2777
2789
رویا جون چالش خرداد و تیر رو میگی؟

از فردا انشالله شروع چالشمون هست دیگه عزیزززم تا آخر تیر

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام و صدسلام به دوستای خوب مجازیم. از اونجاییکه ممکنه خیلیا مثل من در مورد شرایط وام بانک کارگشایی سوال داشته باشن من اطلاعاتی که تازگی گرفتم رو میگم. بنده پارسال ۵۰ گرم گذاشتم ۲۰ میلیون جعاله گرفتم به علاوه ۲۵ گرم که ۵ میلیون قرض الحسنه گرفتم. امسال که برای تسویه رفتم البته اینم بگم من شعبه مرکزی بانک کارگشایی میدان محمدیه تهران رفتم دیدم نسبت به پارسال که اینقدر شلوغ بود و همه برای گرفتن وام اومدن امسال بسیار خلوت‌تر و تقریبا ۳،۴ نفر برای گرفتن مجدد وام و بقیه برای تسویه اومده بودن.

حالا شرایط جدید چی گذاشتن، اینکه اول یه حساب در خود بانک کارگشایی باز کنید که هم حضوری انجام می دادن هم می تونید با اپلیکیشن بام خودتون انجام بدید بعدش یا باید ۴ میلیون تومان سه ماه توی این حسابتون باشه یا ۱۲ میلیون یک ماه توی این حسابتون باشه تا بعد از اون به ازای ۷۰ گرم ۲۰ میلیون وام جعاله بهتون بدن البته بگم اون کارمندی که اول ورودی شماره میداد گفت ۱۲ میلیون ولی یکی از اون کارمندایی که حساب باز می کرد گفت ۱۰ میلیون یک ماهه بزارید ولی در کل نظرشون این بود هر کاری کنن که این وام رو ندن چون می گفتن بودجه نداریم😐 راستی وام قرض الحسنه هم می گفتن دیگه نداریم فقط همون جعاله به ازای ۷۰ گرم داریم.

امیدوارم تونسته باشم کمکی بهتون کرده باشم، باز اگه خواستین برای شهر خودتون رو بپرسین شاید شرایطش فرق کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی دوبار گفتم یا قبول کردن با منت یا نه،خودم خیلی حس بدی میگیرم اینجوری بخوایم راحت میتونیم دو سوم ...

هر کسی قلق خودشو داره تاپیک برگزیده رو بخون بلکه راه شوهرتو فهمیدی 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام و وقت بخیر دوستان من شوهرم اهل پس انداز نیس که هیچ..هنوز پولم باشه سرکار نمیره یا به زور میره. ...

سلام عزیز دل 

چون با خرید وسایل مشکلی نداره روشی که به فکرم میاد این هست که اگه خواهری  مادری یا دوستی دارین مثلاً میخواد خرید کنه شما باهاشون حرف بزنین شما براش وسیلش رو بخرین پول نقد ازش بگیرین .

مثلاً روغن لازم داره شما براش روغن بخرین پول روغن رو شما ازش نقد بگیرین .

برای منم الان واریز شد  انشالله برای شما هم واریز میشه    

ان شااالله

هنوز ک واریز نشده 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   

دوستان ۵روز عزای عمومی آیا دکترا هم نیستن دیگه؟؟

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
من هیچوقت جرئت نکردم امامی بخرم همش میترسم تقلب باشه ... بنظر شما خودم میتونم تشخیص بدم که اصله یا ت ...

عزیزم از سکه فروش تو بازار بخر 

من تا ده تا امامی وچند تا نیم و چند تا ربع خریدم 

ترسی ندارم فقط گفتم رو جعبه بنویسه که دست خط واینا داشته باشم 

بعضی سکه فروشان اسم مغازشون رو روی وکیوم جعبه مینویسند 

از اونا میتونی بخری که اسمش روش باشه 

مثلاً اسم مغازه صلاحی هست رو سکه هم مینویسند سکه صلاحی 

من این طوری فکر میکنم که یه سکه فروش معتبر به خاطر یه سکه اعتبار خودش رو زیر سوال نمیبره .

راحت میتونی بری از سکه فروش بگیری 

دوستان ۵روز عزای عمومی آیا دکترا هم نیستن دیگه؟؟

⛔️⛔️⛔️⛔️ عزیزم یا تاپیک بزنید یا دورهمی بپرسید

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

من ی تجدبه ای از خودم بگم 

چند وقت پیش عمم و مادربزرگم خونمون بودن 

بعد من دیدم قبلا عمم گفتع بود ک اره ترشی بادمجون دوست دارم 

رفتم ۵۰ تومن دادم ترشی 

با ی دوغ با سبزی ۲۰ تومن 

فکر نکنمم ۱۰۰وومن اینا شدن 

بعد فرداش ک شد 

اومد گفت خداروشکر شما ها پول دستتونه همیشه///:

اجیا من شوهراشون نمیدن ک بشون(الککی ماشالا همشون خونه و دو تا ماشین و ...)

ولی شما هیلی خوبید خوش ب حالتون 

عمون موقع ب حرف مامانم رسیدم ک میگفت جلوشن خرج نکنید چشم ندارن 

راست میگفت

واقعا زورشون ب اون ۱۰۰ تومن اومده بود///: 

هی ام میگفتن اره تو خیلی پول داری 

هر موقع بیان هرچی تو خونه باشه میزارم جلوشون واقعا ///:

اخرین طلایی که فروختم وگرمشم هم پایین بود مربوط به دوسال پیش بود.

قبل از اون ۷سالی میشد که طلاهامو فروخته بودم برای خونه.

بارها گفتم بازم میگم در یه دوره ی افسردگی خیلی شدید به سرمیبردم که باتاپیک اشنا شدم.

هر ماه فقط با رعایت اینکه اسراف نکنم (اخه اضافه وزن هم داشتم ودور ریز تا دلتون بخواد وهله هوله)

تونستم پس انداز کنم وبا کم وام ویپاد ،دیروز ۴تا النگو به وزن ۲۳/۴۱۰گرفتم.

بچه ها من النگو نمیپوشم برای سرمایه گذاری خریدم .این خوشحالی رو مدیون شما هستم مخصوصن معصومه ی عزیزم که تک تک کلماتش روح زندگی بم بخشید

سلام و وقت بخیر دوستان من شوهرم اهل پس انداز نیس که هیچ..هنوز پولم باشه سرکار نمیره یا به زور میره. ...

عزیزم تا الان حقانی بود که دیگه کم نمیفروشه

از طلاسی میتونی طلا بخری 100 هزار تومن

روزی 100 هزار تومن طلا بخر اخر ماه شده 3 میلیون یعنی پول یک گرم طلا

بشتر هم بتونی برداری اخر ماه طلای بیشتر داری

از طرفی ارایشگاه میری با خرید میری بگو 50 100 تومن بیشتر بکشن بقیه رو نقدی بدن. همینطوری توی حسابت بذار اخر ماه یک گرم دو گرم طلا میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810