2777
2789
ببخشید گلم منظورتون از قرعه ننوشتن وکار با ویپاد چیه؟

راجع به ویپاد صحبت زیاد شدا کاربرا اذیت میشن میخوای بیاین خصوصی یا تاپیک هام

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اصلا ناخوداگاه داشتیم صحبت میکردیم از دهنم پرید همون لحظه خودم انگاری اب یخ ریختن روم وا رفتم  ...

برای هزینه اسباب کشی

ماشین خرج برداشت

لاستیک ال شد  

کار نتونستم بکنم فروختم این چیزارو فراهم کردم 

بیخود توقعشون میشه  بیخود قهر  میکنه تا حالا گفتن بیا این پول خرج دوای مادر ؟؟؟ 

روکین خیلی حرص من یکی و در میاری

چرا از سو استفاده هایی ک ازت شده پولایی ک ازت بالا کشیدن چرا از. این تجربه ها عبرت نمیگیری شما ؟؟؟

فر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید مشکلتون رو حل میکنن فیلم رو دقیقا باید عین همون چیزی که میگه بگیرید

عزیزم من تازه حساب باز کردم 

کارتم نیومده چندتا سوال دارم

پنج تومن ریختم توش قبل اینکه کارتم بیاد اشکال نداره؟

بعد ببخشید پیامک که باهاش فعالیت میکنیم  کی فعال میشه؟

سلام خانما 

منم از این ماه میخوام شروع کنم به باکس بندی 

برنامه ام رو نوشتم برای خرج خونه تا ببینم چی میشه

همسرمم استقبال کرد یه کم کارم راحت شد 😁

رو ۱۷ تومن بستم

فقط متوجه نشدم اگه از باکسی کم استفاده  کردیم مثلا شوینده ها ،پولش همونجور بمونه؟؟من فقط این ماه شامپو بچه میخرم در حالی که ماهیانه ۳۴۰ گذاشتم ،تو خونه داریم تا دو ماه نیاز نیس.الان پول بمونه تو باکسش یا چی؟

یه کارت هدیه داشتم از عید ۳۰۰ تومن ،۲۵۰ هم نقدگذاشتم  روش امروز صبح رفتم یه پارسیان ۱۵۰ سوتی بنظرتون چطور حساب کرده؟طلا هم ۳۳۶۰۰۰۰ بود 

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
سلام معصومه جون...تبریک میگم بهتون.....انشاله پیشرفت‌های بزرگشون روببینی عزیزم... دخترای منم جفتشون ...

سلام عزیزم ❤️ قربونت برم من ❤️

ای جانم عزیزم 😍 مبارک 

چه کار خوبی کردین 😉😍شک نکن 

اعتماد بنفس فرزندتون هم می‌ره بالا 

سلام عزیزم ❤️ قربونت برم من ❤️ ای جانم عزیزم 😍 مبارک  چه کار خوبی کردین 😉😍شک نکن  اع ...

معصومه جان درخواست دوستی دادم اگه میشه قبول کنید و اینکه در مورد پس انداز مخفی توضیح بدین بم لطفا

بگو شوخی کردم تو چرا جدی گرفتی؟ تو منو نمیشناسی مگه؟ من کجا و هفت گرم طلا کجا؟ آرزومه بتونم یه گ ...

وای مستقل جان من به خواهرم جواب سربالا بدم‌خونم حلال میشه 

یعنی فکر میکنی به این راحتی ها تموم میشه 

فعلا خداروشکر اسباب کشی داریم ماه بعد و فردا هم ک مادر رو میبرم دکتر الکی میگم داروی چند ماه رو گرفتم .... مجبور شدم بفروشم 

خدایا ببین چقدر باید دروغ بگیم بخاطر حفظ مال مشروع خودمون😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

ممنون فدات شم دست گلت درد نکنه وقت گذاشتی حالا برا حقوقم چیکار کنم این چندماهه فقط لباس میخرم قبلش ...

عزیز دلمی ❤️ خواهش میکنم

یارانه رو بذار واسه لباس هر ماه میاد شکر خدا یه چند ماه که پشت سر هم گرفتی 🌺 چند ماه بعدش مثلا جمع کن سر فصل ها بگیر جنس عالی بگیر و مارک 👌اینطوری برات بهتر عزیزم 

۲ملیون همسرتون که میده ...یک تومن بده واسه مهد 

یک ملیون هم بذار واسه خرج آرایشگاه و نت و خرج های یه هویی که میگی زیاد دارم ✅

بیشتر از این بودجه نذار 👌فرض کن همین مقدار داری 

میمونه حقوقت که سیزده و دویست 

پنج تومن بذار واسه اقساط 

میمونه هشت و دویست 

سه تومن اش رو پس انداز آشکار کن و به همسرت طوری بفهون که همش خرج میشه می‌ره 👌 به زور ماهی دو سه تومن میتونم بذارم کنار 

مابقی هم بذار پس انداز مخفی که واجب برای هرکس 

برای هزینه اسباب کشی  ماشین خرج برداشت  لاستیک ال شد   کار نتونستم بکنم فروختم این ...

ببشید 

من به بیماری روحی مهرطلبی دچارم🙄🙄هر کاری برای رضایت اطرافیانم میکنم.... حتی اگر به قیمت برداشتن لقمه از دهان خودم و گذاشتن تو دهان اونها باشه 

بابام هم اینطوری بود با اون همه کار و ثروت به هیچ جا نرسید .... منم به هیچ جا نمیرسم

عزیز دلمی ❤️ خواهش میکنم یارانه رو بذار واسه لباس هر ماه میاد شکر خدا یه چند ماه که پشت سر هم گر ...

معصومه عزیزم هرچی رو پاسخی که برام گذاشتید ریپلای که تشکر کنم نشد اینجا ریپلای کردم

ممنون که با چشمان زیباتون برام وقت گذاشتید

عزیز دلمی ❤️ خواهش میکنم یارانه رو بذار واسه لباس هر ماه میاد شکر خدا یه چند ماه که پشت سر هم گر ...

ممنون فدات شم دست گلت درد نکنه خدا خیر دنیا و اخرت نصیب خودت و خانواده کنه که انقد بی چشم داشت به کلی ادم کمک میکنی و راه و چاه رو نشون میدی بحق امام رضا نتیجه اش رو چند برابر بگیری مهربون و‌دلسوز

معصومه جان یه چیز دیگه چقد از پولم رو هرماه نقد بذارم چقد طلا؟مثلا میگم اون سه تومن رو نقدی بذارم اون مخفی رو‌بدم طلا؟شما چه پیشنهادی دارید مثلا میگم ۱۰تومن نقد داشته باشم که بهش دست نزنم برا روز مبادا

سلتم سلام

شبتون به خیررررر

خیلی خوشحالم که بعد از چند وقت تونستم بیام و بنویسم از کارایی که کردم این مدت

من تونستم ذره ذره با کنار گذاشتن پولا توی این دو سه هفته حدودا سه گرم طلا توی حساب طلاییم پول واریز کنم

تونستم حدود دو میریون پول رو بریزم حساب مخفیم که رمز دوم و همراه بانک نداره

و از همه مهمتر توی بازار ارز دیجیتال این هفته حیلی برام عاااالی بود خدا رو شکر و سود خیلی خوبی توی این یه هفته داشتم که اونا رو به ضورت همون دلار توی کیف پولم نگه داشتم که دلار بره بالا

و اخرین اتفاقی که افتاد اینکه یه اشتباهی کردم

از عید برادرشوهرم بهمون یه بازی معرفی کرد گفت اینو انجام بدین این نایت کوین هست و به زودی توی صرافی ها لیست میشه و هر کسی بازی کرده باشه بر اساس امتیازی که کسب کرده بهش نایت کویین هدیه میدن

منم چون سخت باور بودم انجام ندادم و متاسفانه پنج شنبه نایت کوسن لیست شد و برادر شوهرم فقط با بازی کردن حدودا بیست میلیون سود کرد😭😫 امان از لجاجتم

خلاصه اینکه دست به دامنش شدم و گفتم بقیه بازیا رو برام بقرست تا منم شروع کنم

حالا دیگه وقتای ازادمم دارم سکه تو بازی جمع میکنم به امید روز لیست شدنشون که انشالله منم سود کنم😍😍😍😍

برای مسایل خریدهای روزانه خم امشب قراره بشینم بنویسم ببینم چقد هفتگی و روزانه باید بذار کنار برای مخارجمون

انشاالله همتون پرسود و موفق باشین😍

معصومه جان درخواست دوستی دادم اگه میشه قبول کنید و اینکه در مورد پس انداز مخفی توضیح بدین بم لطفا

عزیزم قبول میکنم دوستی ات رو 

ولی واقیعتش وقت نمیکنم🌺

از اینجا هم کلی عقبم 

نوشتی برام  باااید خیلی صبور باشی که هر وقت وقت کردم جواب بدم 

چون خصوصی ام واقعا پر 

به خاطر محدود بودن زمانم دیگه باز نمی کنم خصوصی رو 

....چون نمیتونم برسم چرا الکی باز کنم ؟

امیدوارم دوستان هم ناراحت نشن ❤️

و اما راجب سوالت ...

خب پس انداز مخفی برای همه واجب ... یه زن باید همیشه در پشت یه مقداری داشته باشه 

آدم که از فردای خودش خبر نداره چی میشه 

یادت نگه دار عزیزم 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

خیلی صحبت کردیم در این مورد عزیزم 

اگه وقت کنی هر روز یه چند صفحه بخونی به همه ی سوالات می‌رسی عزیزم ❤️

2810