2777
2789
خانما من ۳۰ تومن دارم بنظرتون برم باهاش الان طلا بخرم یا اینکه بذارم ویپاد سکه جمع کنم وام ۲۰ میلیون ...

طلا بگیر عزیزم ....سکه ی ویپاد رو از پول های مخارج خونه و یا خرجی خودت که همسرتون میده جمع کن ...

حیف الان تبدیل کن ..طلا رو قیمت خوبی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سبحان جان  اگه ۱۵۰ بذارم داخل حساب نگین آتیه سپه دوماه دیگه چقدر وام میدن به چه اقساطی ...

عزیزم شما برو شعبه بانک شهرتون این سوال رو بپرس ببین این طرح هنوز هست یا نه،تا جایی که من و بچهای اینجا میدونیم این طرح جمع شده،

خودم از بانک سوال کردم

طلا بگیر عزیزم ....سکه ی ویپاد رو از پول های مخارج خونه و یا خرجی خودت که همسرتون میده جمع کن ... ...

مرسی عزیزم خدا خیرت بده که دلسوزانه جواب میدی 

من هیچوقت مستقیم ریپلی نکرده بودمتون 

ولی خواستم بگم من یه مادر افسرده ام که دارم با زندگی میجنگم که حالم خوب شه 

هروقت به ذهنم میاید برای مادرو پدرتون فاتحه میخونم روحشون شاد باشه❤️ 

یه سوال دیگه ببخشید 

من همسرم ورشکسته شده و شرایط مالی خوبی نداره الان 

از اول ازدواج تا الان هرتیکه طلایی خریده همش زینتی اجرت بالا خریده و همشونم فروخته داده پای قرض و بدهیاش 

الان من اهداف سالانه ام یه انگشتر رولکس نوشتم و یه دستبند کارتیه که ارزومه بخرم 

ولی خب اگه بخرم اولا جلو همسرم نمیتونم استفاده کنم دوما میترسم بفروشه 

بنظرتون برم طلای دست دوم بخرم؟ یا به دلم گوش کنم؟ 

من حتی یه گرمم طلای زینتی برای استفاده نذارم ولی ۶ گرم مخفی دارم که همشون زینتی و اجرت بالان ولی خب بلااستفادع🤦🏻‍♀️🥲

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
نه این آخه تا حد، والا انگار مادرش دخترمونه انقد که آقا بفکرشه، انگار فقط ایشون مادر داره، دیگه خسته ...

طرز فکرش متاسفانه مثل پدرمنه. خانواده اش حتی یه سرسوزن برای ما کاری نکردن اگر دعوت بشن و پذیرایی مهیا تشریف میارن و گرنه امکان نداره حالی بپرسن از ارثش گذشت تا مادربزرگه اپارتمانشو از دست نده چون زن عموم مهریه برارث گذاشت و... مهرشو گرفت و ما تاوان پس دادیم

الانم خیلی شیک اپارتمانو به اسم دخترش(عمه ام)کرد و ما چقدر غصه خوردیم اصلا به عنوان پدر دیگه قبولش نداریم از حق ما زد مرتب خانوادشو ساپورتیو کرد..

منظورم اینه که همه ما خانوما باید به فکر خودمون باشیم پس انداز برای اقایون هدر دادن عمر وسرمایه اس البته جسارت نمیکنم به همه... یع تعداد مرد خوبم پیدا میشه ولی در نهایت ما زنان اسیب پذیریم. همینو براش تعریف کن متوجه بشه

من بودم ۲۰ تومن و یک سکه تمام مخفی میگرفتم  البته اگه هنوز به این قیمت بمونه

ممنون عزیز از راهنماییت 

یعنی بنظرتون تا تیر و مرداد طلا به ۴ تومن میرسه 

آخه طبق تحلیل های پیج های اینستانگاه میکردم اکثرا زدن از نیمه دوم  یعنی شهریور به بعد بالا میره

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
مرسی عزیزم خدا خیرت بده که دلسوزانه جواب میدی  من هیچوقت مستقیم ریپلی نکرده بودمتون  ولی ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ خدا عزیزانتو برات نگه داره❤️

من این چیزاااا سرم نمیشه هااااا 🤔

یعنی چی من یه مادر افسرده ام ؟

پاشوووو ببینم یالله .

خدا بهت یه دختر داده ...تر ور و گل 😍سالم و صالح 

دیگه چی میخوای ؟ 

هرکسی یه دلیلی داره برای زندگیش 

دلیل تو هم برای زندگیت باید همون دخترت باشه 😍پس به خاطر دخترت هم که شده باید سر پا باشی 👌

مادر بودن ...یعنی فداااااکار 😍یعنی دلسوز 😍یعنی پر از شور و شوق اشتیاق 😍مادر  یعنی خود خود انگیزه 😍

یعنی صبر و حوصله 😍یعنی گذشت ....

هیچ میدونی خیلیا هستن که آرزوی داشتن یه فرزند رو دارن 

و چه پولها که خرج نمیکنن 

تا یه بار کلمه ی مادر رو از زبون بچه اشون بشنون 👌؟

پس اصلا یه درصد هم به این چیزا فکر نکن 

تو یه مادر نمونه ای هستی که باید به خاطر بچه هات حالت خوب باشه 👌

یه مادر شاد و پر انرژی 😍 بچه های شاد و سر زنده ای تحویل جامعه میدن 😍👌

برعکس خدای نکرده یه مادر افسرده و غمیگن یه بچه ی منزوی و گوشه گیر و افسرده تحویل جامعه میده 🙁

دوست داری فرزندت کدومش باشه ؟

مطمینم گزینه ی اول

ازت میخوام که هر چی آزارت میده شب بعد خوابیدن همه ...بیاری رو کاغذ ....از کوچیکترین ناراحتی تا بزرگترین ناراحتی 

بعد که کامل ذهنتو خالی کردی ...آتیش بزن کاغذ رو 👌

و به یه معصومه ی قوی و پر انرژی یه خوش آمد جانانه بگو 😍

و هر حرفی به ذهنت اومد خواست حال دلت رو خراب کنه 

جواب نده ...پر و بال نده به افکار منفی ات 👌

اصلا نذار حرف بزنن ...بگو استاب من خودم میدونم برین 👏

من خدا رو دارم در تک تک لحظه هام ..و دلم قرص قرص 👌

چند باری گوش ندی به سر و صدا های ذهنت 

مطمین باش می ذارن و میرند عزیزم ❤️

تو باااید قوی باشی 👌 باااااید 

من بهت ایمان دارم که میتوانی عزیزم ❤️

فقط کافی که بخوای و بشوی 👌

و تند تند بیا و گزارش بده برامون 😍از ریز ترین تا درشترین کارهارو بگو برامون ..بذار به فداکاری و شجاعتت  افتخار کنیم😍

و اما بابت سوالات ...صدرصد که به ندای دلت گوش بده و اون چیزی که دوست داری بگیر برای خودت 

یادت باشه الویت اول خودمون هستیم در زندگی 👌

از تو فقط یه دونه است بانووو ❤️ تو لایق بهترین ها هستی دوستم 😍بگیر ولذتشو ببر 

کم کم بدون اجرت هم میگیری بعد چیزایی که دوست داری 

اگه همسرت تیز نیست از گوگل سرچ کن طرحی که دوست داری 

نقره اش یا بدلشو از گوگل پیدا کن ..از د ی جی کالا 

به همسرت بگو انقدر از اینا خوشم میاد ...دویست سیصد تومن 

طلاشو که نمی‌تونیم بگیریم 👌 فعلا دست و بالت تنک 

یه دونه از اینا میگیرم 👌

انشالله دستت باز شد برام طلاشو بگیر عزیزم 

اگه تیز نباشه طلا و میگیری و میگی بدل 

ولی اگه نه تیز هست ..بگیر از مراسم به مراسم بنداز 

یا بگو مال مامان داد که دست و گردنم خالی نباشه 

اینطوری عزیزم ♥️

من مهمون دارم برم دیگه 

انشالله شکلاتی جان عزیز پستت رو پیدا نکردم .. صفحه اش رو بگو آخر وقت بیام بخونمت 👌

طرز فکرش متاسفانه مثل پدرمنه. خانواده اش حتی یه سرسوزن برای ما کاری نکردن اگر دعوت بشن و پذیرایی مهی ...

به این نتیجه رسیدم فقط طلا بخرم واسه خودم. چون پول نقد باشه این میره خرج اونا میکنه،و با طلا هم مخالفه میگه بذار بمونه زیاد بشه رو حساب. سود میده و این حرفا. 

خداوکیل بااینکه انقد بهشون میده و بریز بپاش میکنه واسشون باز هم منو مجبور میکنه دوماهی یبار دعوتشون کنم، وقتیم که میریم خونشون یه شام بخوریم 3،4 تا فقط مرغ می‌خره واسشون، برنج سالانه محلی. وای خدا

والا خدا شانس بده، همیشه میگم کاش یه داداش مثل خودت دا‌شتی، چقد واسه ما خوب بود

منکه شانس نداشتم مردم خانواده شوهر واسشون خرج میکنن و خونه میدن ما برعکس شدیم، به مرحله خونه برسه یه جنگی راه میندازم که ببینه، مهریمو میذارم اجرا تا ننش پس بده

بچها ببخشید اعصابم خرابه، صاحب تاپیک یه مادرشوهر مفت خور معذرت

اینم شد زندگی تنم باید بلرزه بگم پول جمع کنیم قناعت کنیم از اینور خانم ملکه همشو بزنه به جیب

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

خب خب خب منم یه گزارش بدم 

رفتیم بیرون دخترم سبد میخواست که ده تا داره نذاشتم باباش بخره اومدیم خونه زدم به حسابش (خواستم بیمه عمر کنم گفتم جمع کنم براش پارسیان بخرم)۱۵۰ سیو کردم

همسر گرانقدر میخواست جایی بره ۲۵۰ براش انتقالی زدم اون ۳۰۰ برگردوند من ۵۰ رو به حساب مخفی زدم میخواستم با اژانس برم جایی۴۵هزینش بود اسنپ زدم شد۳۸ اختلاف اینم رفت تو مخفی هام😅🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂

این ماه میخوام یه پارسیان به مبلغ ۵۰۰ خرید کنم اگه بشه اها میخوام وام ویپاد رو فعال کنم ۱تومنی رو ۴۵۰ به کسی بدهکارم ۵۰۰ میمونه احتمالا اونم بدم پارسیان باز

با ۵تا کد عرضه اولیه رو ثبت کردم  از باغچه مون بامیه گوجه سبزی خربزه فلفل میچینم یا کنار غذ ...

با دیدن فیلم عامه پسند هم سریع دست به عمل شدم درراستای رسیدگی به خود برس حرارتی فیلیپس رو خریدم ۲و۶۰۰

چن جا قیمت گرفتم از ۲و۶۰۰تا سه و ۵۰قیمت دادن

برا خرید لوازم خونگی خوب بگردیم کلی اختلاف قیمت هست

آخر برج قبل خریدم بااینکه پولی نبود از پس انداز برداشتم و این ماه جاش گذاشتم 

اهان یه سوال من دوس دارم مخفی عارو جمع کنم گوشواره بخرم بندازم خب اونجوری که همسرم متوجه میشه چون گوشم خالیه گدشواره های خودم۱۲گرمن زخم میکنن الان ۳ساله ننداختم فقط عروسیا میندازم

اینم خرید امروز من از پس اندازم

از ضدآفتاب تو این فصل غافل نشید.

من دوتا گرفتم

یکی کرمپودری واسه روزایی که پوستم خوب نیست و لک و جوش داره

یکی هم فلویید سبک و بی رنگ واسه روزای بی آرایش

مرطوب کنندم داشت تموم میشد یکی سفارش دادم(مرطوب کننده قبلیم هیالورونیک اسید نوتروژینا بود که از استانبول خریده بودم)

ژل شست و شو نوتروژینا هم دارم ولی چون خیلی شبا تنبلی میکنم و با ارایش میخوابم یه میسلار گرفتم که با پد صورتمو پاک کنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
قربونت برم من عزیزم ❤️ خدا عزیزانتو برات نگه داره❤️ من این چیزاااا سرم نمیشه هااااا 🤔 یعنی چی من ...

مرسی عزیزم ممنونم یه دنیااااا از حرفای قشنگ و پر انرژیت 

همچنین 

خدا دختراتو برات نگه داره و عاقبت به خیریشون رو ببینی ❤️😍 

خداروشکر که ادم جنگجویی هستم و بیکار ننشستم تو خونه 

راجع به تربیت راحع به زندگی و خیلی چیزای دیگه مطالعه دارم و تا حد زیادی تو دوسالی که مادر شدم تغییر کردم و هر روزم دارم تغییر میکنم و هزاران بار شکر بابت اینکه خدا مسیرها و ادم های خوبی سر راهم قرار داده برای اگاهی 

شوهرم خیلی تیزه جوری که اگه ببینه یچیزی دستمه میفهمه طلاس یا بدله و خب اون از این پول خبر نداره 

اگرم باز بگم‌بدله باز داستان دارم چون از بدل خیلی بدش میاد

من میرم طلافروشی ببینم اجرت هاشون به چه شکله هرچی خدا بخواد همون جور میشه من به خدا خیلی ایمان ذارم 

بازم مرسی بابت پیام پر انرژیت 

حتما حتما میام و گزارش میدممممم😍😍😍😍😍😍

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
خداروشکرعزیزم یه سوال بابت تجربه اتون منم مثل شمامبلغی ازحقوقم روبرمیدارم بعداباهاش طلامیخرم توذه ...

ببین عزیزم من ی قانونی برا خودم دارم نگاه میکنم ببینم کدوم چیزی که میخام بخرم بیشتر خوشحالم میکنه 

مثلا مگه ما چقدر زندگی میکنیم ک همش طلا بخریم برا پس انداز در حالی که دلت میخاد ی تخت خوب و نو داشته باشی تخت رو خودتم استفاده میکنی پس بنظرم اولویت با وسایل خونه س 

مثلا من الان دارم پول جمع میکنم اولش قصدم طلا بود ولی چون کمد ندارم خیلی اذیتم پس تصمیمم رفت رو کمد 

بعد از کمد دیگ میرم تو کار طلا

باز هم بنظرم اولویتت خوشحالی خودت باشه

2810