دوستان گل وقتی سبزی خوردن میخرید اگر نعنا برگ های پهن و ضخیم داشت بعد شستن بزارید تو سینی یکی دو روزه خشک میشه اینجوری نعناع خشک دارید به مرور هم بیشتر میشه
برگ های نازک بریزید تو سبزی خوردن برگ های پهن و به اصطلاح پیر شده اش رو بزارید خشک بشه حتی اگر چند تا برگ باشه
من با همین روش و خرد خرد تا الان نزدیک به یه کیسه فریز پر نعناع خشک اماده کردم برای مصرف
(البته ما نعناع خشک مصرف زیادی نداریم ولی خب تو خونه هم لازمه)
مادرم هم یه همسایه داشت خانم مسنی بود. وقتی شوید میخرید برای خشک کردن، بعد پاک کردن ساقه های نازکش که نزدیک به برگها هستن رو خیییلی ریز چاقو میزد بسته بندی می کرد تو فریزر می زاشت بعد به دمپخت میزد
چنان عطری می کرد که مست می شدی
خودم یکی دو سال قبل وقتی میوه می خریدیم و می دیدم داره خراب میشه، ورق نازک خرد می کردم رو توری میزاشتم خشک میشدن و با این کار نزدیک به یه ظرف پر میوه خشک خانگی و سالم داشتم بدون هیچ هز ینه ای چون میدونید که میوه خشک قیمتش نسبتا گرونه (الان مدتیه دیگه انجام نمیدادم اینو نوشتم باز یادم افتاد برم سراغش )
یه چیز دیگه که شاید به کار خیلی ها نیاد:
من از اون ادم هایی هستم که وقتی یه ایده دارم یا چیزی ذهنم رو مشغول کرده بااااید رو کاغذ بنویسم تا تو ذهنم به ارامش یا تعادل برسم و بتونم نتیجه گیری داشته باشم. قبلا خییییلی کاغذ مصرف می کردم بابت این موضوع ولی مدتیه همه اینها رو یا رو وایت برد یا تبلت مغناطیسی که برای پسرم خریدم ولی استفاده نمیکنه می نویسم و پاک می کنم
اینجوری خیلی تو مصرف کاغذ صرفه جویی شده برام. حتی لیست خرید هم می نویسم روشون با گوشی ازش عکس میگیرم اینجوری وقتی میرم خرید راحت ترم
بهم نخندید اینا رو میگم (بخندید هم مهم نیست خودم هم با خنده دارم می نویسم ) اما قبلا عادت داشتم رو کاغذ لیست مینوشتم یا کاغذ رو جا میزاشتم یا باید تو کیف بین وسایل و کارتهای بانکیم دنبالش می گشتم و صد البته دیگه کاغذی هم مصرف نمیشه
یه راهکار خیییییلی ساده ولی کاربردی دیگه برای وقتی از حمام میاید بیرون هست که پوست صورت و اطراف چشم بخاطر شوینده ها خشک هست. بجای اینکه بیاین یه عالمه پول کرم ابرسان بدید، وقتی هنوز پوست تون بخاطر رطوبت و بخار حمام کمی مرطوب هست، خییییلی کم کرم مرطوب کنننده دست و صورت معموووولی بزنید. با رطوبت پوست تون مخلوط میشه صورت تون شاداب می مونه
اطراف چشم هم پماد ویتامین آ چشمی بزنید. ویتامینه هست اوکیه
این روش رو مخصوصا جاهایی مثل خط اخم، خط لبخند و چروک های اطراف چشم امتحان کنید.
البته منکر کرم های ابرسان خوب و عالی هم نیستما
خواستم بگم این روش هم تا حد زیادی کمک کننده هست و به صرفه
من که جواب گرفتم