آفرین به این همه مدیریت و تلاش 😍👌
دوست قشنگم کاش از سختی هایی که طی این مدت کشیدی هم میگفتی، کاش برامون بگی از چیا زدی، کجاها پا رو دلت گذاشتی، تا پول یه تیکه طلا جور شد ♥️
اینکه چطور اقساطِ وام و قرعه ها رو پرداخت میکردی
تا دلگرمی باشه برای اونایی که اول راه هستن ♥️ تا برای هممون که بدونیم برای خواسته هامون باید تلاش کنیم 😍
✨✨✨✨✨
دو روز پیش بیرون بودم که دخترم زنگ زد دلم نون خامه ای میخواد 😊
به خواستش احترام گذاشتم، رفتم قنادی دیدم روی ویترین زده شیرینی خامه ای کیلویی 280 تومن،
تصمیم گرفتم 8 تا دونه بگیرم 😍
8تا رو توی جعبه کوچیک برام چید و شدن 75 هزار تومن 👍 😊
برش های چیز کیک شکلاتی تو ویترین دلبری میکردن 🤗😊 قیمت هر اسلایسش 80 تومن بود 😬 دوتاش میشد 160 تومن و هیچکس هم نمیفهمید چی خورده 😅 مخصوصا خودم که خیلی دوس دارم 😄
موقع برگشتن رفتم لوازم قنادی 150 تومن وسایل مورد نیازشو خریدم، و فرداش حدود یک کیلو و نیم تو خونه درست کردم، چنتا برش هم برای دوستم فرستادم که ظرفش پیشم بود 😍🤗
دیروز هم رفتم داروخانه، باید یه دارو میگرفتم که حدودا 3 میلیون تومن شد، خدارو شکر میکنم که پس انداز داشتم و از همین پول های ریز ریزی که جمع کرده بودم تونستم پرداختش کنم 😊
✨✨✨✨
بچه ها اگر همسرتون باهاتون کنار نمیاد، نا امید نشید، تو تاپیک های قبلی هم گفتم همسر منم اول همکاری نمیکرد، خیلی سال گذشته تا الان بهم اعتماد کرده 😍 خیلی از دوستان اینجا هم شرایطشون مثل من بوده 😊
دیروز یه وامی گرفته بود از محل کارش، تا رسید خونه پرسید گفت تصمیم بگیر میخوای چکارش کنی، برنامت چیه؟
براش توضیح دادم فکرمو. باز گفتم تصمیم نهایی با خودت، من تابع تو هستم (😅 😉)
گفت نه هر جور صلاح میدونی، میدونم بی گدار به آب نمیزنی 😊
این همون مردیه که 7 8 سال پیش میترسید حتی خرج خونه رو به من بده که مبادا همشو تبدیل به لباس و غذای رستوران کنم 😅🫣
پس صبر کنید، نا امید و خسته نشید، تلاش کنید فقط 😍