2777
2789

سلام خانمای خوش فکر و مقتصد، یه راهنمایی ازتون میخوام، آخر ماه تولد پسرمه چهار سالشه، میخوام جشن تولد بگیرم براش، مهمونا حدودا ۲۱ نفر هستن، حالا به نظرتون چی کار کنم که هم آبرومندانه باشه هم اقتصادی، معمولا خونواده ی همسرم تو جشنای تولد شام مفصل نمیدن، فقط مثلا یه سالاد اولویه، ولی تنقلات خیلی تهیه میکنن، به نظرتون منم همین رویه رو در پیش بگیرم، یا شام بدم با کیک و چای دیگه تنقلات و میوه هیچی نباشه، شام دادن راستش یه خورده سختمه برای این تعداد، از طرفی من پسرم اصلا به تنقلات و اینا عادت نداره و من همش بهش گفتم ضرر داره حالا نمیخوام تو بهترین روزش فکر کنه دارم از مضرترین چیزا استفاده میکنم 😅 نمیدونم یه خورده تو دوراهیی موندم دوس دارم نظراتتون رو بدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمای خوش فکر و مقتصد، یه راهنمایی ازتون میخوام، آخر ماه تولد پسرمه چهار سالشه، میخوام جشن تول ...

حالا لازم نیست تنقلاتت خیلی هم مضر باشه

میتونی الویه درست کنی یا تو خونه جوجه بدین به مهمونا

میوه هم موز و خیار و گوجه سبز و یا سیب بگذاری

پاپ کورن هم درست کنی

کیک هم بخری

همینا خوبه دیگه 

پفک و اینجور چیزا نخر. اصلا من تنقلات این مدلی برای تولد خوشم نمیاد به چشم هم نمیاد کلی هم کثیف کاری و دور ریز داره 

دوستان کیادلارمیهرن؟ لطفا یکم توضیح بدین  برای پس اندازخریددلاربهتره یاطلا؟

نه دلار نخر 

دلار رو همیشه به زور پایین نگه میدارن و با سکه هیچوقت تناسب نداره عددش

سکه و طلا گزینه بهتریه

من خودم ۵۵۰۰ دلار سال ۹۵ و ۹۶ به  مرور خریدم

سودی که روی سکه کردم و طلا روی این اصلا نکردم 

حالا لازم نیست تنقلاتت خیلی هم مضر باشه میتونی الویه درست کنی یا تو خونه جوجه بدین به مهمونا   ...

من هم هفته قبل تولد ۳ تا بچه هام رو گرفتم یکجا البته برای خانواده خودم و همین حدود ۲۰ تا مهمان داشتم .

میوه همه این چیزهایی که شما گفتی به اضافه توت فرنگی بود و زردآلو .

تنقلات هیچی نبود اصلا .

شام هم جوجه کباب همسرم درست کرد به اضافه در حد ۲ تا ظرف پیرکس برای تنوع فقط خورشت بادمجان .

کیک هم ۲ تا گرفتیم یک عدد دخترانه که بزرگتر بود و یک کیک کوچیک پسرانه چون یک بار دیگه تاریخ تولد اصلی پسر کوچیکم کیک گرفته بودیم .

حالا سری بعد که خانواده همسرم رو دعوت کنم همین یکی ۲ هفته آینده کیک پسرونه رو بزرگتر میگیریم که فرق هم نباشه بین بچه ها . 😍😍😍😍

بچه ها معصومه جون لطف کردن کلی صفحات قبل نوشتن در خصوص خرید چکی مایحتاج ضروری شون

گفتم منم این نکته رو بگم که روششون خیلی خوبه تو این وضعیت اقتصادی هر چقدر بدهکارتر و مقروض تر باشی بهتر پیش میری

اغلب  کسایی که خونه خریدن یا ماشین خریدن با وام و این مدلی تونستن یه حرکتی بزنن

من این روش معصومه رو خیلی قبول دارم

در واقع بجای اینکه بیان پولشون رو همون اول نقد خرید کنن گذاشتن دو ماه دیگه تسویه کنن و پول درشت تر رو دادن طلا خریدن بجای ریز کرذن پولشون

نکته ها همینجا هست تو همین پیامهای به ظاهر ساده که ازش میگذریم

مرسی از معصومه عزیز که با جزییات مینویسن

افرین به مدیریتشون 

من هم هفته قبل تولد ۳ تا بچه هام رو گرفتم یکجا البته برای خانواده خودم و همین حدود ۲۰ تا مهمان داشتم ...

خیلی هم عالی

منم با شما موافقم خیلی اوقات میایم کلی مخلفات و تنقلات ریز ریز میخریم هم کثیف کاری میشه هم به چشم نمیاد هم وقتی بمونه روونه سطل زباله میشن 

مثلا ژله و پفک و بیسکوییت و …. الکی فقط ظاهر گول زنک هستن

همون غذای اصلی خوب باشه با میوه و کیک کافیه دور ریزش هم کمتره 

بچه ها اون تنقلات رو فقط دستمالی میکنن و میریزی میره و الکی شکم سیر کن هست 

کیک تولد سایزش اندازه باشه غذای اصلی هم اکی باشه با میوه کافیه دیگه 

مسابقه که نیست 🥴🥴

من از طریق اپلیکیشن تامین من پرداخت میکنم  و از طریق سوابق بیمه چک میکنم تعداد روزها رو ک درست ...

گلم شما از کدوم قسمت تامین من حق بیمه رو پرداخت میکنید ؟؟

آخه همچین گزینه ای نداره

عزیزم شوهرتون از خرید زمین هن خبر ندارن؟؟

نه راستش.. 

زمین مسکونی هستش برای سرمایه گذاری بلند مدت خریدم. 

با توجه به اخلاقیات شوهرم تصمیم گرفتم بهش نگم ، اینجوری جفتشون در امانن  

هم زمین سرجاشه و هم خیال شوهرم آسوده یه و شب میتونه راحت سرشو زمین بزاره  

اگه شوهرم بفهمه که یک لحظه آروم و قرار نداره  و فکرش درگیره که چطور از من بگیرتش و آبش کنه و برع سفر  

البته اینو بگم شوهرم از پس انداز مخفی بدش نمیاد

اگه روزی هم بفهمه ، میدونم که مشکلی برام ایجاد نمیشه  

ولی شنیدم بعضی از خانما ک میگن اگه همسرمون بفهمن ک ما پس انداز مخفی داریم بهمون بدبین میشن

ولی همسر من خداروشکر این اخلاق رو نداره باز

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
بعد یکسال باید پرداخت کنی ؟ من میخوام ۶۰ گرم بزارم ۲۰ میلیون بگیرم  سر سال ۲۶میلیون باید پس بدم

تو شیراز ک دیگه اون ۲۰ تومنی رو نمیدن مگر با ۲۰ تومن سپرده شرایطش خیلی سخت شده قبلش بپرس از بانک شهرتون 

اینم من یکی ب اسم خودم گذاشتم یکی همسر 

بعد از یکسال اصل پول با سودش باید برگردونیم 

2810