به نام خدا
سلام دوستای گلم و معصومه جونم اومدم یه گزارش بدم خانوم جان ❣️
تو پست های قبلیم گفته بودم که مشغول کار درمنزلم یه ماه کامل کارو زدم وقتی خواستم حساب بگیرم دیدم خانومه زد زیر قیمت که باهم اول توافق کرده بودیم قیمت هارو بجای اینکه افزایش بدن کمتر کرده بودن منم خیلی اعصابم خورد شد و دیگه گفتم کارنمیکنم😔 و یک ونیم بهم پول دادن که سریع رفتم تو حقانی تبدیل کردم 🥰 وفعلا بیکارم و دوباره دربه در دنبال کار درمنزل........
همینجوری که اعصابم خورد بود یهو دیدم پستچی گواهیناممو آورد 🤩🤩💪💪انگار یه انرژی زا بهم تزریق کردن خیلی خوشحال شدم نتیجه تلاشامو دیدم خداخودش شاهده چقدرازته قلبم خوشحال شدم🤲🤲
با پول های خورد خورد که تو خونه از باقی مونده خریدها میموند و با اون یک و نیم که خودم کارکردم فعلا تونستم ۷۵۰سوت از حقانی عیار بخرم که همینجوری مونده فعلا تبدیل نکردم میخوام یک گرم شد تبدیل کنم......
از هدف های امسالم گرفتن گواهینامه تیک خورد✅️
اگرچه دارم لاک پشتی پیش میرم ولی همینکه به سمت هدفم حتی شده یه قدم کوچیک میرم خداموشکرمیکنم....
پدرم بازنشست شده و منم دنبال یه وام خوبم که بتونم باهاش طلا بخرم و همچنان ویپاد تو مرحله ۷تومنی وام مرحله ای موندم چون نمیتونم قسط هاشو بدم ......
و این خونه ای که الان داخلش هستیم و با پدرشوهرم شریکی خریدم و گذاشتیم برای فروش گویا خانواده همسر پول لازم هستن و اقای همسر هم دنبال خونه😘
ازاین بابت هم خیلی خوشحالم که بلاخره میریم خونه مستقل خودمون برام دعا کنید 🥰🥰
ازطرفی هم ناراحت چون اگه خونه بخریم مجبوریم ماشین هم بفروشیم منم تازه گواهینامه گرفته بودم شادبودم که همسری ماشینو میده بده من که مثل اینکه نمیشه...
خانوما من به دعاهای شما اعتقاد دارم هرکس پستمو خوند یه صلوات مهمونم کنه و عاجزانه برام دعاکنید .......