سلام عزیزای دلم ❤️ دوستای قشنگم
خب بعد از چند وقت غیبت کوتاه بالاخره یه تایمی رو فرصت کردم که بیام براتون بنویسم 😍😉
یه گزارش کوچلو بدم از این چند روز
این چند روز که نبودم ...چندین بار مهمون داشتم 🤪
فقط مشغول مهمون داری بودم 👌
حتما نکته هاشو که مربوط به تاپیک مون هست خواهم نوشت براتون ❤️
چند وقتی که به همسرم میگفتم عزیزم از خونه تقریبا خالی شدیم
از مایحتاج خونه و فریزر 👌
میگفت باشه اولین پول که بیاد دستم میدم انشالله میری خرید ❤️
چون خونمون خیلی مهمون میاد حواسم به داخل کابینت ها و فریزر هست که خونه رو تا حدودی پر کنم
که وقتی یه مهمونی می خواد بیاد زودی احساساتی و یا جو گیر نشم تندی بپرم به هوای مثلا یه دونه نوشابه برم با انواع و اقسام وسیله برگردم خونه 😊😉
و الان سالهاست که اصول خرید کردن رو میدونم و تو این چندین سال یه بار خرید احساسی نکردم حتی ،حتی
یه جفت جوراب 😊😉
برای هرچیزی بودجه ای دارم ...بودجه ام وقتی پر بود...همون خرید احساسی رو میگیرم نمیذارم تو دلم بمونه 😍بودجه ای نداشتم ...به راحتی گزر میکنم ازش تا وقتی بودجه اش کامل شد برم بگیرم 👌
خلاصه...چند روز پیش همسرم اومد خونه ❤️خدا ازش راضی باشه هیچ وقت نمیذاره معطل بمونم
گفت بیا خانوم پول گرفتم لیستت رو بنویس
گفتم خیلی ممنون عزیزم ❤️ از اینکه تو فکر بودی ❤️گفتم چند گرفتی ؟
گفت ۲۵تومن پول گرفتیم ...دوازده و نیم من برداشتم
دوازده و نیم حسن اینا ( شریکش )
داخل پرانتز بگم به اون دوستان که یه وقت سوءتفاهم پیش نیاد
که معصومه میگفتی پس کار کرد همسرم رو پنج ماه دیگه میدن ...پس چه جوری همسرت پول داد بهت ؟
همسرم فعلا تو کار قبلی هست ❤️فعلا شروع نکردن اون کار جدید رو که بهشون پیشنهاد دادن
خلاصه
همون اول پنج درصدشو حساب کردم گفتم رند ششصدشو بردار مابقی رو بزن به کارتم ببینم چیکار میکنم 😉
لیستم رو که نوشتم گفتم حیف واقعا با چه سختی پول میاد به دست
آیا می تونم با این پول یه حرکتی شده بزنم حتی کوچلو ؟ 😊😉اول گفتم بذار یه سکه ی یه گرمی بگیرم 👌
بعد به مابقی چیزا برسم 👌
خب واقیعتش دروغ چرا 😉نتونستم خودمو توجیح کنم که یه سکه ی یه گرمی برای پس اندازمون کافی باشه
با خودم گفتم که با یه سکه ی یه گرمی که چیزی نمیشه تو هدف داری معصومه
خودت هم میدونی که هدفت بزرگ 😍این پول رو بیا خورد نکن
گفتم چیکار کنم چیکارررر نکنم ؟😉
ادامه دارد...