2777
2789
سلام عزیزان سه بار رمز ورود بانک مهر رو اشتباه زدم نوشته به دلیل سه با ورود ناموفق حساب مسدود شد.فرد ...

برامن هم همین اتفاق افتاد .

بردم کافینت برام درست کرد .

اونجا که نوشته حساب کاربری کد ملی مو زد .

رمز عبور هم پایینش و درست وارد کن حل میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صفحه اول اسنپ ک واست باز میشه یکی از گزینه ها نوشته سرویس اعتباری بزن روش وارد اسنپ پی میشی اون ...

ممنون عزیزم 

برای من ۲ملیون زده اعتبار رو .حالا این دوتومن تخفیف حساب میشه؟یعنی اگر من ۱۰ تومن طلا بخرم ۲ تومن بهم تخفیف میده؟

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
عزیزم لطف میکنی آدرس پیج پارچه فروشی رو بزاری

بالاتر گذاشتم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خیلی عذاب وجدان دارم البته الان نامزدم

فدای سرت 

هیچ چیزی ارزش اینو نداره ک باعث بهم ریختن ارامش و اعصابت بشه 

ب چشم تجربه بهش نگاه کن عزیزم و ازش درس بگیر که دیگه تکرار نکنی

ماها هم اینقدر از این ولخرجی ها کردیم ک تهش فهمیدیم دودش توی چشم خودمون میره که الان چند وقتیه خودمو جمع و جور کردم

بفرض مثال میرفتم باشگاه ثبت‌نام میکردم دوروز میرفتم روز سوم ول میکردم میگفتم ولش حال و حوصله ندارم دیگه نمیرم

یا میرفتم مغازه لباس فروشی ، وقتی فروشنده خیلی اصرار میکرد ک مثلا این مدل هم داریم یا این مدل دیگه داریم،

بعضی از فروشنده ها جورین ک بری توی مغازه دست خالی نمیزارن بیای بیرون

تند تند لباس هاشونو میارن میدن دستت ک بیا برو اینم بپوش،خیلی قشنگه

منم دلم براش میسوخت یه لباس انتخاب میکردم، میومدم خونه و بعدش عذاب وجدان داشتم ک چرا من اینو خریدم

یا میرفتم میوه فروشی روم نمیشد بهشون بگم ک مثلا نیم کیلو سیب زمینی یا پنج تا پیاز بده خجالت میکشیدم

حتما باید بالای یک کیلو دو کیلو خرید میکردم

ولی کم کم با کار کردن روی خودم تونستم این اخلاق های بدمو بزارم کنار

و بقول معصومه جون برای  هزار هزار تومن ته کارتم ارزش قائلم و براش برنامه دارم 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام عزیزان سه بار رمز ورود بانک مهر رو اشتباه زدم نوشته به دلیل سه با ورود ناموفق حساب مسدود شد.فرد ...

اگر رمز همراه بانک منظورتون بعد از یک ساعت امتحان کنید

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈
ممنون عزیزم  برای من ۲ملیون زده اعتبار رو .حالا این دوتومن تخفیف حساب میشه؟یعنی اگر من ۱۰ ...

نه

اعتبارت دو تومانه

هرچیزی بخوای تا دو میلیون قیمتش باشه میتونی در چهار قسط بخریش ک قسط اولم همون لحظه خرید میدی

بقیه اقساط رو ماهی یبار

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
نه اعتبارت دو تومانه هرچیزی بخوای تا دو میلیون قیمتش باشه میتونی در چهار قسط بخریش ک قسط اولم همون ...

مرسی از راهنماییتون عزیزم

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
فدای سرت  هیچ چیزی ارزش اینو نداره ک باعث بهم ریختن ارامش و اعصابت بشه  ب چشم تجربه بهش ...

خیلی دارم روی خودم کار میکنم که درست بشم 

منم مثل شما پول باشگاه میدادم نمی‌رفتم 

یا اینکه کلی وسیله رژیم میخریدم ولی دوباره از فردا رعایت نمیکردم و شروع ب خوردن هله هوله میکردم 

چندساله شاغلم ولی قدر یه هزاری پولمو ندونستم البته الان ۲۱ سالمه 

ولی واقعا میخوام تغییر رویه بدم 

دعا کنید درست شم

مرسی عزیزم از دلگرمیت🩷

خیلی دارم روی خودم کار میکنم که درست بشم  منم مثل شما پول باشگاه میدادم نمی‌رفتم  ...

عزیزم اون قسمت اخر حرفتون گفتین دعا کنین درست بشم… با این جمله مخالفم با کمال احترام

ما با دعا نمیتونیم ولخرجی و بدخرجی مون رو درست کنیم

باید بخوایم براش برنامه بریزیم و همزمان بهش عمل کنیم

اینجوری شما با این جمله دارین بار مسئولیت رو از روی دوش خودتون برمیدارین و ربطش میدین به دعا و ذکر گفتن 

برای کنار گذاشتن عادات بدمون باید وارد عمل بشیم 

امیدوارم بتونین از پسش خوب بر بیاین❤️

عزیزم اون قسمت اخر حرفتون گفتین دعا کنین درست بشم… با این جمله مخالفم با کمال احترام ما با دعا نمیت ...

حق با شماست عزیزم 

صبح تا شب اینجا میچرخم و مطالب بقیه رو میخونم و کلی برنامه ریزی میکنم 

ولی نمیدونم چرا نمیتونم وقتی میرم بیرون اجراش کنم 

۴ تومن اعتبار خرید تسویه ماهانه دی ‌‌.جی کالا رو دارم 

هروقت وسوسه میشم خرید اینترنتی کنم میرم دی.جی کالا سکه پارسیان هایی که تخفیف خوبی خوردن و میخرم 

و سرماه تسویه میکنم 

اینجوری میل خریدمم ارضا میشه 

دوستان در راستای اینکه توی همه چی باید بیست باشیم من دیروز رفتم بینایی سنجی و پوا ویزیت رو قبض تکمیلی گرفتم که بهم پس بدن دکتر برام تعیین نمره کرد و بیمه اندازه۳میلیون بهمون عینک میده تو هفته جدید میخوام برم بگیرم

مدرک مهمی رو برای کارم رفتم کارتشو گرفتم که خیلی جاها به دردم میخوره 

2810