ممنونم ازت معصومه ی عزیزم @masumehjoon  
ممنونم ازت رویا جان @royayezendegi  
و ممنونم ازتون دوستای گلم، اسم نمیبرم ک عزیزی از قلم نیفته
خیلی خیلی دوستون دارم 😍😍
من شماهارو عین خواهر خودم میدونم و ممنونم بابت راهنمایی هاتون توی این چند سال ❤
چند سال پیش ک من با این تاپیک آشنا شدم از همون موقع شروع کردم ب پس انداز کردن و خریدن طلای مخفی
خیلی خیلی بدردم خورد توی زندگی
شغل همسر من طوریه ک چند ماه در سال رو کار ندارن
خیلی وقتا توی این سالها شده بود ک قسط و قرض و یا مشکلی مالی چیزی پیش میومد، و همسرم تلاش خودش رو که میکرد ولی جور نمیشد
من بعنوان وام میاوردم وسط بهش میدادم و با کارمزدش ازش پس میگرفتم 😂🤭دوباره میرفتم گرم همون طلایی ک فروختم رو میخریدم چه یکجا ، چه خورد خورد
یادمه ک توی اووووج بی پولی همسرم چند بار به خواهراش و برادراش رو زد برای پول (خواهر و برادراش خداروشکر وضع مالیشون خیلی عالیه)
ولی یکبار هم رومون رو برنداشتن و ندادن
همسرم ناراحت میشد ولی من میگفتم ولش کن اشکالی نداره، ما نباید از کسی توقع داشته باشیم
(همسرم چون خودش جوریه ک خواهر برادراش هرجا گیر میکنند (حالا چه مالی و یا چیز دیگه ای) فوری زنگ میزنند بهش ، کارشونو راه مینداره، برای همون دلگیر شده بود یکم )
خلاصه بقول معصومه توی اون روزای نداری و بی پولی ، که همسرم چند وقت بود آسیب دیده بود و نمیتونست بره سرکار، یکی نیومد در خونمو بزنه که چیزی لازم داری یا نداری
همین طلاها و پس انداز های مخفی زندگی منو نجات داد😍😍
خیلیییی جاهااا ک اگه تعریف کنم باید تا شب فقط تایپ کنم😍😂
خدایا شکرت🤲🤲🤲
ببخشید طولانی شد فقط میخوام بگم
قدر پولهاتون حتی هزار تومن هزار تومنش و پس انداز و طلاهای مخفی تون رو بدونید
توی این زمونه ای ک ادم از یک دقیقه بعدش خبر نداره و نمیدونه چی در انتظارشع
راستش الان ک میخوام پس انداز های مخفی رو تبدیل کنم به زمین،هم خیلی خوشحالم که بالاخره زحماتم و تلاش هام داره به واقعیت تبدیل میشه و هم ناراحتم که رفیق روزای سختمو دارم میفروشم 😁😂
ولی بازم اشکالی نداره😂😂 برم یک استراحتی بکنم و یه چند تا بریز و بپاشی کنم خستگی این روزا رو بشوره ببره و بعد دوباره برگردم و پر قدرت تر از قبل ادامه بدم😍💪 توکل برخدا