2777
2789

یه بودجه ای تعیین شده بود برای این ماه که من مدیریت کنم 

اما کارتش تو جیب همسر بود خلاصه که همچین صد در صد هم با من نبود مدیریت ولی خب خرید و.. باهم میریم 

تا ۱۳ خرداد عالی بودیم و کلی پول مونده بود 

دو روز رفتیم بیرون و زیاد خرج کردیم 

جای پارک پیدا نمیشد یه نفر گذاشته بودن جا پارک وایستادع بود می‌گفت ۱۵۰ میگیرم بزارم پارک کنی شوهرم راحت قبول کرد و دیگه دور اضافی نزد که جا پیدا کنه خودش 

یاد ضرب المثل یه دوستمون افتادم که می‌گفت یکی یکی میکنیم دوتا و شوهرا دوتا دوتا میدن می‌ره 

بعد ناهار بیرون خوردیم که شد۵۳۰ چاره ای نبود چون بعد مدت ها بیرون رفته بودیم

شوهرم برای خودش و من لباس خرید شد ۸۶۰

یکم نون قندی گرفتیم شد ۴۵

سبزی گرفتیم ۱۵ شد 

تو دوروز نزدیک ۲ تومن رفت 

از بودجه تعیین شده ۱/۵ مونده تا آخر ماه و قراره با همون سر کنم البته همه چی خونه داریم و این فقط صرف لبنیات و تره بار میشه

خداروشکر از ماه قبل ۱۳۰۰ موند واس پس انداز که فعلا تبدیل نکردیم و منتظرم یکم بیشتر بشه که باهاش یه تیکه طلا بخرم 

الان بقول معصومه جان هرچی دارم تو خونه با همونا شام و ناهار و راه میندازم و اتفاقا آب هم از آب تکون نمیخوره 

نخود زیاد دارم مثلا فلافل درست میکنم 

با چند تا دونه بادمجون که میخرم کشک خونه دارم میشه کشک بادمجون

یعنی اول چک میکنم غذایی که میپزم موادش دارم یانه 

مبارکت باشه عزیز  انشاالله واسه خوشی یات خرج کنی  من خودم یه هزاری مخفی ندارم ولی خیییلی ...

ممنون عزیزدلم 

ان شاالله بهتریناس سهم شما بچه ها این تاپیک🤲🤲🤲

الهی بنده خدا خانمه

چقدر شوهرش ازش سواستفاده کرده  

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم شما از کدوم قسمت تامین من حق بیمه رو پرداخت میکنید ؟؟ آخه همچین گزینه ای نداره

پرداخت حق بیمه 

از صفحه اصلی امور پرداخت ها و قراردها رو انتخاب کنید 

نوشته عملیات بزنید بعد میزنید پرداخت حق بیمه 

بعد ی مثبت و منفی میاد وسطش جای عدد هس تعداد ماه هایی ک میخاید حق بیمه اش رو پرداخت کنید میزنید  و محاسبه حق بیمه 

مبلغ مشخص میشه و پرداخت  

و دراخر پرداخت با کدملی همچین چیزی نوشته اونو میزنید و اطلاعات کارتتون وارد میکنید و تمام 

بعد از صفحه اصلی گزینه کلیه سوابق رو وارد میشید و چک میکنید تعداد ماه ها رو 

یکم دقت کنید متوجه میشید 

موفق باشید

یه کار اقتصادی که کردم این بود که از سفر سوغاتی نیاوردم دیدم مادرشوهر انتظار سوغات داره زنگ زده بود 

که رفتم یه خوراکی از شهر خودم خریدم که بدم بگم از سفر خریدم که مادر خودم زودتر دیدم دادم به اونا.اونم یه خوراکی دیگه داد بمن. منم اونو بردم برای خانواده شوهر و اینگونه سوغات هر دو خانواده تامین شد 

سلام خانمای خوش فکر و مقتصد، یه راهنمایی ازتون میخوام، آخر ماه تولد پسرمه چهار سالشه، میخوام جشن تول ...

عزیزم

میتونی مثلا عصر دعوت کنی ک ب شام نخوره

حدودا ساعت مثلا ۴تا۶ عصر خوبه

میوه بگیر ب تعداد یکم بیشتر  خیلی هزینه نمیشه

پفیلا....کیک...شربت...ژله

سلام گلم منم اول حضوري ميرفتم واقعا وقتم گرفته ميشد و ساعتها منتظر ميموندم اما الان چندسال رمز دادن ...

سلام گلم چقدر حق بیمه پرداخت میکنین؟ بدونه بیمه درمانی هم میشه ریخت؟ 

خوشگل خانم لایک نکن،🤕😁😁😁😂
سلام عزیزم ❤️ چند ماهه است قرعه اتون ؟ اگه کم هستین تعداد نفرات ...بذارین  ولی اکه نه بیشتر ا ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت 

من همه ی نوشته های شمارو خوندم ومیدونم چقدر بافکرو برنامه ومهربون جواب همه رو میدین 😍♥چقدرهم که دوست داشتنی هستید 

این قرعه کشی ۱۵ماهه هستش 

سلام خدمت همه عزیزان،من سالها خواننده خاموش بودم وبه تازگی عضو سایت شدم بخاطر همین تاپیک مفید خصوصا بخاطر حرفهای دلنشین معصومه خانم 👌

نوشتن برام خیلی سخته فقط همینکه کلا همیشه چه مجرد بودم چه متاهل و الان که مادر دوتا بچه هستم صرفه جویی و قناعت اولویت زندگیم بود مثلا همین الان که بجای تنقلات داشتم کیک درست میکردم از شیره خرمایی که مدتها مونده بود ولی هنوز تاریخ داشت و بچه هام نمیخوردن کیک شیره خرما پختم هم تنوع شد هم مفیدتر😋 

باکسی که عاشقش بودم ولی چون کم سن و سال بودیم و هیچ پشتوانه ای از جهت خانواده نداشتن ازدواج کردم و همین باعث شد خیلی سختی بکشیم و الان خداروهزار بار شکر هم خونه هم مغازه هم دوتا ماشین داریم و من بشدت خسته بودم که امسال ی دبی رفتیم ولی بی برنامگی همیشگی همسرم باز کار دستم داد وکلی برنامه هام بهم ریخت

خلاصه که امیدوارم منم به جمعتون بپذیرید و دوباره توان ادامه پیدا کنم🙏🏻💗

ی سوال داشتم که سایتها رو میزنیم دو جور قیمت طلای ۱۸ عیار هست:

طلای ۱۸ عیار و طلای دسته دوم

وقتی شما طلای دست دوم میخرین هم اون قیمت طلای دست دوم براتون با سودشون حساب میکنن یا طلای نو ۱۸ عیار با سودش؟

تو شهر ما اینجوری نیست ظاهرا و فقط موقعی که طلا رو از ما میخرن طلا رو به قیمت دست دوم برمیدارن ولی برای فروش طلای نو ضربدر گرم بعلاوه حداقل حداقل ۸درصد 

هیچ جا زیر۸ درصد هم ندیدم که بدن..

ممنون میشم توضیح بدین 💐

اگه تو شهرهای استان مازندران بابل ،ساری ،یا آمل جایی منصف میشناسین ممنون میشم بهم بگین❤💗

2810