2777
2789
با دیدن فیلم عامه پسند هم سریع دست به عمل شدم درراستای رسیدگی به خود برس حرارتی فیلیپس رو خریدم ۲و۶۰ ...

خوبه عزیز؟

کاراییش چیه؟

من میخام لب و گونمو طبیعی اصلاح کنم فعلا پول ندارم دکترم از بعد ۱۵ خرداد قیمتو بالا میبره و من فعلا بشدت دستم تنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکرعزیزم یه سوال بابت تجربه اتون منم مثل شمامبلغی ازحقوقم روبرمیدارم بعداباهاش طلامیخرم توذه ...

آگرین جان پولت نقد؟اگه نقد بده طلا الان قیمت خوبیه 

تختم بگیر با پیش‌پرداخت و چک 

اتفاقا ادم خونه خودش باشه 

انگیزه میگیره 

شاید برا من نوعی مهم نباشه(تجربه خونه خودمو ندارم مثال بود)

ولی مثلاااا شمایی که بین دو راهی گیر کردی ینی دلت بهشه و به ذهنت اومده دیگه

و الا مصمم میگفتی طلا 

سلام  ، عصرتون بخیر و خوشی خانمای گل یه سوال درباره طلای مستعمل داشتم ، برای اولین بار میخوام ...

سلام عزیزم اره باید تمیزش کنه من تمیز میخرم درحد نو

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
خب میتونید تو قسمت یادداشتاتون بنوسید جا اینکه عکس بگیرید  راحت ترم هست  داریشم همیشه&nb ...

اره اونجا هم می نویسم اتفاقا زیاد هم ازش استفاده می کنم عزیزم ممنونم 

مخصوصا که میشه کنارش تیک هم گذاشت ولی در کل گاهی بعضی یادداشت هام، مثلا جایی تلفن زدم ادرس بهم دادن و خیلی چیزهایی یهویی و دم دستی روشون نوشتم و لحظه ای ازشون عکس میگیرم بعد میزارم تو بخش favarite  گوشیم 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

سلام دوستان عزیزم من میخوام اولین گزارشم رو بدم،امروز دست پسر سه سالم رو گرفتم و با هم رفتیم یه طلا فروشی اول یه نیم سکه با کنار گذاشتن حقوق همسری و مقداری هم از پولی که درآمد مغازه بود خریدم خیلی بهم چسبید،بعد برای خودمم هم به قول مامان بزرگ خدا بیامرزم یه طلا مخمی( مخفی) خریدم که شد ۴۶۸۰،ولی اینم بگم هر سری پسرم رو میبرم بیرون بیشتر از ۲۰۰ خرج میکنه،واقعا نمیدونم باهاش چیکار کنم البته در مقابل خیلی از خواسته هاشم مقاومت میکنم ها ولی بازم کلی خرج میکنیم،و همیشه هم با هم گیس و گیس کشی دارم بیرون و با کلی گریه برمیگردیم خونه اگر راهکار دارید ممنون میشم،نمیدونم اخه سنشم در حدی نیست که حرفای منو کامل درک کنه نمیدونم با این اخلاقش چیکار کنم

یک گزارشم من بدم

من از برج هفت هروقت پولی دستم میومد ک چندروزی بهش نیاز نداشتم میزاشتم حساب بانک مهرم ک بعدا وام بگیرم

الان چون تا اخر ماه باید برای مابقی پول خونه ام پول جور کنم رفتم حساب مهرم رو چک کردم و دیدم مبلغ هفت میلیون وام چهاردرصد ۱۸ ماهه بهم تعلق میگیره

خب برای من ک این روزا صد هزار،تومنم پول زیادیه و سعی میکنم فقط پولامو جمع کنم غنیمته

سریع درخواست دادم

جمعه شب درخواست دادم و شنبه صبح پول توی حسابم بود ک چون تااخر ماه نیازی بهش ندارم محدد گزاشتم همون حساب مهرم بمونه و هرپولی دستم میاد سریع میریزم توی همون حساب

راستی صدمیلیون دیگه ام طلبی ک از یکی از اقوام داشتم بهم پس داد و اونم گذاشتم توی حساب ویپادم ( تازه افتتاحش کردم ) ک سکه جمع کنم بعدا یروزی اونم وامشو نیاز داشتم دستمو میگیره 

خلاصه ک پولامو بشدت مدیریت میکنم ک تااخر ماه بتونم سند رو بنامم بزنم 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

راستی بنظرم اونایی کبین خرید جنسی واسه خونه و خرید طلا گیر کردن الان طلا رو بخرن

قیمتش خوبه

وسایل خونه رو با چک و یکم دیرتر هم میشه خرید

و بین خرید خونه و طلا 

خونه تهران ارزشش از طلا ببشتره بشرطی ک سند دار باشه و طبقه چهارم و بی اسانسور نباشه هااااا

ولی برای شهرستان بنظر من ارزش طلا از ملک بیشتره

اگر هممم خواستین ملک بخرین یچیز خوب بخرین

مثلا پارکینگ دار یا سال ساخت پایین

چون خیلی یدیر نقد میشه

و رشد طلا چندسال اخیر خیلی بیشتر بوده

دوستان پدر من سالهاست خونه تهران وشهرستان و مغازه و طلا و سکه میخره و میفروشه

اینا تجربیات ایشونه ک حدودا هفتاد سالشونه

ضمنا اگه توان پرداخت وام دارین برای خرید فقط خونه ارزش داره بنظر خودم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام دوستان عزیزم من میخوام اولین گزارشم رو بدم،امروز دست پسر سه سالم رو گرفتم و با هم رفتیم یه طلا ...

مبارکت باشه و به دل خوش 

انشالله روز به روز بیشتر و بیشترش کنی عزیزم 

برای پسرت هم 

استاد @تیتان5    جان در نقش تسوکه عالی عمل و راهنمایی میکنن 

شمارو به ایشون میسپارم 

تیتان جان خیلی وقته نیستی بیا حاضرتی و بزن دوستمونم راهنمایی کن 😉☺️🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم متوجه نشدم 

مثلا گفتی گفتی ۱۵ تومن درآمد 

اینقدر کرایه 

اگه قسط،و وام چیزی دیگه هم داری بگید 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مرسی 

عزیزم لطفااا به جهت جلوگیری از بیهوده پیش رفتن تاپیک 

در جواب تشکر فقط به ♥️لایک بسنده کنید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

مرسی از درکتون 🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810