2777
2789
سلام دوستای گلم سه تا النگو دارم ۱۱گرم و ۳۰۰ سوت طلا دارم میخوام با ۳تا النگوی مستعمل که  ۱۱ ...

نه عوض نکن

من کلا با عوض بدل کردن مخالفم

حتی زشت ترین طلاهایی که از قبل دارم رو هم عوض نمیکنم مگر اینکه بخوام یه حرکت بزرگتر باهاشون بزنم 

بیخیال شو 

اون سه تومن رو بده یک گرم طلا والا😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .دوست دارم پیام هات هزاران بار لایک کنم اما افسوس که نمیشه ‌.فقط بدون من از ته قلبم برات ...

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم من ❤️ لطف داری قشنگم 

خوشحالم که مورد پسندت قرار گرفته 😊

چشم به روی چشم عزیزم ...حتما براتون مینویسم 

اینجارو دنبال کن ...هر پستی باشه ...اول اینجا میذارم 

بعد کپی میکنیم اونور 

انگشترت هم مبارک عزیزم 😍 انشالله پیشرفت هات ادامه دار باشه عزیزم ❤️

کلا با طلافروشها هر جوری معامله کنی باز به نفع اوناس

من کلا اعتقادی به حابجایی طلا و سکه به این دلیل ندارم

هر چیزی میخرین بذارین بمونه بعدا حرکت بزرگ تر بزنین باهاش‌

مگر اینکه پارسیان باشه و بخواین از ترس تقلبی شدن تبدیل به طلا کنین

این نظر منه البته 

معصومه جون من الان مبلغ ۳۵۰ میلیون پول دارم  که البته ۳۰۰ تومنشو از رهن آپارتمانم یعنی پولی است که از مستاجر گرفتم  دارم  تصمیم دارم بزارم ۶ ماه بانک تا بتونم بعدش وام بگیرم و  اون پولی که برای رهن آپارتمانم دستمه جور بشه و بعد. با پول وام طلا بخرم  ( اینطوری پول مستاجرم جور میشه هر وقت خواست بره بهش میدم  میدونی چرا دوست دارم پولش اماده باشه تا وقتش تموم شد بدم بره چون میدونم مشتری راه نمیده خونه رو ببینند چون دوست نداره بره الان ۳ ساله نشسته امسال هم مجبوری باهاش تمدید کردم تا اردیبهشت ۴۰۴ قراردادشان هست یعنی تازه تمدید کردیم . .به نظرتون اینکار درسته. یا ازهمین الان بدون گرفتن وام برم طلا بخرم ؟

خیلی قشنگه عزیزم مبارکت باشه😍🤩 معصومه من دیروز یه اشتباه بزرگ کردم چهار ونیم گرم طلای شکسته  ...

چشمات قشنگ میبینه عزیزم ❤️

واقعا 😳🥺یعنی یه گرم رو دادی رفت ؟؟؟؟؟؟

دختر این چه کاریه آخه ؟

جمع میکردی طلای مورد علاقه ات رو میگرفتی 

بهتر از این بود فدات شم ..

.چون میدونم با چه سختی پول جمع می‌کنین 

پنج تومن ...پنج تومن ...ده تومن ده تومن 

تا بشه پول چند سوت طلا ...به خاطر همون میگم ها 👌

حیف واقعا ...عزیزم از این به بعد دیگه از این کارها نکن 

بیا قشنگ دو تا باکس تعیین کن 

باکس طلای مصرفی ( زینتی )😍

یه دونه باکس هم برای مخفی که بهتر طلای بدون اجرت و حتی شکسته باشه ....

اینطوری قشنگ به دل خودت هم توجه کن ...بدون اینکه احساساتی برخورد کنی 

معصومه جون من الان مبلغ ۳۵۰ میلیون پول دارم  که البته ۳۰۰ تومنشو از رهن آپارتمانم یعنی پولی است ...

قربونت برم معلوم نیست شش ماه بعد طلا تو چه رنج قیمتی باشه👌

من باشم دویست ملیون رو میدم در جا طلای بدون اجرت ...حتی آب شده هم میتونی بگیری ...منتها خیلی باید مواظب باشی که خالص باشه ....از جای معتبر بگیر 👌

صد و پنجاه تا رو هم میذارم بانک سپه اگه توانایی پرداخت اقساط رو داشته باشی ...دو ماه بعد ش صد و پنجاه که گذاشتی ...صد و پنجاه هم وام میده با بیست و یک درصد 👌

میشه پولت سیصد تومن 

این سیصد تومن هم رو هم تبدیل می‌کنی باز طلای بدون اجرت

..و کم کم  اقسلطش رو میدی ...و خودت رو به چالش میکشونی که 

اکه احیانا مستاجر هم بلند شد ...اندازه ی پول مستاجر میفروشی از طلا بهش میدی تا تخلیه کنه 👌

یا اینکه باهاش طی می‌کنی که یه ماه مونده حتما باید مشتری بیارم که خونه رو ببینن....و دست به طلا نمی‌زنی 👌

از اونجا میگیری میدی ...و تخلیه می‌کنه 👌

اگه احیانا دیدی قبول نکرد ...بگو اگه راضی نمیشی برای مشتری اومدن ...یه چک یه ماهه بدیم ...ببین چی میگه قبول می‌کنه 

اگه قبول نکرد ...همون به اون مقدار طلا میفروشی 👌

و مطمینم تا اون موقع طلا رفته بالا ...تو با فروش ..نصفشون میتونی مستاجر رو راه بندازی 

منم و همسرم این ماه یه سکه ۲ گرمی پارسیان گرفتیم ولی قسطا و چکامون زیاده تا آخر سال و ماشین خیلی خرج ...

مبارکتون باشه 

اشکال نداره عزیزم ❤️شده لاک پشت واری حرکت کنی 👌 بکن 

مهم نیست 👌

ولی حتما یه پس اندازی داشته باشه 👌

مبارکتون باشه  اشکال نداره عزیزم ❤️شده لاک پشت واری حرکت کنی 👌 بکن  مهم نیست 👌 ولی حت ...

سلام @masumehjoon    

سه تا النگو دارم

۱۱گرم و ۳۰۰ سوت طلا دارم

میخوام با ۳تا النگوی مستعمل که  ۱۱ گرم و ۶۰۰ سوت عوض کنم طلا ۳۳۲۵ تومن

گفت بابت ۳۰۰ سوت و ۵درصد سودش باید ۳میلیون و خورده ای بدم به طلافروش

چجوری حساب کرده؟

منصفانه اس؟ یا گرون میده؟ 

دلیل عوض کردنمم اینه که النگوهام شبیه هم نیستن. این سه تا شبیه همن

اصلا به نظرتون عوض کنم؟ یا ضرر میکنم عوض نکنم؟؟؟

سلام ‌معصومه جان خوبی ؟ اگه بدونی این چند روز همش میومدم تاپیک نگاه میکردم ببینم جواب دادی یا نه ؟ م ...

قربونت برم بهار جون ❤️ خوبم به خوبیت عزیزم

درکت میکنم ...کاملا میفهمم چی میگه 

ولی عزیزم هر چیزی یه راه حلی داره 

نمیشه که با لج و لجبازی و یا غر زدن و یا حرص خوردن 

کاری رو پیش برد 

یه سال که گفتیم هیچ پس اندازی نداشته باش ...گفتیم اعتماد جلب کن ...

دوست داری پس انداز کنی .؟..دغدغه ات بچه هات ..؟.پس بیا با همسرت قشنگ مطرح کن 

بگو که برای بچه هامون ..بگو که از پولی که میدی عزیزم می‌خوام ببینم اگه تونستم با خوب مدیریت کردنم ...پونصد ششصد تومن بمونه تو کارت 

بر میدارم برای بچه هامون پس انداز کنم 👌

بذار همسرت هم ببینه ...بدونه که به فکر زندگی اتون هستین 

به فکر بچه هاتون هستین ...اونم دست و دلش به کار بره 

وقتی همسرتون حساس شده ...نباید به فکر پس انداز مخفی باشی ..و خودت رو به قولی از چشمش بندازی 

اگه خاطرت هست عزیزم ❤️ اون سری هم کارت خریده عمده رو که شارژ میکردی ماهانه ...میگفتی دوازده تومن پول بود توش  دیده بود فک کرده بود داری مخفی کاری میکنی 👌

یکم فک کنم از اون موقع حساس شده 

تو بیا با سیاست و با محبت ...این بدبینی و شکاکی رو از سر راهتون بردار 👌

سلام سلام صد تا سلام به دوستای گلم

من پر انرژی اومدم

اول بگم از پنجشنبه که این‌و خزیدم دل تو دلم نبود تاپیک باز بشه براتون بگم.... چون دیگه از پس اندازام و طلاهان به کسی چیزی نمیگم دوست دارم لااقل برای شما بگم که اون هیجانم تخلیه بشه😁😁😁

یه کم پول گذاشته بودم ویپاد رسیدم به امتیاز ۱۰ میلیونی اما من ۲۰ تومن وام میخوام.... دیدم اگر ی مقدارشو طلا بخرم و باقیش هم بمونه بازم تا تاریخ مقرر من به سکه های مورد نیاز بیست میلیون وام میرسم

برای همین رفتم طلافروشی و این دو تا تیکه رو خریدم با ۷ درصد سود ☺️☺️

ان شااللع بیشترش روزی شما باشه😇😇

اینم برای چالش خرداد و تیر ..... تا الان نزدیک ۱۰ گرم خریدم امیدوارم بتونم تا اخر سال به سی گرم برسونم

البته امیدوارم اول تیر، اضافه حقوق فروردین مون رو بدن و به احتمال زیاد لازمش نداریم یه وام پشتوانه هم میگیرم و ان شاالله تبدیل میکنم.... تا خدا چی بخواد البته...یه سیب رو بندازیم بالا هزار تا چرخ میخوره🌸

سلام بچه ها میگم من حدود شش تومن پول دارم با یه پارسیان میخام بدمش طلا بنظرتون پارسیان بزارم رو پولم ...

هدفت چیه؟

اگه خرید طلای زینتی و استفاده هست که بفروش یک طلای نمادار بخر

اما اگه خونه و ماشین و زمین هست نگه دار. چون توی خرید و فروش مکرر طلا، ضرر میکنی. ریز ریز جمع کن و فقط یکبار برای هدفت بفروش

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810