2777
2789
عزیزم ضمانتی میدن واسه طلاها ؟

عزیزم موقع تحویل طلاها کاغذی بهتون میدن که توش تعداد ونوع طلایی که دادید و میزان گرمشون ثبت میشه و پیش خودتون می مونه تا زمان تسویه وام که باید کاغذ رو تحویل بدید تا طلاهاتون رو پس بگیرید.

بنظرم مدیریت درامد خونه رو بسپارین به مرد خونه شما فقط پول خودتونو بگیرین و رو اون حساب کنید خرید خونه با شما نباشه مثلا من نمیدونم الان گوشت نیازه یا نیست مرغ نیازه یا نیست ولی همسرم میدونه پوشک بچه هزینه های من همه رو حساب میکنه خودش من خودم خوشم نمیومد برا خونه حساب کتاب کنم ولی از دور نظارت میکنم

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چون قصد خونه خریدن داریم از اول گفتم واسه پولش میخام نرم بیرون ک بزنه به حسابم  ک یکی دوبا ...

عه چه جالب،عزیزم چه جوری پیامک بانک رو مسدود میکنی و دوباره از مسدودی در میاری؟

خب وقتی از مسدودی در میاری بلافاصله پیامکش ارسال میشه دیگه،نمیشه؟

خیلی جالب بود کارت،

ولی خب باید حتما هم کارتش تو زمان مشخصی دستت باشه،

هم گوشیش دستت باشه که مسدود کنی و بعدش از مسدودی در بیاری و بعدش پیامکش ارستل شد دوباره اس ام اس برداشت و حذف کنی،درسته؟

سلاااااااااام علیکم به همگی

خب ما ماشین رو عوض کردیم ماشین خودمون ۱۳۵تومن رفت اون ماشینی که خریدیم ۱۹تومن بود و مابقی ماشین قرض بود که تا الان ۳۵تومنش رو دادیم 

ما این یکسال رو بخاطر خرید خونه و ماشین باید خیلی مواظب هزینه هامون باشیم 

پارسال و امسال سال خرید خونه و ماشین بود 

بقول شوهرم سال دیگه سال زیباییه 

کلی سال دیگه به خودمون میرسیم

سلام عزیزم من ده روزی هست کارت دخترم اومده 11 سالشه ولی 50 تومن واریز نشده خودم پول ریختم فقط همون م ...

سلام گلم والا من برای بچه هام حساب باز کردم ب محض افتتاح حساب ۵هزار واریز شد

به هر کس هم معرفی کردم براش واریز شده

میخوایید با پشتیبانش تماس بگیرید

سلاااااااااام علیکم به همگی خب ما ماشین رو عوض کردیم ماشین خودمون ۱۳۵تومن رفت اون ماشینی که خریدیم ...

مبارکتون باشه دقیقن مثل ماپارسال سال خریدخونه بودالبته تعویضش امسال انشالله به لطف خداماشین بگیریم شماچی گرفتین یه کم توضیح میدیی عزیزم 

بنظرم مدیریت درامد خونه رو بسپارین به مرد خونه شما فقط پول خودتونو بگیرین و رو اون حساب کنید خرید خو ...

یعنی چی عزیزم شما از یخچال خونه خودت خبر نداری؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

نه من فقط تو خونه اشپزی میکنم و خونه رو مرتب میکنم به صورت کلی یسری چیزا رو میدونم ولی جزییات رو همسرم میدونه من برا خودمم 

مثلا من ته نظرم اینک مایع لباسشویی فلان مارک باشه مایع ظرف شویی اونطوری باشه بوی خوب بده از این کارا

وای من چقدر بدم میاد مرد آمار یخچال دستش باشه یا بره سطل آشغالو چک کنه بنظرم ته خاله زنک بازیه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام روزتون بخیر باشه . جسارتا یه سوال خرید ماشین برقی به نظر شما ارزش داره؟ باتوجه به اینکه من ندید ...

به عنوان ماشین دوم بد نیست

ولی اصلا دید سرمایه گزاری نداشته باشین

و البته به درد مسافرت هم خیلی نمیخوره برای استفاده شهری خوبه

اگه ۲تا نکته بالا شامل حالتون باشه ماشین های خوب و خوش قیمتی ن

من چند تاش رو همین امسال خریدم یه قسط ۱۵۰ تومنی برامون در اومد تبدیل کردیم سکه با اینکه برای چند ماه ...

فقط اونجا که گفتید باید ریسک پذیر باشید من تنو بدنم میلرزه🥲

نه اینکه ریسک پذیر نباشما،ریسک پذیر فقط در زمینه وام هستم که هرجا باشه میگیرم و به فکر قسطش نیستم😅🙈

در زمینه اینکه مثلا سکه بخرم بعد چند وقت بگن سکه مثلا تقلبیه وای با فکرشم من در حد سکته میرم😥😥😥😥حالا بقیه دوستان استرس نگیرنا،هرکس با توجه به شرایط خودش تصمیم میگیره ،)

❌⭕❌⭕❌⭕❌

الان من میخوام در حد ۱۰۰م یا۷۰م طلا دست دوم با ۷درصد برم ازطلافروشی شهر دیگه بخرم ،بهش که فکر میکنم بدجور استرس میگیرم،نمیدونم چیکار کنم،چون هدفم خونه  یا زمینه بعد دوتا سه سال،میگم یدفعه بعدها نگن اینا طلا دست دوم فروش نمیره عیارشون پایینه یا غیره...

تو شهر خودمون طلا فروش معتبری که ازش خرید میکنم اجرتش خیلی بالاس و طلای نو داره

سوسو جان اگه این پیامم رو میبینی و برات امکان داره بگو شما طلاهات رو از کجا میخری(البته به جز نبی زاده)متاسفانه اسم کاربریت یادم نیست تگت کنم.

و بقیه دوستان لطفا یه راهنمایی بهم بدید،این پول هم پول وامه که با سختی و مدیریت قراره قسطاشو بدیم،یعنی تا خرخره زیر قسطیم،منو این همه قسط محاله😅

در اخرهم ببخشید عزیزم رو پیام شما همه حرفامو گفتم،خواستم تاپیک الکی جلو نره دیگه همرو یکجا گفتم

خواهش میکنم خیلی برام دعا کنید فکر کنید خواهرتونم مجعزه بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سرزندگیم برم پیش دخترم دلتنگ دخترمم برای سلامتی موفقیت دخترم دعا کنید اسی منو ببخش شرمنده

خدایا توروخدا کمکم کن 
ممنونم باید این کار رو حتما بکنم  مخصوصا ک چند ماه دیگه یه عضو ب خانواده اضافه میشه ب نظرت کارت ...

معلومه که میشه

اما هر خرجی رو هدفمند خرج کن

مثلا بگو پول یارانه برای پس انداز

یا برای پروتئین 

یا خرج سیسمونی نی نی جدید

و به جز اون مبلغ هم بیشتر هزینه نکن.

شما الان دو سه ماه دیگه نی نی به دنیا میاد، از همین یارانه سیسمونی که کم داره رو بخر.

مطمئن باش اگه هوشمندانه خرید کنی و بعضی اقلام رو از دیوار که نو گذاشتن اما قیمت پایین تر، خرید کنی

حتما این مبلغ کافی هست 

بقیه پولتون هم تقسیم بندی کن

حتی میتونی از باکس بندی ب.لو بانک استفاده کنی تا هر هزینه ای رو به اندازه خودش خرج کنی 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810