2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر 🌸🪺

فکر کنم این اولین باریه که دارم به این شکل پست می‌ذارم امیدوارم دوست داشته باشین 🥳

البته قبلاً هم پست گذاشتم اما فقط در حد این بوده که دو سه تا سوال پرسیدم دوستان محبت کردن پاسخ دادن 🎀

من بهمن با این تاپیک آشنا شدم و مفهوم پس انداز برام جدی شد و خب خیلی بابت اینکه چرا زودتر شروع نکردم به پس انداز و تبدیل کردن پول خودمو سرزنش کردم مخصوصاً وقتی به این فکر میکردم که چه جاهایی برای چه آدم هایی پول و انرژی و زمان گذاشتم و اصلاً به چشم نیومده و حتی فراموش کردن و طلبکارم هستن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ حالا من موندم بدون اینکه هیچ پس انداز یا دستاورد مالی داشته باشم ولی واقعاً گذشته که برنمیگرده باید حال رو دریابیم 🌊☁️

خلاصه داشتم میگفتم همون بهمن ماه طلا تازه شروع کرده بود به گرون شدن من یه النگو ۵ گرمی رو ۲.۷۵۰.۰۰۰ خریدم با ۳ درصد دوباره آخر اسفند به جای خرید عید رفتم یه النگو ۵ گرمی دیگه روی ۳.۱۸۰.۰۰۰ خریدم مجدداً با ۳ درصد تو این مدتم‌ پول از کسی گرفتم گذاشتم ویپاد که سکه جمع کنم اون تایمم دو برابر سکه میداد و دقیقاً روز اول فروردین ۵۰ تومن وام ویپادو گرفتم اونموقع اگه یادتون باشه طلا ۳.۷۰۰.۰۰۰ شده بود منم نمیتونستم تو تعطیلات عید برم یه شهر دیگه همون طلافروشی که ازش خرید کرده بودم قبلاً دوبار .. 

پس پولمو گذاشتم توی طرح رویش ویپاد 🌱

یک ماه بعد ۱ م سود بهش تعلق گرفت تو این مدتم طلا خیلی نوسان داشت من تصمیم گرفتم به جای اینکه یهو برم خرید کنم خورد خورد خرید کنم که پول تو حسابم باشه بازم سکه جمع کنم بلافاصله بعد از آخرین قسطم ۵۰ تومن دیگه تسهیلات بگیرم 🛍️👑

توی اردیبهشتم عیدی و حقوقای معوقه رو واریز کردن و در کل من ۸۰ تومن داشتم (کلاً ۲۵ گرم طلا مقداری بود که متناسب با بودجه من بود) یه طلا فروشی تو شهر خودمون پیدا کردم ۵ درصد حساب میکرد یه بار رفتم رو ۳.۴۱۲.۰۰۰ (۳.۹۳۰) سوت زنجیر پلاک مستعمل خریدم کلی هم صحبت کردم گفتم من می‌خوام همیشه بیام از اینجا خرید کنم با تخفیف حساب کنید 👌🏻در آخر ۱۴ تومن دادم.

هفته بعدش رو ۳.۴۱۲.۰۰۰ (۶.۸۲۰) النگوی نو خریدم ولی چون تک‌ مونده بود با کلی صحبت کردن و اینا همون ۵ درصد حساب کرد ۲۴.۱۰۰ دادم 🤲🏻

دیگه گذشت تا یهو طلا شد ۳.۶۰۰ منم خیلییی ناراحت بودم که چرااا همون آخرین باری که رفته بودم طلافروشی بقیه پولمو تبدیل نکردم ولی طلاا دو روز بعد ریخت دوباره رو ۳.۳۵۲.۰۰۰ رفتم (۷.۷۹۰) سوت چندتا تیکه طلا ظریف خریدم زنجیر و گوشواره و دستبند شد کلاً ۲۷.۶۰۰ کارت کشیدم👌🏻

ادامه دارد..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ۸۰ تومن خودم ۱۴ مونده بود یه ۶ تومنم به کسی قرض داده بودم گفتم حقوق واریز شد قسط ویپادمو دادم هر چی‌ موند می‌ذارم رو این پول دفعه بعدی که اومدم یه تیکه ۶ گرمی برمیدارم که ۲۵ گرم طلایی که هدفم برای ۶ ماه اول سال بود تکمیل بشه🥲🥲🥲

خلاصه من الان چند ماهه وقتی گوشی دست می‌گیرم اولین کاری که می‌کنم اینه که قیمتا رو چک می‌کنم دیشب دیدم طلا شده ۳.۲۷۰.۰۰۰ امروزم توی دانشگاه دیدم شده ۳.۲۵۰.۰۰۰ دوباره اون حس پشیمونی که کاش صبر کرده بودم و اگه الان می‌رفتم خرید می‌تونستم نیم گرم یا یک گرم بیشتر طلا بخرم اومد سراغم ولی یهو یه مطلبی خوندم که الان تو پست بعدی برای شما هم می‌ذارم شاید مفید بود 👌🏻

ادامه دارد ..

توی اون مطلب راجع به روانشناسی و حس شما قبل و بعد خرید اینطوری گفته بود که وقتی شما پول دارید و آماده خرید هستید ذهن شما اینطوری عمل میکنه: 

طلا داره میره بالاااا

سرمایت داره از دست میره 

اخبار هایی که می‌بینید 👈🏻 طلا و دلار صعود کردند. 

اینجا دیگه قیمت کف قیمتی هست 

از بازار جااا موندی 

چرااا هفته پیش نخریدم 

اگه الان طلا بخرم طلا بشه فلان قدر انقدر پول دارممم بعدش ماشین عوض می‌کنم و … 

طلا می‌خرم راحت قسط وامو با سودش میدم 

و … 

ادامه دارد ..

و اماااا همین که خرید رو انجام میدی بازی عوض میشه 😂🤦🏻‍♀️

ذهن و‌ چشم شما چیز دیگه ای رو می‌بینه 😒

طلا امروز ریزش کرددد

چرا یک هفته صبر نکردم ؟؟؟

من هر بازاری برم ضرره 

دلااار امروز از ۶۸ شد ۶۷ 

باید به حرف … گوش میکردم

فقططط بیاد بالا میفروشم ضرر نکنم حداقل 

اگه نمی‌خریدم به جای ۹ گرم الان ۱۰ گرم داشتم 

و …. 

ادامه دارد…

اگر ماهی ۳۰ الی ۴۰ میلیون اضافه داشته باشم هر ماه این مبلغ رو واریز میکنم بانک سپه تا چند ماه ب ...

چرا عزیزم بانک سپه؟ تا چند ماه سکه را نگه میداشتی؟ 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 
دوستان میشه لطفا کمک کنید.همسرم برای اولین بار هست که موافقت کرده پول بریزه توی حساب ویپاد تا سکه جم ...

اولش بگو خيلي دوست داشتم ميتونستم كمكت كنم كارت راه بيوفته ولي... 

بگو وسيله خونه قسطي خريدم ميخوام پول اونو جور كنم بدم 

بگو خيلي دوست داشتم بهت كمك كنم اما داداشم يا خواهرم يا به فلاني قولشو دادم ميخوام به اون قرض بدم

بگو فلان وسيله خونه خراب شده مجبورم خرج اون كنم

بگو وام فوري ميخوام بگيرم مجبورم پول تو حسابم باشه سكه جمع كنم

بگو فلان بانك قسطم عقب افتاده ميخوام اونو بدم

بگو فلان كلاسو فلان برنامه براي خودم يا بچم ميخوام چالش از قبل كنده شده

بگو فلان تولد يا عروسي در پيش داريم ميخوام كادو لباس آرايشگاه هزينه كنم

بگو به همسرم قولشو دادم اون در جريانه 

🤭😉

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

خب حالا چرا این اتفاق میفته ؟ به ۲ دلیل 

روانشنلسی بازار و روانشناسی خودتون 

بازار در هر لحظه و در هر ثانیه خریداری داره که فکر میکنه فرصت خریده و فروشنده ای داره که فکر میکنه فرصت فروشه .. 

حالا بازار ساز که تشکیل شده از یک اتاق فکر شامل روانشناس، اقتصاد دان، تحلیل گر و افراد رسانه باید طوری به بازار نوسان بدن که هم خریدار ضرر کنه هم فروشنده چطوری ؟ با نوسانات شدید و پخش خبر های متفاوت 

حالا دیگه خودتون ببینید از فروردین تا حالاااا چه اتفاقاتی افتاده .. 

و اماااا در مورد خودتون (خودمون منظورمه) 

ما اکثراً مدیریت سرمایه و صبر نداریممم و باعث میشه قدرت تصمیم گیری نداشته باشیم 

مدیریت سرمایه یعنی اینکه شما باید نگاهتان از بالا به پایین باشه یعنی از زمانی که تصمیم به خرید می‌گیرید پولتون رو طوری تقسیم بندی کنید که هر زمان قیمت کاهشی شد نقدینگی برای خرید داشته باشید حتی اگرررر موجودیتون ۱۰ میلیون باشه. 

گلم گردش حسابت چطوریه؟ میتونی مثلا 600 میلیون تومن وام بگیری ویک ماشین بخری و با ماهی 40 تومن پرداخ ...

از این ماه میتونم بزارم حساب و گردش حساب بگیرم. باید چند ماه بمونه بعد 

آقایان در تاپیکم نیایید و لایک و ریپلای نزنید. 

حالا خوشبختانه گویا من یکمم مدیریت سرمایه داشتم پس دیگه نباید ناراحت باشم به هر حال الانم یه مقدار پول دارم. 

حالا به نظر شما با این مبلغ که برام‌مونده (۲۳تومن)

طلا بخرم یا نیم سکه بخرم یا ربع سکه+ یه طلای ریز ؟! 

سکه چطوری حساب میشه ؟ چه قدر فرقشه با قیمت تابلو اگه کسی برام توضیح بده ممنون میشم 💘

سلام خانمای با مدیریت🤩🤩 من ماهیانه ۱۵ تومن درامد دارم و خرج زندگی ندارم  بنظر شما چجوری پس ...

با سن الانت لازم نیست همه پولت رو پس انداز کنی.

ماهی 10 -12 تومن پس انداز کن. مثلا میتونی سکه گزمی بخری یا طلا شکسته 

ماهی 3-5 تومن برای خودت

اما نه  برای کالای مصرفی که چیزی ازش باقی نمونه. این پول رو صرف یادگیری یک ساز موسیقی که علاقه داری و ورزش و لیزر و زیبایی کن.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
دوستان میشه لطفا کمک کنید.همسرم برای اولین بار هست که موافقت کرده پول بریزه توی حساب ویپاد تا سکه جم ...

گلم از رابظشون با همسرت بهتره با همسرت مشورت کنی.

اما اگه همسرت راضی بود دیگه خودت ببین این خانم چقدر خوش حسابه؟ تاخالا شده قرض بدین و به موقع برگردونه؟ اخلاقش چطوریه؟ با دیگران خوش حسابه؟ پررو و پر توقع نیست؟

اگه ادم خوبی در زمینه اقتصادی هست، به نظر من یک ماهه بهش قرض بده و خییییییییییلی تاکید کن که سر ماه ازت میخوام.

چون بالاخره ما انسانیم و نیازمند ارتباط. این 5 تومن قرار نیست اون خانم رو به عرش برسونه که پس نده.

اما همه چیز بستگی به نظر شوهرت و خوش حسابی اون خانم داره

الان تو دستش رو بگیری جای که نیازمندی خداوند یک انسان دیگه رو وسیله رسیدن تو به خواسته ات قرار میده. ببخش تا خداوند بر تو ببخشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810