2777
2789
ببخشید نتونستم بخونم رد بشم اونوقت پوست تخمه گیر نکنه تو گلوی مهمون 😂🤭🤭🤔🤔🤔 اینا ربطی به صرفه ...

نگفتم صرفه جویی میکنه 

من اصلا از صرفه جویی راجب خالم نگفتم 

از اخلاقاش گفتم 

میده ک سرگرم شن 

مام امتحان کردیم تو خونمون ک مهمام میاد

دیگه لازم نیست هی لودگی دراری مهمان سرگرم شه با همون تخمه خوردن سرش گرمه

تا تو خونه ی خودش عزتشو میزار 

ولی از بیرون هیچ کاری نداره کلا 

خانوما ب نظرتون برای ی مسافرت دو نفره  ۳روزه (۲شب) ی شبشو اقامتگاه ی شبم تو چادر ی وعده غذای بیرون ی وعده کباب تو طبیعت بقیه هم از خونه برده بودم حدود ۳ تومن هزینه بشه اوکیه؟

۳تومن دیگ شامل همه چی از جملع بنزینو خوراکی توراه و...

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگفتم صرفه جویی میکنه  من اصلا از صرفه جویی راجب خالم نگفتم  از اخلاقاش گفتم  میده ...

شما وقتی چند بار ی حرکت واست انجام بشه تنت میلرزه 

ی مثال بزنم 

مثلا ی بار برای یکی دیگه از بچه های خالم کفش خریده بود 

بعد چند وق این بچه میوفته ک از قضا کفشا همین خاله ای ک میگی مریضه ب اصتلاح پاش بود 

واقعا دعواشد ک بخاطر تو بوده کفشات نحسن 

تو جمعه ما مباید تعریف کنی ریاد چون تا بلایی سرشون بیاد میگن فلانی انقدر چشمش تنگ بود تعریف کرد ما اینطور شدیم 

ی بار برا پدربزرگم میوه خرید برد براش شانس پرتقاله ترش بود مرید تو گلوش

وااقعا داشت میمرد دایییام خون ب پا میکردن چیزیش میشد 

خب وقتی

شما وقتی چند بار ی حرکت واست انجام بشه تنت میلرزه  ی مثال بزنم  مثلا ی بار برای یکی دیگه ...

چند بار زخپ بخوری اذیتت کن منطقیه ک دیگه سعی میکنی تو لاک خودت باشی 

منم اوایل مسخره میکردم ولی خوب دیدم ک واقعا مسخره خودمم حق داشت و حق داره

حدود ۶۵۰۰ تولد همسرم شد ۵ تومن بهش پول دادم 🤦‍♀️🤦‍♀️ ۵ تومن هم غذا  حدود ۳ ۴ تومن هم آزمایش ...

من اگه بودم برای کادو قرض نمیگرفتم و بدترش برای شام

به اندازه وسع خودم یه چیزی تدارک میدیدم و سر فرصت مناسب جبران میکردم

قبل از جشن و مهمانی و مراسم حتما از بچهای تاپیک مشورت بگیرید اگر صلاح دونستید به خیلیا پیشنهاد خوبی میشه هم به خوبی سربلند و خوشحال میشن هم اقتصادی عمل کردن

ولی خرجت  برای بیماری اوکی بود

بالاسر مادرشوهرش زندگی میکنه  اصلااا بشون غزا نمیده حتی اگه حالشون بد باشه میگه شاید بخوره بد ...

سلام عزیزم

با احترام 

لطفا این مطالب  مفید رو در گروه دورهمی بزارید 

اینجا سیاست های اقتصادی باید گفته بشه ،اونجا در مورد این موضوعات حرف زده میشه عزیزم 

گفتم بگم به شما شاید در جریان نباشی 

لطفاماراحت نشو ،قصد راهنمایی دارم

خیلی بیرون غذا خوردیم مشکل اینه 

نمیشه هم گفت اشتباه کردید شاید خودتون در موقعیت و  جایگاهی بودید که باید این هزینه رو میکردید

من در جایگاه خودم نظرم رو گفتم یعنی قطعی نیست 

میدونی خودت باید با توجه به نظرات و فکر خودت سبک سنگین کنی و ببینی چی درست بوده الان که گذشته

و در اخر برای تصمیمات بعدی بهتر عمل کنی

دخترا لطفااااا مباحث متفرقه ⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام و صبح همگی به خیر و نیکی🥰

امروز شانزدهیمن سه شنبه از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس انداز این هفته ۱۶۰ هزار که با مبلغ یک میلیون و ۲۰۰ هزار قبل در مجموع می شه: 

یک میلیون و ۳۶۰ هزار تومن تا این هفته 

@rokin

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
2810