2777
2789
مبارکه عزیزم  سکه های امامی رو طی چند سال خریدین؟ و اینکه خبر عرضه سکه های تمام  جدید مو ...

من چند تاش رو همین امسال خریدم یه قسط ۱۵۰ تومنی برامون در اومد تبدیل کردیم سکه با اینکه برای چند ماه دیگه لازم داریم باید بفروشیمش

واقعیتش منم اول چند وقت دست دست کردم شنیده بودم طرح جدید سکه میاد واینا 

رفتم از طلا فروشی پرسیدم 

اونم گفت که سکه جدید رو چند سالی هست که میگن ولی فقط در حد حرف هست کو پس چرا نمی‌زنم 

منم دل رو زدم به دریا ۵تا رو یجا خریدم 

در حالی که من وقتی پول اومد دستم سکه ۳۰ تومن بود من با دست دست کردن وفردا پس فردا کردن ۳۵ تومن گرفتم 

تا ۴۵ تومن رفت و دوباره برگشت به ۴۰تومن .

البته روی ۱۵۰ قسط کمی هم گذاشتم 

قسمت همه دوستان 

ترس واضطراب مانع پیشرفت میشه .باید ریسک پذیر باشیم 

من خودم رو هر سکه می‌تونستم چند میلیون پایین تر بگیرم 

هر کس برای پس انداز چند تومن خیلی از خواسته هامون چشم پوشی میکنیم این هم حق داریم که نخواهیم ریسک کنیم واز دستش بدیم ولی چاره‌ای هم نداریم 

شما هم اگه دلتون نیست سکه بگیرین میتونین طلا دست دو بگیرین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی ولی من که کلا آدم مصرف گرایی نبودم و نیستم ولی همسرم و مادرش خییییلی ولخرجن و این کارمو خیلی سخت ...

سلام معصومه جون میدونم سرتون خیلی شلوغه شرمنده  میشه لطفا برام یه برنامه بنویسی 💙💙🙏🙏

صفحه۲۸۱سه تا پست پشت هم گذاشتم 

@masumehjoon    

منم میخام از سفر چند روزه ام بگم اولا که براش بودجه تعیین کرده بودیم و داخل یک کارت جداگانه واریز کرده بودیم و قرار گذاشتیم فقط به همون اندازه خرج کنیم 

یکم مواد غذایی از خونه برداشته بودم که دو سه وعده رو با اون بگذرونیم و دو سه وعده رستوران بریم.صبحانه و ناهار هم برای راه برداشته بودم.

خانما کاری نکنید که همسرتون بدونند شما قانع هستیدمن این بودجه بندی ربط میدم به نظم که مهر خساست بهم نخوره یا توقع نشه برای همسرتون که فکر کنند شما کم خرج هستید زیر زیرکی کارتون بکنید.

دیگه وقتی بودجه تعیین شده هردومون از این قضیه آگاهیم و نیاز به تذکرمون حین سفر نیست هی بگیم این بخر اون نخر

کافیه فقط اگر داره خریدی تو سفر اتفاق میفته و از بودجه زد بالا بگید به اون خرید فعلا احتیاجی نیست با دلیل 

نگید پول نمونده 

یا گرون 

یا از بودجه زد بالا 

اولش تو خونه بگید موارد و در طول سفر دیگه هیچی نگید

یعنی بزارید همسر از شما حس نظم بگیره که چقدر خانمم منظم هست که با مواد غذایی داخل خانه با مدیریت غذا درست می‌کنه 

و خرید اضافی نمیکنه 

یا مثلاً منظم که پیشنهاد بودجه سفر داد 

اگر دارید از خرج خود میزنید حتما گاهی هم برای خودتون هزینه کنید دندون.مو.پوست.وزن اینا رو براش هزینه کنید.یعنی مثلا ۱ تومن صرفه جویی کردین دمتون گرم ۵۰۰ بدین به رسیدگی یکی از این موارد ۵۰۰ واس طلا.حتما همه چالش حتی دندان بزاریم که همه خانم ها یه چکاب برن بدونند چند دندان خراب دارند برای اونم پول کنار بزارن و درست کنند.

عزیزم من به لطف شما نیم ساعت پیش در طلاسی با کد دعوتتون ثبت نام کردم و یه ذره طلا خریدم ممنونم خدا ...

ممنون عزیزم

اپایکیشن هم نصب کن تا راحت تر باشی 

انشاالله همیشه در حال خرید طلا باشی 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
من یکی از خواهرام عجیییب با سیاسته هیچ وقت نتونستم به گرد پاشم برسم......هیچ جواب خصوصی و غیر خصوصی ...

منم خودم به کسی توضیح نمی دم

نهایت اگر ببینم طرف داره خیلی کنکاش می کنه می پرسم

چطور؟ 

همون جا بحث تموم میشه 

دیگه الان همه می دونن از من اطلاعاتی در نمیاد 

اینکه ناراحت میشن یا نه هم برام مهم نیست 

الان دقیقا یکی از خواهرام چون خط فکری اون رو پیش نرفتم الان ازم فاصله گرفته 

منم برام مهم نیست چون من کار خودم رو می کنم چه مالی چه غیر مالی 

سلتم سلام شبتون به خیررررر خیلی خوشحالم که بعد از چند وقت تونستم بیام و بنویسم از کارایی که کردم ا ...

سلام عزیزم، منم نات کوین رو داشتم الان حدود 80 دلار تو کیف پول دارم، خیلی ناراحت نباش خیلی پروژه های دیگه ای هم هستن که اگر دنبالشون باشی سود میدن😅 البته من نات کوین رو نگه داشتم هر وقت قیمت اومد میفروشم چند روزیه افت قیمت زده

....💖!
عزیزم فکر خیلی خوبیه ولی متاسفانه اینا رمز دوم میخوان و برا شوهرم میره باز متوجه میشه! خودم فکرم بو ...

عزیزم میتونی دستگاه پوز بخری خورد خورد کارت بکشی

حدودا از ۳تومن شروع میشه قبلا خریدش راحت بود الان به خاطر مالیات یکم سختتر شده پرس و جو کن ایشالا به کارت بیاد

یک تجربه از خودم می گم شاید به کار دیگران هم اومد 

من برای  چند روز دیگه مهمون برای دورهمی دعوت کردم که چون آقایون هستند برای پوشیدن لباس یکم محدودیت دارم 

اول می خواستم برم لباس بخرم اما من از پارسال همیشه مباحث مدیریتی و درست خرج کردن گوشه ی ذهنم هست 

با خودم گفتم پاشو در کمد رو باز کن و فکر کن که امکان خرید لباس رو نداری چی می پوشیدی؟ 

و یک لباس خوب انتخاب کردم 

این تمرین برای من علاوه بر مبحث مالی خیلی به این عادت که تا هر چی میشد فکر می کردم باید سریع برم لباس بخرم کمک کرده 

همین پول های ریز ریز جمع میشه و یکدفعه باهاش میشه یک حرکت بزرگ کرد 

خونه ی ما یک خواب تقریبا قدیمی  هست اما من همه ی هدفم اینه که بتونیم به دو خواب نوساز تبدیل کنیم. قطعا با همین قدم های کوچیک میشه❤️

سلام دوستان نازنین💗

اگه تمایب داشتید میتونید برای بچه های گلتون از ۵سال تا۱۹سال حساب زیپاد باز کنید

زیپادم دقیقا عین ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست مخصوص بچه ها

به محض تکمیل شدن حساب به هر بچه ای ۵۰هزارم هدیه میده🥰

هر تعداد هم فرزند داشته باشید همه رو داخل یک برنامه میشه براشون حساب باز کنید

کافی فقط از بازار یا مایکت زیپاد رو دانلود کنید و نصب کنید

اونم دو برابر معدل حساب وام میده

اگه دوست داشتید کد معرف مارو بزنید🥰😘

کدمعرف:34235019

عزیزم میتونی دستگاه پوز بخری خورد خورد کارت بکشی حدودا از ۳تومن شروع میشه قبلا خریدش راحت بود الان ...

عزیزم بین طلای قسطی که خورد خورد برم کارت بکشم بعد اینکه یکی دوگرم شد بهم طلارو بدنه..و خرید دستگاه پوز موندم واقعا

اولی که ریسکه و یکم درد سر داره هی برم طلا فروشی بیام یکم دوره ازم

دستگاه پوز راحته و فکر خوبیه ولی میترسم لو برم چه برای مالیاتش چه بهم زنگ بزنن راجب کارتخوان شوهرمم پیشم باشه..

2810