2777
2789
ممنون جواب دادی گلم  انگار من دارم واسه شهری اماده میشم امتحان تیره  کلاس برداشتم جلسه ا ...

کسی نیست که ازش قرض کنید مادری ؟خواهری؟تا میتونی طلاتو حفظ کن نفروش ......

منم خودم تازه گواهیناممو گرفتم کاری که خودم انجام دادم این بود کلا قبل از ثبت نام کردن تو آموزشگاه همسرم خیلی نکته های خوبی بهم یاد داد پیش زمینه کمی خودم بلد شدم بعد رفتم ثبت نام کردم اینجوری خیلی بهتره دیگه استرسم کمترشد و برای همون آموزش های شهری بامربی شماره خود مربی رو از آموزشگاه گرفتم و با خود مربی هماهنگ شدیم یه خانوم خیلی خوبی بود که هزینشو برام قسطی کرد منم خورد خورد واریز کردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من اومدم اینجا  بگم جای من بودید واسه گواهینامه میفروختید

تا جایی که میشد قرض میکردم و اگر امکان قرض نبود طلایی میفروختم که در حد همون ۳ تومنه باشه ولی خب طلای شما بیشتره بخوای بفروشی ازت کمتر برمیدارن و بقیشو بخوای بخری باید کارمزد بدی.

ویپاد دارین وام بردارین؟

یا اون دوستمون که گفتن آموزشگاه قسطی میگیره چون منم دیدم پولشو یکجا نخوان

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
تا جایی که میشد قرض میکردم و اگر امکان قرض نبود طلایی میفروختم که در حد همون ۳ تومنه باشه ولی خب طلا ...

اینم قسطیه 

هر روز ۲۰۰ تومن میدم ولی ندارم اومدم بگید بفروش فدای سرت خخخ

اینم قسطیه  هر روز ۲۰۰ تومن میدم ولی ندارم اومدم بگید بفروش فدای سرت خخخ

😂😂😂

بفروش عزیزم فدای سرت جدی میگم چون راه دیگه ای نداری بفروش و از کلاسات لذت ببر و خودتو تو ماشین‌خودت تو جاده ای که دوست داری تصور کن و آهنگ مورد علاقتم که داره پخش میشه😍

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

به نام خدا

سلام دوستای گلم و معصومه جونم اومدم یه گزارش بدم خانوم جان ❣️

تو پست های قبلیم گفته بودم که مشغول کار درمنزلم یه ماه کامل کارو زدم وقتی خواستم حساب بگیرم دیدم خانومه زد زیر قیمت که باهم اول توافق کرده بودیم قیمت هارو بجای اینکه افزایش بدن کمتر کرده بودن منم خیلی اعصابم خورد شد و دیگه گفتم کارنمیکنم😔 و یک ونیم بهم پول دادن که سریع رفتم تو حقانی تبدیل کردم 🥰 وفعلا بیکارم و دوباره دربه در دنبال کار درمنزل........

همینجوری که اعصابم خورد بود یهو دیدم پستچی گواهیناممو آورد 🤩🤩💪💪انگار یه انرژی زا بهم تزریق کردن خیلی خوشحال شدم نتیجه تلاشامو دیدم خداخودش شاهده چقدرازته قلبم خوشحال شدم🤲🤲

با پول های خورد خورد که تو خونه از باقی مونده خریدها میموند و با اون یک و نیم که خودم کارکردم فعلا تونستم ۷۵۰سوت از حقانی عیار بخرم که همینجوری مونده فعلا تبدیل نکردم میخوام یک گرم شد تبدیل کنم......

از هدف های امسالم گرفتن گواهینامه تیک خورد✅️

اگرچه دارم لاک پشتی پیش میرم ولی همینکه به سمت هدفم حتی شده یه قدم کوچیک میرم خداموشکرمیکنم....‌‌

پدرم بازنشست شده و منم دنبال یه وام خوبم که بتونم باهاش طلا بخرم و همچنان ویپاد تو مرحله ۷تومنی وام مرحله ای موندم چون نمیتونم قسط هاشو بدم ......

و این خونه ای که الان داخلش هستیم و با پدرشوهرم شریکی خریدم و گذاشتیم برای فروش گویا خانواده همسر پول لازم هستن و اقای همسر هم دنبال خونه😘

ازاین بابت هم خیلی خوشحالم که بلاخره میریم خونه مستقل خودمون برام دعا کنید 🥰🥰 

ازطرفی هم ناراحت چون اگه خونه بخریم مجبوریم ماشین هم بفروشیم منم تازه گواهینامه گرفته بودم شادبودم که همسری ماشینو میده بده من که مثل اینکه نمیشه...‌‌‌‌‌

خانوما من به دعاهای شما اعتقاد دارم هرکس پستمو خوند یه صلوات مهمونم کنه و عاجزانه برام دعاکنید .......

قربونتون برم من عزیزم ❤️ منم دلم براتون تنگ شده بود ممنونم برای انرژی مثبتی که میدی 🤩 ...

دستبندتون مبارک باشه معصومه جان 

اگه وقت کردین گزارش کار و تجربه هاتونو بیشتر بذارین 

خرید از تعاونی رو هم واسمون تعریف کنین که چیا خریدین 

فقط من خرج روزانه نمیتونم داشته باشم هر چی یه مقداریش مونده باشه باید سریع بخرم 

مثلا هنوز چند تا تخم مرغ داشتم دیشب باز یک کیلو خریدم .یا الان گوشت و چرخ کرده و ماهی توی فریزر دارم مرغ سه چهار تا بسته بیشتر نیست با خودم میگم کمه😑 امروز میخوام برم مرغ بخرم 

با اینکه برنامه ی غذایی یک ماهمو می‌نویسم اما تا بچه ها غر میزنن سریع تغییرش میدم دیشب کوکو سبزی بود دخترم گفت من نمی‌خورم یکم غر زد منم سریع با همسرم رفتم سر خیابانمون فلافل و نوشابه خریدم😐😐

یا پولای باکسام اگه بمونه سریع خرج بیخود میکنم فکر کنم باید بیشتر به برنامه ریزیم پایبند باشم 

یه موفقیتم داشتم این رو هم بگم 😁😁

یه وسیله مو توی دیوار همسرم فروخت1500 

منم سریع دادم به مامانم بابت بدهیم 

امیدوارم بتونم زودتر بدهیمو تسویه کنم🤲

اینم عزیزان دستبندی چه گفتم گرفتم با پول مایحتاج خونه 😉 بیشترش برای شماها عزیزان  طلای بدون ...

مبارکت باشه معصومه قشنگمممم 

به خوشی استفاده کنی خواهرجان

درمورد برنامه های خرید طلا 

همسرم یه برنامه پیدا کرده و ازاونجا خرید میکنه

اسمش کیف طلا 

گفت کارمزدش ۱ درصده چه خرید چه فروش 

چک کردیم معتبر بودن بازهم دوستان اگه خواستن استفاده کنن چک کنن همه چیشو   

مامانِ نامی🙍‍♂️

الان که داشتم تو بازار میگشتم

دیدم یه اپلیکیشن دیگه طلا هم هست به اسم میلی 

کارمزدش نیم درصد بود 

اگر کسی استفاده کرده و معتبر بوده بگه 

اگه اینطور باشه از کیف طلا هم کارمزدش بهتره 

مامانِ نامی🙍‍♂️
سلام به همگی، دوستان من ده گرم طلا رو گرمی 3،370 گرفتم چهل میلیون  اجرتش زیاد بوده؟

سلام عزیزم 

مبارکتون باشه

نزدیک به ۱۹ درصد اجرت و سود گرفته

گرمی ۴ تومن افتاده براتون

مامانِ نامی🙍‍♂️
2810