سلام دوستان وقتتون بخیر 🌸🪺
فکر کنم این اولین باریه که دارم به این شکل پست میذارم امیدوارم دوست داشته باشین 🥳
البته قبلاً هم پست گذاشتم اما فقط در حد این بوده که دو سه تا سوال پرسیدم دوستان محبت کردن پاسخ دادن 🎀
من بهمن با این تاپیک آشنا شدم و مفهوم پس انداز برام جدی شد و خب خیلی بابت اینکه چرا زودتر شروع نکردم به پس انداز و تبدیل کردن پول خودمو سرزنش کردم مخصوصاً وقتی به این فکر میکردم که چه جاهایی برای چه آدم هایی پول و انرژی و زمان گذاشتم و اصلاً به چشم نیومده و حتی فراموش کردن و طلبکارم هستن🤦🏻♀️🤦🏻♀️ حالا من موندم بدون اینکه هیچ پس انداز یا دستاورد مالی داشته باشم ولی واقعاً گذشته که برنمیگرده باید حال رو دریابیم 🌊☁️
خلاصه داشتم میگفتم همون بهمن ماه طلا تازه شروع کرده بود به گرون شدن من یه النگو ۵ گرمی رو ۲.۷۵۰.۰۰۰ خریدم با ۳ درصد دوباره آخر اسفند به جای خرید عید رفتم یه النگو ۵ گرمی دیگه روی ۳.۱۸۰.۰۰۰ خریدم مجدداً با ۳ درصد تو این مدتم پول از کسی گرفتم گذاشتم ویپاد که سکه جمع کنم اون تایمم دو برابر سکه میداد و دقیقاً روز اول فروردین ۵۰ تومن وام ویپادو گرفتم اونموقع اگه یادتون باشه طلا ۳.۷۰۰.۰۰۰ شده بود منم نمیتونستم تو تعطیلات عید برم یه شهر دیگه همون طلافروشی که ازش خرید کرده بودم قبلاً دوبار ..
پس پولمو گذاشتم توی طرح رویش ویپاد 🌱
یک ماه بعد ۱ م سود بهش تعلق گرفت تو این مدتم طلا خیلی نوسان داشت من تصمیم گرفتم به جای اینکه یهو برم خرید کنم خورد خورد خرید کنم که پول تو حسابم باشه بازم سکه جمع کنم بلافاصله بعد از آخرین قسطم ۵۰ تومن دیگه تسهیلات بگیرم 🛍️👑
توی اردیبهشتم عیدی و حقوقای معوقه رو واریز کردن و در کل من ۸۰ تومن داشتم (کلاً ۲۵ گرم طلا مقداری بود که متناسب با بودجه من بود) یه طلا فروشی تو شهر خودمون پیدا کردم ۵ درصد حساب میکرد یه بار رفتم رو ۳.۴۱۲.۰۰۰ (۳.۹۳۰) سوت زنجیر پلاک مستعمل خریدم کلی هم صحبت کردم گفتم من میخوام همیشه بیام از اینجا خرید کنم با تخفیف حساب کنید 👌🏻در آخر ۱۴ تومن دادم.
هفته بعدش رو ۳.۴۱۲.۰۰۰ (۶.۸۲۰) النگوی نو خریدم ولی چون تک مونده بود با کلی صحبت کردن و اینا همون ۵ درصد حساب کرد ۲۴.۱۰۰ دادم 🤲🏻
دیگه گذشت تا یهو طلا شد ۳.۶۰۰ منم خیلییی ناراحت بودم که چرااا همون آخرین باری که رفته بودم طلافروشی بقیه پولمو تبدیل نکردم ولی طلاا دو روز بعد ریخت دوباره رو ۳.۳۵۲.۰۰۰ رفتم (۷.۷۹۰) سوت چندتا تیکه طلا ظریف خریدم زنجیر و گوشواره و دستبند شد کلاً ۲۷.۶۰۰ کارت کشیدم👌🏻
ادامه دارد..