2777
2789

سلام بچه ها من شدیدا سه تومن لازم دلرم میخوام کلاس رانندگی شرکت کنم به نظرتون یه پلاک دارم ۹ تومن میشه فروخت بفروشم برم ۵ جلسه رفتم یاد گرفتم فقط امتحان تیر ماهه میترسم فراموش کنم 

چیکار کنم موندم 

ماشین تازه خریدم باید گواهینامه بگیرم از طرفی هم پول ندارم 

سلام عزیزم... خوبید؟ مشغول بازسازی محل کارم هستم اولین حرکت اقتصادی که انشاالله امسال جذبم چند برا ...

ببین شهرهای جنوبی هنوز گازکشی نشدن و مردم دارن با کپسول گاز  و بخاری برقی و آبگرمکن برقی زندگی میکنن هیچ مشکلی هم ندارن .. فقط مشکلش پر کردن کپسول گازه و هزینه برق...در نهایت سبک سنگین کنید ، آسایش شما مهمتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی ماهی چقدر باید قسط بدیم ویپاد فکرکنم ۲۳درصد باشه بانک مهربهتر نیست چهاردرصد هست

خوب عزیزم مدت پولی که داخل ویپاد میمونه خیلی کمتر هست . و سود یکساله وام ۵۰ میلیونی ویپاد حدود ۶ میلیون هست . 

سلام خانوما صبحتون بخیر ان شاءالله روز خوبی داشته باشید ساعت ۴ونیم خوابم نبرد گفتم برم در کابینتا ...

عزیزم برای اینکه حبوباتت خراب نشه وقتی خریدی آوردی خونه یه مدت بذار فریزر 

من خودم مثلا چک می کنم می بینم لوبیامون اندازه دو وعده مونده میرم می خرم میذارم فریزر می مونه حالا یه هفته،ده روز یا دو هفته 

مونده کی لازمم بشه 

البته اینم بگما صاحب خونمون که خانم زرنگ و دنیا دیده هست بهم گفته منم از پارسال همین کارو می کنم دیگه نمی دونم واقعا تاثیر داره یا نه

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
سلام خانم ها ،ازتون راهنمایی میخوام لطفا هرکی‌که پیامم رو خوند منو راهنمایی کنه. مستاجریم و یه ب ...

سلام عزیز دلم ❤️ شرمنده دیر جواب میدم 

در هر حالت گرفتن خونه به نفعتون 

بالاخره بعد یکی دوسال پول میذارین روش و یکی دیگه تو شهر خودتون میگیرین 

سختیش که عزیزم برای همه هست .تا حالا شنیدی یکی از این هم گروهی هامون بیاد بگه خونه گرفتیم ولی اصلا هیچ سختی نیست برامون ؟داریم خوش میگزرونیم 

دایم تو خرید هستم ؟

قطعا که نه 

پس غیر ممکن عزیزم که سخت نباشه براتون 

من نمی‌دونم دوستان چه نظراتی داشتن 

ولی من خودم باشم هیچ وقت دست دست نمیکنم 👌

@royayezendegi     @masumehjoon     سلام وقتتون بخیر  همونم که گفتم ۶ ...

سلام عزیز دلم ❤️

اگه فعلا به زودی عروسی نمیکنی 

طلا رو بگیر ..جهیزیه رو اقساطی بگیر 

النگو رو هم بدین به مادرتون تو جشن بندازه دستتون 

هم خودتون سربلند میشین هم خانواده اتون 

و از همه مهمتر میتونی بگی یادگاری از طرف خانواده ام فقط برای خونه دار شدنتون بفروشی 

سلام عزیز دلم ❤️ اگه فعلا به زودی عروسی نمیکنی  طلا رو بگیر ..جهیزیه رو اقساطی بگیر  ال ...

سلام معصومه جون میشه درباره طلاسی بیشتر توضیح بدین من رفتم تو سایتش برا خرید میزنم میگ حداقل 30درصد قیمت طلای خام باید خرید داشته باشی شما چجوری با قیمت پایین خرید میزنید ممنون میشم جواب بدین

یعنی همونجور خشک میذارید فریزر؟؟ 

آره پلاستیکشو محکم گره می زنم می ذارم 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
آره پلاستیکشو محکم گره می زنم می ذارم 

حالا اینسری بخیسونید بعد بسته بندی کنیدبذارید فریزر دیگه اینسری که بخواید غذادرست کنید کامل نفخش گرفته شده ولازم نیست بذارید خیس بخوره و اینکه خیلی زود میپزه من خودم این کارو میکنم خرابم نمیشه 

سلام عزیزم... خوبید؟ مشغول بازسازی محل کارم هستم اولین حرکت اقتصادی که انشاالله امسال جذبم چند برا ...

سختی که داره عوضش پولت رو پای خونه اجاره ای نمی‌دی 

اگر همه چی خونه اوکیه و فقط گاز نداره خوبه برو خونه ی خودت 

قربونت برم عزیزم ♥️ نگران نباش به مرور درست میشه

تموم چیزایی که میگی دونه به دونه تجربه کردم

فقط تنها چیزی که به ذهنم میرسه اصلا یه مدت پس انداز نکن به هیچ وج

..هر چی میده همسرت خرج کن ...بخورین 👌 بگردین

برای خودت لباس های متنوعی بگیر 😍

به آرایشگاه خرج کن

ادکلن های گرون قیمت بگیر

بذار همسرت بفهمه که داری خرج می‌کنی و ریالی ازش نمی‌مونه

اون وسط هر از گاهی بگو یه مانتو دیدم محشرررر 😍

عزیزم پونصد کم دارم میدی اونو بگیرم ؟