هستند

یه عده هم موافق بسته بودن و داشتن فرجه برای خوندن صفحات به هر دلیل عقب افتادشون 

حالا می خوام براتون نظر سنجی بزارم میتونید تا چهار شنبه هم شرکت کنید و لایک کنید چهار شنبه انشالله میزان آرا و لایک های هر نظر سنجی رو میبینیم و طبق اون تصمیم میگیریم 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

موافقان بسته بودن تاپیک

در آخر هر هفته به جهت استراحت

و رسیدن به صفحات نخوانده لایک لطفااااا♥️♥️♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مخالفان بسته بودن آخر هفته های تاپیک 

به جهت بهره بردن بیشتر و

همه روزه از راهنمایی های دوستان 

لایک لطفاااا♥️♥️♥️

سکه هم باشع میفروشتش میده به طلا باباش خیلی پول‌دار براش طلا میخره این‌میفروشه میده به لباس ۲۰۰گرم ...

اگه پولداره ،پس بزاز خرج کنه ،به نظرم دیگه اصلا دل نسوزون و نظر نده و ناراحت نباش 

من هم یکی رو میشناسم غز طرف پدرشوهرش اینقدرر بهشون میرسه که اگه فقط بفروشن و بخورن تامین هستن 

اینام هر چی در میازن خرج میکنن ،شاید بعضی ها قبول نداشته باشن طرز فکرشو ،ولی اینم یه نوع روش زندگیه ،طرف احساس نیاز برای پس انداز نداره

2810