2777
2789
بگو شوخی کردم تو چرا جدی گرفتی؟ تو منو نمیشناسی مگه؟ من کجا و هفت گرم طلا کجا؟ آرزومه بتونم یه گ ...

سلام عزیزم من تا حالا سکه نگرفتم الان برام سوال شد که فروش ربع سکه یا نیم‌ سکه سکه تمام راحته ؟ یا موقع خرید فاکتور میدن؟موقع فروش چند زیر قیمت تابلو ورمیدارن؟

منم میخواستم یه ربع سکه بگیرم ممنون میشم جواب سوال هامو بدین🥰💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید ببینی مهارتی داری ک ازش کسب درامد کنی یا نه اگه داری که هیچی اگه نداری میتونی حتی بانوتن منشی ...

نه پدرم نه همسرم اجازه فعالیت تو اون زمینه هارو میده 

ولی ممنون از وقتی که گذاشتین و راهنمایی کردین بی نهایت مچکرم نظرتون خیلی خوب بود🙏🏻

ممنون فدات شم دست گلت درد نکنه خدا خیر دنیا و اخرت نصیب خودت و خانواده کنه که انقد بی چشم داشت به کل ...

قربونت برم عزیزم ♥️ بابت دعای قشنگت 😍 ممنونم عزیزم 

من به جات باشم ...اندازه ی ده ملیون که هر ماه سه تومن سه تومن گذاشتی کنار ..شد ده ملیون کافی پول نقد 

ولی بعد ده ملیون حتما تبدیل کن ..سه تومن آشکار

مابقی مخفی خودت

که بعد ها برای پیشرفت زندگی ات 

به صورت وام و قرض گرفتن از مادر پدر میاری وسط 

که هم پیشرفت کنی در زندگیت 👌🌺هم پولت برگردونده بشه سرجاش 

سلام دوستان وقت بخیر. تاپیکتون خیلی مفیده هر از گاهی میخونم🙏🏻❤️❤️❤️  بعندان یه آدم نوپا خواس ...

سلام عزیزم ❤️

اگه نظر منو میخوای ...فعلا دست نگه دار 

تا بری سر خونه زندگیت 

تا بتونی از همسرت پول بگیری 

و از همه مهمتر 

فعلا که اخلاق همسرت رو کامل نمیشناسی شاید با کار کردن ات مردت بد عادت شد ؟

بعد که رفتی سر خونه زندگیت و فهمیدی که نه واقعا همسرت هم اهل خونه زندگی ...چه اشکالی داره تو هم از یه جایی شروع کن 

فوقش یکی دو سال نمیذارین بچه دار بشی ...میری و دوره هاشو یاد میگیری و برای بعد ها کسب در آمد می‌کنی از حرفه ات 

سلام خانما  منم از این ماه میخوام شروع کنم به باکس بندی  برنامه ام رو نوشتم برای خرج خون ...

سلام عزیزم اره بزار بمونه تا چن ماه 

بعد دیدی خیلی زیاد شده میتونی تبدیل کنی ب پارسیان از تورم عقب نمونی 

یا 

بجای پول بزاری تو حسابت بمونه چون ادم همیشه باید تو حسابشم ی مقدار داشته باشه حالا مثلا باکس لباس بشه پنج میلیون 

باکس شوینده بشه دو میلیون مبلغش بیشتر از نیازت باشه تبدیل کن 

سکه هم حدود ۴۶ تومن پول وکیوم گرفته خوب بوده میارکت باشع

عزیزان من گفتم شوهرم ولخرجه.من خیلی قناعت کردم ولی بازم گفتم بهم میگفت تو به فکرم نیستی و نمی تونی پول و نگه داری.الان به نظرتون به شوهرم بگم مثلا برق کم مصرف میکنم برای صرفه جویی یا مثلا شیر میگیرم خودم ماست درست می کنم که صرفه جویی کنیم کار درستیه بهش بگم یا نگم بهش؟ تاپیک و خوندم میدونم اکثرتون نمی گید .ولی شوهر من ولخرجه شاید بهش بگم اونم بیشتر به فکر باشه.امشب میگه ولخرجی کردن هنره هرکسی نمی تونه به راحتی پول خرج کنه و چیزی که می تونم بخرم و خوشحالم میکنه باید بخرم میگه ماشین بهتر نمی تونم بخرم ولی چیزهای کوچیک که میتونم بخرم و میخرم🤯در آمدش ۴۰ میلیونه کارش آزاد مغازه داره 

معصومه جان حق دارید منم ک همچنان با ی تومن سر میکنم باکسامم ک ته کشیدن فقط باکس مربوط ب پسرم ر ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️

خودت میدونی که گزارش های همه یه طرف 😉گزارش های تو یه طرف ...از بس که ایده و خلاقیت به خرج میدی 

با بودجه ی کم چه چیزا که درست می‌کنی 😊😉

حوصله اش رو داشتی حتما گزارش بده برامون 

باکس های منم متاسفانه ته کشیده 🙁

ولی فکری که کردم اینکه آخر خرداد ماه یه قرعه در میاد به اسمم 

به مبلغ ۱۸ملیون که تصمیم گرفتم 

همشو تقسیم بندی کنم تو باکس هام 

فرض میکنم این قرعه رو نذاشتم اصلا 😉👌

می‌خوام یکی دو ماهی جلو بیوفتم .....همسرم که خورد خورد پول میاره 👌 سخت میشه برام ...وقتی ته باکسام خالی 👌

ولی وقتی یه ماه جلو میوفتم دیگه راحتم واقعا 

این دفعه هم یه ماه که جلو بیوفتم دیگه خیالم از هر لحاظ راحت 

هم از لحاظ پوشاک و خوراک و پس انداز و قرعه و قسط و ....

دیگه نگران این نیستم که خدایا کی قرار همسرم از صاحب کارش پول بگیره ؟

و بابت پیشنهادت ممنون عزیزم ❤️ امتحان میکنم این دفعه 

تا حالا ترکیب برنج و ماکارونی رو امتحان نکردم 😉ببینم چه جوریاست ❤️

2810