2777
2789
لطفا مامان سبحانو تگ کنید.  مامان سبحان عزیزم نمیدونم راجع به وامی که گفتم از مرآت میشه گرفت ت ...

عزیزم واقعا اگر اینطوری باشه که خیلی عالی هست نه من نتونستم برم بپرسم ولی شما حتما بگیرید این وام رو من هم هر وقت تونستم میرم میپرسم حتما . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به خانومای گل و نازنین💞

امروز چهاردهمین هفته از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس‌انداز ۱۴۰ هزار تومن

تا هفته پیش ۹۱۰ هزار مبلغ ‌کل بود که با ۱۴۰ این هفته در مجموع میشه: 

یک میلیون و پنجاه هزار تومن

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
باید دستگاه پوز شخصی بخری نه دولتی درهرصورت هرجفتش ریسکه که همسرت نفهمه 

شوهرم خودش ی پز شخصی خریده دیدم یکی دوبار بهش زنگ زدن از اینش میترسم

آره واقعا یمدت میگم بیخیال میفهمه بعد میبینم هی پول توو دست و بالش باشه باید الکی الکی خرج کنیم تا تموم شه خیالش راحت شه بره سرکار

از یطرف ساز نرفتن به سرکارو میزنه تصمیمم قطعی میشه که هر جور شده پس انداز کنم متوجه نشه..

مرسی عزیزم وقت گذاشتی💖

سلام بچه ها یه سوال  یارانه رو ریختن؟ من صبح رفتم با کارت یارانه چیزی بخرم دیدم خالیه و وار ...

روکین جان عزیز شما برای ما خیلی عزیزی ،ازاینکه انقدر تلاشگر هستی،

اینکه مقتدر باشی و نه بگی خیلی عااااااااالیه 😍

ولی.......

با توجه به حرفهایی که شما  از خواهرها و برادرهات برامون  گفتی و شناختی که ما پیدا کردیم

...به نظرم به قول بچها همون سناریو سازی کن بگو برای پول پیش خونه یا مخارج اسباب کشی یا ماشینم خرج اورد فروختم،

یا پیشنهاد کاربر 

(بهاراحمدی هم خیلی خوب بود)اینارو انجام بده،چون تجربه به ما و شما ثابت کرده اونا بیخیال پس انداز شما نمیشن،و انقدر میان و میگن تا شما دلتون نرم میشه و پس اندازتون رو بهشون تقدیم میکنی😥

این دروغ گفتن و سناریو سازی مصلحتیه،شما که خودتون حوزه ایی بودید قطعا بهتر میدونید،

فراموش نکن که با چه سختی ایی این ۷گرم رو پس انداز کردی ،از خوابت زدی از خورد و خوراکت زدی و.....

پس لطفا یکم بیشتر فکر کن،

حرف اخرم،جسارت منو ببخش،اگه حرفام باعث ناراحتی شما شد یا شما و خانوادتون رو مورد قضاوت قرار دادم،

خودتون ماشالله عاقلید،این حرفهای منم یه پیشنهاد بود میتونید باتوجه به شرایط زندگیتون انجام بدید یا انجام ندید،

موفق و پرروزی باشید🌹

شوهرم خودش ی پز شخصی خریده دیدم یکی دوبار بهش زنگ زدن از اینش میترسم آره واقعا یمدت میگم بیخیال میف ...

بهشون ز نزن تو واتس سفارشتو ثبت کن

عزیزم تو اقوام همسرم شبیه شرایط شما دیدم آقا بی مسئولیت و کار نکن بود طفلک خانوم هی جمع میکرد بعد موقع مشکل پولارو میاورد وسط به جای تشکر و قدردانی خانم و متهم به دزدی میکردن‌

از من بهت نصیحت هرچی جمع کردی فقط برای خودت باشه اصلا و ابدا برای شوهرت خرج نکن اینجور مردا آنقدر باید سختی بکشن تا مسئولین پذیر شن

ابدا برای خودت کم خرج نکن و اصلا قناعت نکن 

هر کی هرچی گفت بگو شوهرم دوست داره من خرج کنم

من یکی از خواهرام عجیییب با سیاسته هیچ وقت نتونستم به گرد پاشم برسم......هیچ جواب خصوصی و غیر خصوصی ...

کاش منم یادبگیرم من وشوهرم هرتصمیمی توزندگیمون میگریم هنوزاجرایی نشده میرم به خواهرم میگم میخوایم فلان کاروبکنیم اونم تازه ازدواج کردست ومستاجره ولی شغل همسرش خوبه میتونه تاچندسال صاحب خونه بشه میادخودشوبامنی که ده سال اززندگیم گزشته مقایسه میکنه واه میکشه مثلن میگه اع چه خوب پس ماکی فلان چیزبخریم وازاین حرفهامن انرژی منفی میگرم اینجور

سلام دوستان نازنین💗 اگه تمایب داشتید میتونید برای بچه های گلتون از ۵سال تا۱۹سال حساب زیپاد باز کنی ...

سلام عزیزم من ده روزی هست کارت دخترم اومده 11 سالشه ولی 50 تومن واریز نشده خودم پول ریختم فقط همون مقدار واریزی خودم رو نشون میده چکار کنم؟

دخترم عاشقتم

سلام روزتون بخیر باشه . جسارتا یه سوال خرید ماشین برقی به نظر شما ارزش داره؟ باتوجه به اینکه من ندیدم زیر ساختی براش انجام بدن. چون برام از بانک ملی یه پیام اومد برای وکالتی کردن حساب.

عزیزم واقعا اگر اینطوری باشه که خیلی عالی هست نه من نتونستم برم بپرسم ولی شما حتما بگیرید این وام رو ...

مامان سبحان عزیزاین بانک ملت یه وام جدیدگزاشته تا300اومن براکارمندهای رسمی چطورهستش؟من همسرم کارمندرسمی ولی نامه کسرازحقوق بهش دستی میدن سیستمی نمیزنن اینطوری قبول میکنن؟

سلام سلام سلاااام 

اول ماهتون بخیر باشه 

حس میکنم خرداد یه ماه پربرکت باشه 

اول صبح ما با اجاره رفتن واحدمون شروع شد که مدتی بود مستاجر گیرمون نمیومد و‌ لنگ پول رهن مستاجر قبلی بودیم البته که ایشون فقط تونستن بخشی از اون مبلغ رو به عنوان رهن قبول کنن ولی خب باز جای شکرش باقیست 

من تازه متوجه چالش دوماهه شدم و انگیزه گرفتم شدیدددد😍😍😍 

۴ تومن پولی که ماهانه بهم واریز میشه رو این ماه ۵۰۰ اش رو گذاشتم واسه تغذیه دخترم که ۱۹۰ تومن مویز +۹۰ تومن انجیر+ بقیش رو میوه خشک براش گرفتم که از میوه خشک زیاد استقبال نکرد 

۱ تومن برای تولد همسرم بود که ۷۰۰ تومن براش کت خریدم و ۶۰۰ تومن کیکش شد که ۳۰۰ از کارت خودش برداشتم🤭 

قرار بود این ماهی یه مانتو مشکی بگیرم که گفتم این ماهی دست نگه دارم چون تولد دخترمم تیرماهه و دستم خالی میمونه که قراره با پولی که باقی مونده + پول خرداد ماهم برای دخترم یه تیکه طلا هدیه تولدش بخرم 

چقدر از گزارش بچه های اینجا لذت میبرم و انگیزه میگیرم 

ببخشید که درست نمیتونم گزارش بدم چون هنوز تازه کارم و جا داره تا یاد بگیرم🤭 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
این بازی مطمئن هست؟ یهو حسابامون خالی نکنن همون چندر غازی که با سختی جمع میکنیم رو ،،به منم این با ...

سسلام عزیزم

والا من برادرشوهرمو جاریم انجام دادن و اتفاقی نیفتاد براشون

خودم الان لینک چند تا دیگه گرفتم و شروع کردم 

توکل به خدا

2810