2777
2789

خب سلام سلام امیدوارم همگی هفته ای‌ پر از خیر و برکت داشته باشید 😍😍

این چندروز تعطیلی و مامانم اینا رفته بودن مسافرت من و برادرم نرفتیم چون کلاس داشتیم 

مامانم ۱۰۰ تومن شب قبل برام زد. تا سوسیس بگیرم بندری درست کنم منم فرداش رفتم سوپری ۶تا سوسیس گرفتم شد ۶۰ تومن 

اومدم خونه دیدم ای وای مامانم اینا اومدن و خب این واسه ناهار کم میاد 

منم تو یه حرکت سریع سیب زمینی و مربعی خرد کردم و جدا سرخ کردم بعدش با سوسیس ها قاطی کردم بندری با سیب زمینی شد 

کلی‌پر برکت شد هم اینکه خیلی هم خوشمزه شده بود 

ب نظرم هم سالم تره هم پول زیادی واسه سوسیس نمیدین 

و اینجوری شد که ۴۰ تومن موند تو جیبم چون خوب مدیریت کردم 

پول ۴ روز تاکسیم ب سرکارمه😁😁😁

یه حرکت خفن دیگه ای که زدم مثل معصومه جون واسه خودم چالش گذاشتم من کلی قسط و بدهی داشتم ولی🫢🫢

مامانم ۴۵ تومن وام برایند ویپاد و گرفت منم سریع ازش گرفتم گذاشتم تو حسابم تا امتیاز بشه منم وام برایند و بگیرم 😜

که البته مامانم گفت قسط ماه اول براش سخته و قرار شد من قسط وام مامانم و بدم و وردارمش و مامانم وقتی گه من وام گرفتم وام من و برداره و قسط شو بده که حداقل یکماه براش فرجه بشه 😐

خیلی خودم و تو قسط انداختم ولی امیدوارم که بتونم از پس قسط بربیام چون همینجوریش ماهی ۱۰ تومن قسط دارم و اینم ماهی ۸۳۰۰ قسطشه 🥲

البته یه ۱۰ تومن شو دست نمیزنم واسه روز مبادا یه وقت واسه قسط کم آوردم پشتم خالی نباشه 😇😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای پولدار خودم

طلا اومده پایین و بهترین فرصت برای انجام چالش طلا

یک ملیون و صد از خزانه های رزق خدا برام رسید ۵۰۰هم از یارانه اضافه کردم و نیم گرم طلا از حقانی خریدم

اینم‌از چالش خرداد و تیر

فکر نمیکردم تا چند ماه دیگه هم بتونم طلا بخرم ولی ازونجایی که خودش گفته(الله یرزق من یشاء بغيري حساب) یهویی از ما خوشش میاد و یه حالی بهمون میده

براتون اول سلامتی و بعد حال خوب و خوشی از ته دل و رزق پر برکت ارزو میکنم 

سلام دوستای پولدار خودم طلا اومده پایین و بهترین فرصت برای انجام چالش طلا یک ملیون و صد از خزانه ه ...

سلام مبارکه😍

اخ چقدر دوست دارم تو این قیمتا خرید کنم ولی اون پولی که باید به دستم برسه هنوز نرسیده😩

و من بی قرارمممممم😞😩

طاقت ندارممممم😅😅

خانما من اینماه خرج خونه رو با ۶۰۰ تومن باید ببندم. به نظرتون میشه؟من و همسر و یه کوچولوی ۲ ساله

خب بستگی داره همه چی اگه توخونه باشه شاید بشه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام مبارکه😍 اخ چقدر دوست دارم تو این قیمتا خرید کنم ولی اون پولی که باید به دستم برسه هنوز نرسیده ...

ممنونم عزیزم

منم مثل شما و از بیقراری خودمو صفر مطلق کردم ...باید فتوسنتز کنیم تا حقوق

انشالله تا پولتون بیاد کمترم شده خدارو چه دیدی!

سلام بچه ها اگه ۴۰ ۵۰ میلیون داشته باشید میدید طلا شاید تا دوماه دیگه لازم باشه بفروشیم یعنی تا تیر ریسک کنم یانه؟

الان گذاشتم ویپاد امتیاز وام ۵۰ تومنی بگیرم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

گزارش هفته پیش ،چهارشنبه روز وسایل ارایشم بود نشستم همه رو مرتب کردم ،اونایی که تموم شده بودن انداختم دور ،اونایی که کثیف بودن با دستمال مرطوب (اولین باره با دستمال مرطوب تمیز میکنم عالی شدن برق افتاد ).

فقط یه ضد افتاب و واسه تنوع یه رژ باید میخریدم.

پول رژ وصد افتاب و کنار گذاشتم وچون دیدم طلا واسه خرید الان خیلی مناسبه زود رفتم ۵۸سوت به مبلغ ۱۹۸هزار تومن از طلاسی طلا خریدم.

دیروز کلی کدبانو شده بودم واسه خودم، بادنجون برامون فرستاده بودن وما چون خیلی اهل خوردن بادنجون نیستیم دوبار درست کردم وبقیش داشت خراب میشد،

کابینت ها رو باز کردم دیدم سرکه وسیر دارم ،یه ترشی بادنجون خیلی خوشمزه درست کردم .

چون خسته شده بودم گفتم یه حالی به خودم بدم دوباره رفتم ۵۸ سوت دیگه توی طلاسی طلا ثبت کردم😅😂.

واقعن خستگیم در رفت .

هنوز حقوق نگرفتیم بودجه صفر صفر شده امروز اقای همسر کم کم داشت صداش درمیومد ولی با یکم ناز وعشوه 🤭😉 خوشبختانه حل شد.

همسری یکم پرخرج و شکمو تشریف دارن اما خدا روشکر یخچال تا دوسه روز پر وهمه چی هست.

سلام دوستان عزیزم اول هفته به خیر ونیکی 

دوتا مورد میخوام بگم یکی اینکه حتما بهتون توصیه میکنم فیلم عامه پسند رو ببینید بسیار اموزنده س اصلا ازش نگذرید

دومین چیزی که میخوام بگم. من 15ساله که ازدواج کردم و هربار که شوهرم میرفت شهر دیگه هربار میگفت چیزی لازم داری یا سوغات میخوای من میگفتم نه یا قسط و قرض داشتیم میگفتم دست مون خالیه. یا سلیقه ش مورد پسندم نبود یا میگفتم شهر خودمون همین قیمته چه کاریه بخریم. بسیار کارم اشتباه بود. قسطو قرض پرداخت میشه. یه تیکه وسیله داشتن خارج از محدوده سلیقه مون یا خرید گرون تر از شهرخودمون هیچ ایرادی نداره. اما همین که شوهرم فکر من بوده خواسته خوشحالم کنه مهمه نه چیز دیگه الان یکساله تغییر رویه دادم میگه چیزی میخوای حتی اگه لازم نداشته باشم میگم اره میخوام. گرون ترباشه چیزی نمیگم بدهکار باشیم هم از خودم نمیزنم و بسیار ازش تشکر میکنم و ذوق میکنم اونم خیلی خوشحال میشه اگر شما هم مثل من سابق هستین تغییر رویه بدین ببینید چقدر خودتون و همسرتون حال تون بهتر میشه

رفتم خریدم عزیزم   متاسفانه من اصلا صبر ندارم همون لحظه که تصمیم میگیرم تا 10دقیقه صبر می کن ...

اااا مبارکه خوشحال شدم براتون

منم اصلا صبر ندارم همه نقطه ضعفه هم‌قوت یه جاهایی

2810