2777
2789
عزیزم همون اول گفته شوهرشون اجازه کارت به کارت نمیدن

کارت به کارت با گوشی فکر کردم منظورشه

چون رمز دوم میاد و شوهرشون متوجه میشه

اما با عابر بانک اینطوری نیست. با این حال اگر من اشتباه متوجه شدم عذرخواهی میکنم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
کارت به کارت با گوشی فکر کردم منظورشه چون رمز دوم میاد و شوهرشون متوجه میشه اما با عابر بانک اینطو ...

نه همسرش،فقط گفته کارت بکش هر چی میخوای بخر ولی فقط از کارتخوان کارت بکش

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم طلا امروز خیلی پایین اومد الان 3354000 تومن هست به نظر من حتما بخر چون شیب طلا کاهشی نمیمونه و ...

عزیزم ۲۵ تومن گذاشتم ویپاد یک ماه دیگه یه وام ۲۰ تومنی ۶ ماهه ازش بگیرم بعد با اصل پولم طلا بخرم 

ولی نمیدونم کارم درسته یانه میگم اگه طی یکماه طلا بره بالا خیلی ضرر میکنم دو دلم  ازاینورم به این وام ۲۰ تومنی نیاز دارم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم من خودم همین کار و میکنم طلافروشی که میرم ۳۰۰ تومن به بالا قبول میکنه هرچی داشته باشم میرم بهم ...

عه چه خوب پس فاکتور میدن باز فاکتور بدن خوبه

پس منم همین کارو انجام میدم مرسی عزیزم وقت گذاشتی💖

عزیزم ۲۵ تومن گذاشتم ویپاد یک ماه دیگه یه وام ۲۰ تومنی ۶ ماهه ازش بگیرم بعد با اصل پولم طلا بخرم&nbs ...

عزیزم کارت درسته 

چون هیچ کس الان بهت وام نمیده و کسی ضامن نمیشه

طلا حتی 200 تومن هم بالا بره که نمیره، در نهایت 20 میلیونت با ارزش تره. با 45 میلیون تومن میتونی طلای بهتری بخری تا 25 تومن

طلا معمولا در اسفند و فروردین جهشی بالا میره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ویپاد خودم دارم‌منظورم اینه بجای قرعه وام میگیرید ؟؟

آره دیگه قرعه معلوم نیست کی دربیاد ولی ویپاد مثلا به همسرم میگم پول قسطتو بزن تو حساب من بمونه سکه جمع میکنم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم کارت درسته  چون هیچ کس الان بهت وام نمیده و کسی ضامن نمیشه طلا حتی 200 تومن هم بالا بره ...

ممنون گلم دوست داشتم با کسی مشورت کنم ولی چراغ خاموش راستش

وقتی با مادرم یا خواهرام مشورت میکنم میگن ای بابا خودتو درگیر طلا و پول و وام نکن سعی کن بیشتر خرج خودت و دخترت کنی حالا من واقعا تعادل رعایت میکنم هم بر رسیدگی به خودمون باندازه میخرم مثلا از عینک آفتابی و ضدافتاب گرفته تا لباس و مانتو و شلوار خلاصه همه چی ولی باندازه هم دوست دارم طلا پس انداز کنم من ده ساله ازدواج کردم تا پارسال هیچ طلایی نداشتم تا اینکه یدفعه همسرم بیمار و بیکار شد چندماه بستری بود آخر برداشتم حلقه همسرمو و بردم فروختم بعد میگفتم چه بد چرا من دوسه گرم طلا بر روز مبادا ندارم دیگه پارسال دل و زدم به دریا ۲۰ گرم طلا خریدم نو و  زینتین اما چون النگوان با اجرت پایین 

بعد از اون ماجرا دیگه گفتم انشاالله هرسال شده در حد چند گرمم باشه میخرم انشاالله پس انداز بر روزای خوب 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
باریکلا بهت واقعا 👏👏 چقدر کیف میکنم میخونمتون 😍 اینا کارساز که بیاییم اینطوری ریز بنویسم تا به ...

معصومه جان خودت ماشالله انرژی مثبتی... استادی ما شاگردی میکنیم در محضر شما عزیزم

راستی ازون ۵۰۰تومن  مجبور شدم ۱۰۰تومنش رو بدم برای کارت امتحان پسرم و ۱۰۰ هم قبض گوشییم و بعد ازین پستم تقریبا با صفر تومن دارم میگذرونم ولی خدارو شکر فریزرم تکمیل بود و مدرسه هم که تمام شد پول تغذیه و مخارج جانبیش کم‌شده

از طرفی بچهام چون تابستونا دیر میخوابن صبحانه نمیخورن و خرج اونم کم میشه ....همسرم سر کار میخوره

رمز موقیتم اینا بود ....نا گفته نماند برای اینکه خرجی نکنم و بچها بهانه خوراکی نگیرن برنامه غذاییم مرتب شده و سر وقت نهار و شامم امادست....و  چون روزا طولانی و دیر شب میشه عصرانه سوپ یا کیک خونگی و پفیلا و ازین جور چیزا درست میکنم که فرصت شام پختن داشته باشم

یارانه هم که فعلا ندادن وتا حقوق که معلوم نیست چندمه با صفر تومن و با پرویی تمام ادامه میدیم .....ما مرد روزای سختیم😃😃🤭🫢

سلام عزیزان راهنمایی کنید با هفته ای دوتومن چطور بگذرونم و پس انداز هم کنم ،دوتا دختر دارم نوجوون ا ...

این میلغ برا خرید همه چیز هس؟ 

برا خوردو خوراکه یا لباس و قبوض و هزینه های جانبی 

باید کامل اینا رو بگید ک برا چ چیزایی میخاید 

2810