2777
2789
سلام دوستان وقتتون بخیر من یه جفت گوشواره نو خریدم ۸.۱۲۴.۰۰۰ تومان ۲.۲۴ گرم هست بنظرتون اجرت بالایی ...

عزیزم با قیمت امروز که خیلی خوب حساب کرده در حد دست دوم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام قشنگا  به لطف خدای مهربون تو وقتی ک حتی یک درصد فکرشو نمیکردم  بلاخره  خونه د ...

خیلی خیلی مبارکه 🥰🥰🥰

من چون در ارزوی خونه ام و هدفم خونه ست واقعا خوشحال میشم وقتی دوستان خونه دار میشن 🤗🤗

خدا کمک کنه ما هم به این زودیا خانه دار بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍😍به به مبارکا باشه عزیزم ❤️ چقدررر خوب  باریکلا بهت عزیزم 👏 دیدی خواستن توانستن هست ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍😍

آره واقعا مرسی بابت همه راهنماییات خدا بهت سلامتی و دل خوش بده عزیزم❤️❤️❤️😘😘😘😘

ویپاد نمیدونم چرا یه کم قاطی شده هر چیزی اینجوری شد چند ساعت بعد دوباره امتحان کن  مثلا همس ...

اره برامن همینجوری شد حالا این اومد زدم رولینک میشه لطفاً ببینید مال وپیاد تاتکمیل کنم ممنون

سلام عزیزم ❤️ اگه نظر منو میخوای ...فعلا دست نگه دار  تا بری سر خونه زندگیت  تا بتونی ا ...

ممنون از راهنماییتون 😍🙏🏻 بله درست میگین از این جهت تا حالا به قضیه نگاه نکرده بودم ..همسرم کلا مخالفه با کار کردن خانوم اونم بخاطر جامعه بده میدونم.. ولی خودشم فقط چیزایی که دوست داره رو تامین میکنه برام نمیخوام وابسته بشم بهش برای هرچیزی منتشو بکشم مثلا اخرین بار گفتم برم دماغمو عمل کنم نزاشت جوری دلم ازش شکست جوری غرورمو له کرد که فک نکنم دیگه بتونم ازش پولی بگیرم ...

سلام خانوما منم اومدم یه گزارش کوچولوبدم...دیرویخچال وچک کردم ودیدم براناهارخودم ودخترم غذاهست اماچون شوهرم بدغذاست برای اون درست کردم خداروشکرهم غذام تویخچال نموندتادوریزبشه هم بازیه کوچولوصرفه جویی شد😍بعدامروزشنیدم حدودیه هفته دیگه قراره برام یه مهمون عزیزبیادکه ازامروزدارم کم کم تدارک میبینم الحمدالله همه چی هست البته دم فجرانه هم گرم فکنم حالاحالاهاازخریدروغن وقندوچایی وشوینده بی نیازباشم 😂😂😂 ..مرغم که تازه خریدیم گوشتم به اندازه مهمونی هست شکرخدا😊😊😊.اماسس ونوشابه ومیوه وکاهووموادسالاد لازم دارم که اونارم اماده میکنم...چون مهمونم چندساله نیومده بایدحسابی ازش پذیرایی کنم انشالله😇😇...امادرکل این ماهی که شروع شده ماه پرخرجیه .خریدکادوبرای دخترم..اتلیه دخترم...بایدیه جریمه تقریباسنگین روپرداخت کنیم ...مهمانی وعیادت یه بیمار...شارژلیزرمو...رفتن به دکترزنان..انشالله خداخودش کمک هممون بکنه تاسربلندبشیم🤗🤗🤗...

سلام به همه دوستان گل,

من میخوام یک کاری انجام بدم لطفاً نظراتتون رو بهم بگید

ما توی چند سال اخیر با پس انداز و با سختی زیاااااااد و نخوردن و نپوشیدن  تونستیم خونه قدیمی ساخت و ماشین بخریم

خونه ما ۶۰ متر میشه و خوب کوچیکه اما فعلا شرایط خریدن خونه بزرگتر رو نداریم چون خیلی قسط داریم حدود ۱۰ میلیون

حالا تا چند ماه دیگه ۱۰۰ تومان میاد دستمون،بنظرتون خونمو بازسازیش کنم چون خیلی دیگه داغون شده و واقعا دوس دارم یه دستی بهش بکشم

یا بزاریم پس انداز و برای ماشین اسم بنویسیم و ماشین رو بهتر کنیم که بعدش بتونیم بفروشیم خونه بهتر بخریم؟

چه نظری دارید دوستان؟

سلام به همه دوستان گل, من میخوام یک کاری انجام بدم لطفاً نظراتتون رو بهم بگید ما توی چند سال اخ ...

به عنوان یک پیشنهاد فقط میگم گلم بازم خودت تصمیم بگیر

به نظر  تا چند ماه دیگه یک یا دو قسطتون تموم میشه

از این جهت من ۱۰۰ تومن رو طلا یا سکه بخر و بذار بانک و از روش وام بگیر. با پول وام خونه رو بازسازی کن و قسط های جدید رو بده

و بعد زمان ثبت نام ماشین که شد طلا رو بفروش و ماشین ثبت نام کن. اینطوری با یک پول دوتا کار رو کردی البته فقط باید قسط ها رو بدی که میدی

در ثانی شاید طلا بالا رفت و در حد ۷ ۸ تومن طلا یا سکه هم باقی بمونه که میشه پس انداز خودت

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
به عنوان یک پیشنهاد فقط میگم گلم بازم خودت تصمیم بگیر به نظر  تا چند ماه دیگه یک یا دو قسطتون ...

مرسی از نظرت زهرا جان

حقوق شوهرم  حدود ۱۵ تومنه و ما ۱۰ تومن قسط داریم و تا چند سال دیگه همین قسط ها هستن 

الانم خیلی سختمونه چون قدرت خرید هیچی رو فعلا نداریم حتی لباس ...

برای همین میگم دیگه فعلا وام نگیرم تا یکم سبک بشن قسط ها بهمون فشار میاد و یکم راحت تر زندگی کنیم

از طرفی میگم ۱۰۰ تومن بره عقب ممکنه بمونیم...

نمی‌دونم کدوم تصمیم درسته

سلام قشنگا  به لطف خدای مهربون تو وقتی ک حتی یک درصد فکرشو نمیکردم  بلاخره  خونه د ...

مبارکتون باشه دوست قشنگم 😍

چقدرررر ذوق کردم برات 😍

ان شاءالله قسمت همه ی مستاجرا ♥️

دو روز پیش از شهرستان یه مهمان بسیار عزیزداشتم، وقت دکتر داشت اومده بود خونمون، شب هم موند

از شهرشون کلی سبزی خوردن برام آورده بود، خودش زحمت کشید پاکشون کرد 😋

مبدونستم خورده نمیشه، منم سریع تره هاشو جدا کردم، شستم خورد کردم، اتیکت زدم سبزی سمبوسه گذاشتم فریزر 👌

یه کیسه ی بزرگ پر کردم، زنگ زدم خواهرشوهرم گفتم برات سبزی خوردن پاک شده گذاشتم بیا ببر، کلی ذوق کرد 😅🤗

بقیش هم تو دوتا قابلمه ی رویی(روحی 😁) گذاشتم، ان شاء الله تاآخر هفته سفره تکمیله

دو کیلو سیر آورده بود، اونارو هم به کمک دختر کوچولوها پاک کردیم خورد کردم خشک بشه برای پودر سیر 😍 چون مصرفم زیاده تو غذا و دیگه لازم نیست بخرم فعلا 😇

چند بسته سبزی آش، یه بسته بامیه و یه بسته باقالی هم آورده بود، اونارو هم اتیکت زدم گذاشتم فریزر 😋

از همه مهمتر چون فریزرم ساید هست و کشو نداره، یه لیست نوشتم از موجودی  ، با مگنت زدم به درش 🌹😊 اینجوری چیزی از چشمم پنهان نمیمونه و اون ته گم نمیشه 😉 موقع غذا درست کردن هم فکرم بهتر کار میکنه

دستش درد نکنه، خدا رزقشون برکت بده ،هیچوقت دست خالی جایی نمیره، این خانوم از اقوام بسیار دورِ منه که از شهرستان خیلی کوچیک میاد، سرطان داره و برای درمان میاد اینجا

همیشه دست پر میاد و منو جلوی همسرم سرافراز میکنه ♥️

بچه ها این خانوم همسرش کارگرِ، اون ‌شب که پیشم بود باهاش حرف میزدم 😇

میگفت همسرم ماهی 14 تومن حقوق میگیره 

ماهی 7 تومن قرعه داره، دوتا پسر بزرگ داره و یه دختر متاهل

طبقه ی بالای خونشون رو ساخته بودن برای ازدواج پسرش، اما متاسفانه چند سال پیش دخترش تو کارش بدهی بالا میاره مجبور میشن همه ی طلاها و طبقه ی بالای خونشون رو با سند جدا بفروشن😔

الان بعد از 5 سال، اینقدر قرعه و وام گرفته و طلا خریده که میخوان یه زمین بخرن و کم کم سه واحد بسازه برای خودش و پسراش ♥️

جالبه که میخواد مثل دفعه ی قبل صفر تا صد کار ساخت و ساز خونه رو خودش به عهده بگیره، چون معتقده شوهرش به اندازه کافی این سالها کار کرده و خسته شده نباید بیشتر از این فشار روش باشه 😊

این خانم با اینکه  خیلی خیلی به خودش اهمیت میده، در حد وسع مالیش شیک پوشه، و به تغذیش ویژه و مخصوص رسیدگی میکنه 🤗😍 تمام حساب کتابای خونه هم با خودشه، مدیر و مدبرِ کلا ☺️😍

راستی یه مغازه کوچیک هم داره که ارزان سرا طوره  و به قول خودش کمک خرج زندگیشونه

صبح که صبحانشو دادم و خواستم راهیش کنم، اگفت نمیرم ترمینال شهری، میرم عمده فرو‌شا 

میخوام برای مغازم کمی خرید کنم و با خودم ببرم 😍

اصرار کردم ناهار برگرد گفت نمیشه مغازم دو روز بسته باشه 😇 رزق و روزیم از دستم میره ♥️

با وجود بیماری همینقدر پر تلاشه و برای آینده بهتر می‌جنگه

ایشون حتی سواد کافی هم نداره، بعید میدونم بیشتر از کلاس ششم درس خونده باشه اما خیلی باهوش و زرنگه ♥️😍

سلام دوستان وقتتون بخیر من یه جفت گوشواره نو خریدم ۸.۱۲۴.۰۰۰ تومان ۲.۲۴ گرم هست بنظرتون اجرت بالایی ...

مبارکتون باشه. نگفت چند درصد حساب کرده؟ چون ۵۸۶ هزار و ۴۰۰ اجرت گرفته ازتون.

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
2810