2777
2789
منم فقط منتظرم فردا بشه رویای زندگی و معصومه جون بگن که چالش خرداد و تیر چیه،اخه من چند روزی هست که ...

سلام خیلیم کارتون عالیه 

فقط پولتون رو ماه ب ماه تبدیل کنید ب طلا  ک از تورم عقب نمونید  این از کارت طلا 

کارت پس انداز و پیش بینی تشده هم اگر میتونی ی دونه باشه کافیه چون پس انداز هم برا پیش بینی نشده هس و مبلغش مثلا ب ی مقداری ک رسید ک بستگی ب قسط و مخارجتون داره مثلا ۵۰ تومن 

از اون ب بعد بقیه رو طلا بخرید 

سلام خیلیم کارتون عالیه  فقط پولتون رو ماه ب ماه تبدیل کنید ب طلا  ک از تورم عقب نمونید&n ...

مممنون که جواب دادید واقعا شک داشتم که کارم درسته یا نه،الان دلم قرص شد،فقط خواهشا اگر امکانش هست منم تو گروه دور همی ببرید،تشکر از لطفتون خدا هزاران خیر وارد زندگیتون کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مممنون که جواب دادید واقعا شک داشتم که کارم درسته یا نه،الان دلم قرص شد،فقط خواهشا اگر امکانش هست من ...

گلم تاپیک دور همی یکی دیگه از تاپیک های رویا جون هست. همون استارتر این تاپیک

خودت میتونی مشاهده کنی و وارد شی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خوب منم یه گزارش بدم معصومه غایبی نزنه برام گفته بودم که هر چی ته کارتم داشتم دادم برای پیش مبل و ا ...

عزیزم انشاالله پر رمزی باشید 

میشه بگی دو گونی برنج چند کیلویی و چه برنجی گرفتین که مبلغ یه ملیون شده ،ممنونم 

سلام و وقت بخیر دوستان من شوهرم اهل پس انداز نیس که هیچ..هنوز پولم باشه سرکار نمیره یا به زور میره. ...

سلام عزیزم. میتونی هر هفته یه پارسیان یا طلای سبک در حد ۳۰۰- ۴۰۰ سوت بخری که میشه حدود یک میلیون. لابه لای خرجهای خونه هم مبلغش گم میشه 

@مامان_سبحان7    

عزیزم قبلا تو تاپیک دیده بودم که گفتین جایی رو تو کرج میشناسین که خرید و فروش امتیاز رسالت انجام میدن .میشه لطفا ادرس یا شمارشو برام بزارین؟

یه مقدار امتیاز رسالت دارم لازم ندارم میخام بفروشم

ممنون عزیزم

امن این روش؟

من به کسی نخ میگم بخرن نه میگم نخرن ولی خودم طلافروشی رو میشناسم از نردیک میرم میخرم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام سلام 

اومدم با گزارش امروز

من پیشب توی اوج دو گرم طلا ثبت کردم که با قیمت امروز چهارصد ضرر کردم

خیلی داشتم غصه ی عجله گردن رو میخوردم که خدا رو شکر یه ارز امروز عصر شروع به حرکت کرد و تونستم پونزده دلار یعنی هفتصد هشتصد تومن سود کنم و ناراحتی اون ضرر رو برطرف کرد برام

طبق برنامه ریزی باید روزی ۱۷۸ تومن خرج میکردیم که امروز رو با شصت تومن بستم و ۱۱۵ تومن رو انتقال میدم به حساب پس انداز مخفیم😍😍😍

سلتم سلام شبتون به خیررررر خیلی خوشحالم که بعد از چند وقت تونستم بیام و بنویسم از کارایی که کردم ا ...

سلام پربچهر جان پسر من این بازی رو انجام داد ۶ میلیون جمع کرد از برادر شوهرتون میپرسین چه جوری فروخت

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
عزیزم انشاالله پر رمزی باشید  میشه بگی دو گونی برنج چند کیلویی و چه برنجی گرفتین که مبلغ یه مل ...

برنج هندی بود افق کورش تخفیف زده بود ۳۵۰ و ۱۰کیلویی 

دوتا ۷۰۰گرفتم

برای مهمان و پلوی مجلسی گرفتمشون

برنج چامپا دانه کامل که برای جنوب هست ۱۰کیلویی ۶۰۰تا ۷۰۰ و نیم دانه۳۵۰ ....برای مصرف خودمون میگیرم

یه موردی که متوجه شدم اکثر شهرستانها برنج هندی و پاکستانی نمیخورن ولی سمت ما با اینکه برنج محلی زیاده ولی خارجی مصرفش رایجه و زیادم هست چون گمرک داره شهرمون و وارداتش مستقیم

2810