2777
2789

بچه ها من مثال جاریمو زدم بیشتر خواستم دوستانی که بچه دارند

اولا روی بچه هاتون سرمایه گذاری کنین تا بی مصرف بار نیان و قدر و ارزش بدونن

حتما حتما کلاس ورزشی و ، کلاس هنری بچه هاتون رو ثبت نام کنین

روی زبان سرمایه گذاری کنین براشون و این خیلی جلو میندازتشون

الان که تابستونه بچه هاتون رو این ۳ تا کلاس بفرستید تا بتونن در اینده تو زمینه درسی هم موفق باشن و دیدشون باز بشه

ورزش واجبه براشون موسیقی و‌یا یه رشته هنری و زبان هم که واجبتر از همه

برای اینا اصلا حساب کتاب نکنین و براش رشدشون هزینه کنین. 

به نظرم بذار رسالت و اندازه پولت وام بگیر.  بعد پولت رو ببر طلا بخر باز طلا رو بذار کارگشایی و ...

وای من ترسیدم از این وام بانک کار گشایی یهو یادم اومد صندوق طلای بانک ملی رو زدن و ملت چه جوری میزدن رو سرشون که مالشون سرقت شده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من ترسیدم از این وام بانک کار گشایی یهو یادم اومد صندوق طلای بانک ملی رو زدن و ملت چه جوری میزدن ...

خب گلم همیشه ریسک وجود داره

هیییییییییییچ وقت 100 درصد وجود نداره در هیچ چیزی. هیچ قطعیتی وجود نداره. 

اما تو مقایسه کن میزان سرقت سالانه از خونه ها و از بانک ها رو

در بانک ها شاید 10 سالی یک سرقت باشه. در خونه ها سالی 10 هزارتا

به اضافه اینکه برای کارگشایی چون وزن طلا مشخصه اگر برفرض سرقتی هم رخ بده، بانک جبران خسارت میکنه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خب گلم همیشه ریسک وجود داره هیییییییییییچ وقت 100 درصد وجود نداره در هیچ چیزی. هیچ قطعیتی وجود ندار ...

واقعا تضمین میده بانک و جبران خسارت میکنه ؟ اگه اینجوری باشع که همین فردا میرم و وام رو میگیرم 

واقعا تضمین میده بانک و جبران خسارت میکنه ؟ اگه اینجوری باشع که همین فردا میرم و وام رو میگیرم 

گلم من کارگشایی نگرفتم

اما به نظرم اینطور میاد که چون وزن طلا ثبت میشه، پس این خودش یک سندی میشه برای شما که این طلا رو دادی

اما حتما سوال کن و به منم بگو

چون ضامن و اینا نمیخواد خیلی خوبه

بانک ملی 50 گرم طلا میگیره برای 20 میلیون. به نظر من خیلی خوبه. غنیمته همینم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانما خوبین؟ از طلاسی طلا خریدم. این قسمتایی که با قرمز مشخص کردم ارزش دارایی رو نشون میده. مت ...

گلم به نظرم چون تازه خرید کردی طول میکشه اپدیت بشه

منم یکی خودمو که دیدم اولی و دومی با هم فرق دارن

اولی و دومی موجودی طلا و سومی پولی هست که به حسابت واریز کردی اما هنوز ازش طلا نخریدی

اما وقتی وارد قسمت خرید و فروش بشی و بعد گزینه خرید با کل مبلغ رو بزنی، موجودی کیف پولت دیده میشه

خانما یسوال دیگه ... ❤ 

من الان داخل بلو با نک باکس بندی کردم 

ولی اولویت بندی سخته 

و نمیدونم چجوری تقسیم کنم 

یعنی اول برای یه باکس جمع کنم بعد برم هدف بعدی؟

با توجه به اولویته یا درصد بندیه؟ 

باکسام هم ایناست: ( درآمد تقریبا ده الی ۱۵ ت) 

شهریه ترم مهر ۸ ت / ترم دی ۸ ت 

پس انداز سکه صد ت حداقل برای هدفی مهم تا ۱۵ ماه

لپتاپ دست دوم ۱۵ الی ۲۰ ت (تا مهر)

گوشی ۱۰ الی ۱۵ ت (تا مهر) 

لباس و روتین و... ۲ ت 

بدهی اسنپ و ویپاد ۳ ت 

ازمونای زبان که دوتاش میشه ۲۰ ت (تا عید)

باشگاه و... یک ت 

لطفا بگید چجوری براشون بودجه بندی کنم؟؟؟ 

تکی تکی یا درصدی؟؟ 

طلارو وزن میکنن

فاکتور معتبر میدن ک وزن طلا نوشته شده

به همین راحتی من گرفتم 🤷🏻‍♀️🙂

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
2810