2777
2789

سلام  ، عصرتون بخیر و خوشی

خانمای گل یه سوال درباره طلای مستعمل داشتم ، برای اولین بار میخوام بخرم ، طلای دست دو رو با کثیفیش  ،منظورم با جرم میخرید ، یا باید از فروشنده بخواهیم قبل وزن، طلا رو بشوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم سکه و پارسیان نداره؟ طلای پس اندازی رو فقط شکسته یا دست دوم بخر

نه عزیز پارسیان با سوت کم داره.

من تا ۱۰تومن اعتبار دارم. میخواستم از همش استفاده کنم.

حرفتون کاملا درسته ولی این اعتباره داشت وسوسه ام میکرد🙂

من سال 97 ازدواج کردم بدون هیچ حمایت مالی خانواده ها و دقیقااا از صفرررررشروع کردیم همسرم اون زمان ح ...

آفرین به این همه مدیریت و تلاش 😍👌

دوست قشنگم کاش از سختی هایی که طی این مدت کشیدی هم میگفتی، کاش برامون بگی از چیا زدی، کجاها پا رو دلت گذاشتی، تا پول یه تیکه طلا جور شد ♥️

اینکه چطور اقساطِ وام و قرعه ها رو پرداخت میکردی

تا دلگرمی باشه برای اونایی که اول راه هستن ♥️ تا برای هممون که بدونیم برای خواسته هامون باید تلاش کنیم 😍

✨✨✨✨✨

دو روز پیش بیرون بودم که دخترم زنگ زد دلم نون خامه ای میخواد 😊

به خواستش احترام گذاشتم، رفتم قنادی دیدم روی ویترین زده شیرینی خامه ای کیلویی 280 تومن،

تصمیم گرفتم 8 تا دونه بگیرم 😍

8تا رو توی جعبه کوچیک برام چید و شدن 75 هزار تومن 👍 😊

برش های چیز کیک شکلاتی تو ویترین دلبری میکردن 🤗😊 قیمت هر اسلایسش 80 تومن بود 😬 دوتاش میشد 160 تومن و هیچکس هم نمیفهمید چی خورده 😅 مخصوصا خودم که خیلی دوس دارم 😄

موقع برگشتن رفتم لوازم قنادی 150 تومن وسایل مورد نیازشو خریدم، و فرداش حدود یک کیلو و نیم تو خونه درست کردم، چنتا برش هم برای دوستم فرستادم که ظرفش پیشم بود 😍🤗

دیروز هم رفتم داروخانه، باید یه دارو میگرفتم که حدودا 3 میلیون تومن شد، خدارو شکر میکنم که پس انداز داشتم و از همین پول های ریز ریزی که جمع کرده بودم تونستم پرداختش کنم 😊

✨✨✨✨

بچه ها اگر همسرتون باهاتون کنار نمیاد، نا امید نشید، تو تاپیک های قبلی هم گفتم همسر منم اول همکاری نمیکرد، خیلی سال گذشته تا الان بهم اعتماد کرده 😍 خیلی از دوستان اینجا هم شرایطشون مثل من بوده  😊

دیروز یه وامی گرفته بود از محل کارش، تا رسید خونه پرسید گفت تصمیم بگیر میخوای چکارش کنی، برنامت چیه؟ 

براش توضیح دادم فکرمو. باز گفتم تصمیم نهایی با خودت، من تابع تو هستم (😅 😉) 

گفت نه هر جور صلاح میدونی، میدونم بی گدار به آب نمیزنی 😊

این همون مردیه که 7 8 سال پیش می‌ترسید حتی خرج خونه رو به من بده که مبادا همشو تبدیل به لباس و غذای رستوران کنم 😅🫣

پس صبر کنید، نا امید و خسته نشید، تلاش کنید فقط 😍

سلام خانوماااا واقعا دوس نداشتم راجب بلو اینجا پیام بدم ولی واقعا موندم تو دورهمی هم پرسیدم جوابی نگ ...

عریزم اگر مطمنی اومده درب منزل باید بری اداره پست قبلشم میتونی شماره بگیری از 118 و مطمن شی تو اداره پسته 

اگرم مطمن نیسی ک اصلن اومده درب منزلت از پشتیبانی لو بپرس

سلام عزیز دلم ❤️ با تاخیر جواب میدم ببخشید اون روز خواستم جواب بدم که تاپیک قفل بود  والا ...

ی سوال خیار و سالم تو فریزر میزارید 

یا تیکه میکنید بعد میزارید

بعد برای گلاب بگم ک حواست باشه عزیزم نخوره ب ابرو و مژه چون سفید میونه مورو

دوستان گل وقتی سبزی خوردن میخرید اگر نعنا برگ های پهن و ضخیم داشت بعد شستن بزارید تو سینی یکی دو روز ...

خب میتونید تو قسمت یادداشتاتون بنوسید جا اینکه عکس بگیرید 

راحت ترم هست 

داریشم همیشه 

تو همه گوشیا این برنامه هم هست

ببین عزیزم من ی قانونی برا خودم دارم نگاه میکنم ببینم کدوم چیزی که میخام بخرم بیشتر خوشحالم میکنه&nb ...

حرفتون کاملا صحیحه

مشکل اینه قدرت انتخاب ندارم طلا یاخونه

اینه مشکلم🙃

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بچها یه چیزی. من اهل پس اندازم و اینا یعنی شوهرم هیچ نداشتصاحب خونه و ماشینش کردم.  شوهرمم وحش ...

نمیشه کسبو کار دوم راه بندازی خودت بگی فلان مقدار لوازم میخاد 

بده بخرم 

بعد ببریش زیر قسط 

من همیشه ععم میگفت مرد باید زیر قسط باشه 

درست میگیدی سوال دیگه هم دارم🤦۶۰۰میلیون جور کردیم شوهرم میگه اقدام کنیم برای ثبت نام ماشین یک میلیا ...

آرامش جان راستشو بخوای من نمیدونم دوستان چه نظری دادن و جوابشون چی بوده برات ولی نظر شخصی خودمو میگم من باشم با توجه به رکود نسبی مسکن الان اگه پولم برسه در حد پولم خونه میخرم چون ممکنه بازار مسکن بعد یه رکود جهش زیاد داشته باشه ولی ماشین تقریبا سقفش رو زده دیگه و احتمالا سود کردن یا بالا رفتن شارپی قیمتش یع مقدار بعیده هرچند که این چند روز اخیر هم قیمتش نسبتا ریزش داشته 

ماشین های ایرانی رو البته خیلی اطلاعی ندارم 

نظر من در تبدیل پولت به خونه هستش تا اینکه ریسک کنی نگه داری برای شیش ماه دیگه تا ببینی آیا ماشین سود میکنه یا نه بعدا تبدیل کنی 

باز ببین نظر بقیه چیه از بین نظر ها بهترین رو با توجه به شرایطت انتخاب کن 

امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد عزیزم♥️😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810