2777
2789
من که حاضرم وام رو با پنجاه درصد حتی بیشتر هم شده بگیرم  وام همیشه چندین پله ادمو هول میده به ...

سلام به همه دوستان عزیزم و معصومه دوست داشتنی 

معصومه جان عزیزم ما انشالله تا یکی دوهفته دیکه میخایم یه وام نگین آتیه بگیریم به مبلغ ۳۵۰حدودا 😍

حالا قسطش هم حدود ۱۱تومنه 

قسط زیاد داریم و ممکنه از پسش برنیاییم 

میخام یه مقدارش رو بزارم جایی بهم سود بده کمکی بشه برای پرداخت قسط ها و با بخش دیگه ش یه حرکتی بزنم 

حالا طلا یا زمین (یه مقدار پول نقد دیگه هم دارم )

شما و دوستان مدیرو مدبر راهنماییم کنید لطفا

که پولم رو کجا بزارم بیشتر از جاهای دیگه سود بده 😊

عزیزم لینک برای من فرستادی همون لحظه پاک شد ☹️☹️

گلم من آنفولانزا گرفتم اومدم خونه مامانم هر کار میکنم فیل ترشکنم با داده وصل نمیشه

عصر رفتم خونه با وایفا وصل میشم حتما میفرستم باز براتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی از خواهرام عجیییب با سیاسته هیچ وقت نتونستم به گرد پاشم برسم......هیچ جواب خصوصی و غیر خصوصی ...

واي از خواهرت چقد خوشم اومد الان چند سال دارم رو خودم كار ميكنم منم خيلي برونگرا هستم حرف اضافه ميزنم سكوتو دوست ندارم اما الان چند سال با خوندن كلي مقاله و كتاب سايت دارم بهتر ميشم ........ لطفا بيشتر از خواهرت برامون بگو از جواباش كه كسي ناراحت نشه ... اينجور ادما ارامش عجيبي دارن ... همسرم و خانوادش اينجوري هستن آروم كم حرف موفق به موقع حرف ميزنن به موقع جواب ميدن همه فاميل هم دوستشون دارن و از خوبيهاشون فقط ميگن .... من همش ميگم مشكل من فقط پول ....بعد از سلامتي.... پول دواي درد ... حلال مشكلات.... آرامش بخش تسكين دهنده اعصاب.... شادي آور ...شورواشتياق و اميد به زندگيرو هزاربرابر ميكنه .......ايكاش ميتونستم برم سركار ماهانه پول بگيرم اون عزيزاني كه ماهانه حقوق ميگيريد روزي هزاربار خداروشكر كنيد نماز شكر بخونيد...كار تو خونه منو ارضا نميكنه فقط كار اداري پشتميزي رو دوست دارم....برام دعا كنيد دوستهاي مهربونم💓

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام به همه دوستان عزیزم و معصومه دوست داشتنی  معصومه جان عزیزم ما انشالله تا یکی دوهفته دیکه ...

سلام عزیز دلم ❤️ انشالله که خیر

قبل اینکه بخوای به فکر خوابوندن پولت باشی 

تمام ورودی و خروجی هارو بیار رو کاغذ 

ببین دخلتون چیه و خرجتون چیه 

شاید اصلا تونستین برسونین و یه حرکت بهتر زدین ؟

صد درصد که سختتون میشه عزیزم ❤️ ولی اینو به جرات بهت میگم تا سختی نکشی صاحب چیزی نمیشی 👌 مگر اینکه ثروتی از پدر مادر بهت برسه 

تو زندگی هر وقت دیدی که سخت میگذره بهت ....یه خسته نباشید جانانه به خودت بگو 😉 سختی که متحمل میشی 👌 نشونه ی پیشرفتت 😍که خیلی زود پاداش زحماتت رو خواهی دید 😉

واقیعت من نمی‌دونم کجا بهتر سود میده ...بذار دوستایی که واردتر هستن راهنمایی کن عزیزم ❤️

فقط اونجا که گفتید باید ریسک پذیر باشید من تنو بدنم میلرزه🥲 نه اینکه ریسک پذیر نباشما،ریسک پذیر فق ...

عزیزم ترس نداره که اگه خیلی استرس داری همون موقع ببر به چند تا طلا فروش دیگه نشون بده خیالت راحت بشه

سلام خانمای گل روزتون بخیر. در راستای هدف امسالم که خرید 200 گرم طلا بود و این 2 ماه کلا تونسته بود ...

😍😍😍😍به به مبارکا باشه عزیزم ❤️

چقدررر خوب 

باریکلا بهت عزیزم 👏

دیدی خواستن توانستن هست ؟

خواستی و تونستی 👌زحمت کشیدی و ثمره اش رو دیدی 😉

آفرین بهت 👏

بابت برنامه هم خوشحالم عزیزم که یه کمک حالی شدم برات ❤️

همین فرمون برو جلو 👌

مرسی عزیزم حتما من از شش سالگی خانوادم پس اندازو یادم دادن برا همین خودکار دوس دارم حتی مجرد بودم ک ...

به نظرم باید کم کم امور مالی رو دست بگیری و عادتش بدی کاری به حساب شما نداشته باشه

خیلی سخته که حتی بخواد کادوهای خانواده شما رو هم به کارت خودش بزنه

میشه یواش یواش عادتش رو تغییر داد 

سلام خانما. اینجا اکثرا یا حقوق ماهیانه دارن یا روزانه و هفتگی. و طبق اون دوستان کمکشون میکنن و راهکار میدن یا معصومه خانم برنامه میریزن براشون.

در مورد کسی که درآمد سالیانه داره کسی میتونه کمک کنه که چطور برنامه ریزی و مدیریت مالی داشته باشه؟؟ممنون میشم اگه نظری داشتید راهنمایی کنید.

@masumehjoon     سلام عزیزم خوبین منم می‌خوام این ماه با چالش روزانه تون همراه باشم قصد ...

سلام عزیزم ❤️ مبارک 👌باریکلا به مادر نمونه که شما باشی 😉

خوب کاری کردی عزیزم ❤️ چشم به هم بزنی بزرگ میشن بچه هات 😉و خرج درس و دانشگاه و کار و شغل و عروسی و هزاران خرج دیگه خواهند داشت 👌 که این پولهای ریز ..اونور کمک بزرگی میشن برات 😍همین طوری بی سرو صدا ادامه بده 

جارررر نزن 👌

و اما از چالش 😉 چالش هم که هر کس دوست داشت اجرا می‌کنه ...و هرروز میاد گزارش میده که چی پختم؟ ...چیکار کردم؟چی جایگزین کردم ؟ ...که خرج خونه رو با این مبلغ بستم 

چند نفری هستن که گزارش میدن 

خودم هم روزانه و یا هر چند روز یک بار مینویسم 

بستگی به فرصت زمانی که دارم ...داره 😉

2810