2777
2789

سلام دوستان من میخوام یه تجربه از خودم براتون تعریف کنم که هم نکته اقتصادی داره هم برای بهبود روابط کمک کنندست. حدود 10 روز پیش یه مشکل خیلی جدی برای من و همسرم پیش اومد من خودم مقصر بودم و کارم هر روز شده بود گریه. فکر میکردم دنیا به آخر رسیده یه دفعه به ذهنم رسید که از مشاور کمک بگیرم امروز رفتم و صحبت کردم بهم یه راهکار داد اونجا بهش تو دلم خندیدم و گفتم اینم تازه مدرک گرفته و این حرفا ولی شب که همسرم اومد. راهکارشو انجام دادم و مشکلم حل شد. خلاصه که کمک گرفتن از مشاور رو حتما جدی بگیرین. 

نکته اقتصادی اینکه مرکز مشاوره آرامش رفتم زیر نظر نیروی انتظامی هستن و همه نوع مشاوره ای رایگان انجام میدن آدرسشون هم میدان نقش جهان هست نرسیده به مسجد شیخ لطف الله

خدایا پشت و پناهم باش💕❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه فقط برا خودمون دردسر میسازیم هرچی ک نفع خودشون توش باشه قبول میکنن بقیه رو هم ی جوری چوب می ...

بنده خدا خواهرای من نه اینطوری نیستن ما همه چیز و برای هم میخوایم مثلا شاید یه مدت من نداشته باشم اونا داشته باشن و برعکس،ولی باید قبول کنم مدلامون فرق داره دیگه 

مثلا خواهر بزرگم مثل معصومه جون انقدر اعتبار داره یخچال و تلویزیون خریده از دم قسط ولی یه وام میخواد بگیره نمیتونه چون از نقطه امنش خارج نشده بعد این همه سال یه جواز جور کنه 

یه خواهرم اصلا شوهرش از کارگری دست نمیکشه یه کم ریسک کنه تو کار خودش بهترینه ولی نمیره پیشرفت کنه 

همسر من هنش دنبال ریسکه از یه لحاظایی از اونا عقب مونده مثل خونه خریدن ولی مثلا اونم انقدر اعتبار داره وام اینا راحت میگیره 

اما من دوست دارم چراغ خاموش جلو برم نمیتونم جلو بقیه هم میگم 

مثلا تو جمع دخترعمو ها گفتم دیگه قرعه نمینویسم با ویپاد میخوام کار کنم 🫥

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
پیش یه فامیله، فروشندست... که بازار خرابه. نشده حقوق رو بالا ببره. ولی خب از جهات دیگه حمایت میشیم ا ...

خدا برکت بده بهتون ان شاالله 

الحمدالله که ادمه خوبیه

ان شاالله کسب وکارش رونق پیداکنه

بازم جسارت وفضولی منو ببخشید

همسرمن کارگر انبار هستن(انبار مواد غذایی)

باور کنین الان یک ماه بود قایم کرده بودم و نمیگفتم حتی ی مقدارم پول داشتم اونم بروز ندادم و ادای بی ...

عیبی نداره اصلا خودتون رو سرزنش نکنید بالاخره کاری که شده ممکن برای هر کسی پیش بیاد و یهو بدموقع یه حرفی رو بزنه

ولی شما اختیار کامل دست رنج خودتون رو دارید وهیچکس نمیتونه شمارو مجبور کنه که بمن قرض بدید

من اصلا با قرض دادن مخالف نیستم بلکه خیلیم ثواب داره ولی به کی قرض بدی مهم و آیا قصدشون سواستفاده هست یا نه

من خودم بفهمم طرفم بدحساب هست و وقتی پولی رو میگیره درصدد پس دادنش نیست واقعا برای خودم دردسر درست نمیکنم

ولی شناختم کافی باشه کارشو راه میندازم ممکن یه بارم من به اون طرف رو بندازم

عزیزم الان ممکن ازت برنجن ولی بالاخره یکهفته یکماه تموم میشه میره ولی اگه بدید و پس ندن اونموقع همش دارید خودخوری کنید که کاشکی نمیدادم

انشالله بهترین تصمیم رو میگیرید

مثلا یه سری یکی از خواهرام از من ۳۴گرم طلا قرض گرفت و با جون و دل دادم

ولی یه شب تو تالار دعوت بودیم یکی دیگه از خواهرام گفتش پول داری فلان مبلغ من شاباش بدم گفتم ن ببخشید پول تو کارتم چون میدونستم بدم دیگه رفته تا خدا داند کی🤭

بچه ها کمک و راهنمایی میخوام  دهن لقی من کار دستم داد و داشتم با خواهرم صحبت میکردم گفتم نز ...

بگو دیدم طلا کاهشه فروختم سپرده کردم روش وام بگیرم ماشین عوض کنم بلوکست😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بچه ها کمک و راهنمایی میخوام  دهن لقی من کار دستم داد و داشتم با خواهرم صحبت میکردم گفتم نز ...

بگو شوخی کردم

تو چرا جدی گرفتی؟

تو منو نمیشناسی مگه؟

من کجا و هفت گرم طلا کجا؟

آرزومه بتونم یه گرمشو بخرم

و و و 

روکین جون من واسه خرید خونه طلا و سکه فروختم، حتی همسرم نفهمید چقدر شد😁

خواهرمم با اینکه با هم اوکی هستیم، ازم پرسید گفتم میخای بدونی که چی بشه؟

سفت و سخت دهان دوختم🤐🫠

یه بنده خدایی امروز تو محل کارم قصد فروش ربع سکه داشت، زیر قیمت تابلو ازش خریدم( البته بصورت مخفیه، همسرم نمیدونه🫣)

دوستان الان خوبه یک گرمی سفارش بدیم از حقانی آخه طلا داره لحظه ای بالا میره ممنون میشم اگر جواب بدی ...

نه فعلا دست نگه داريد خيلي هيجاني با خبر جديد و اتفاق پيش اومده بالا رفت صبح ٣٣٠٩بود يهو شد ٣٥٥٨ بايد صبر كنين تا ثابت بشه .... فعلا پولاتو با چنگو دندون نگه دار كارتتو بزار فريزر يخ بزنه از دسترس خارج كن تا وسوسه نشي گلم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام گلم حالا که همسر گرامی اینقدر هزینه کردند بهتر ی چند روزه اختصاص بدند بهتون  زمانی که سوا ...

سلام..عزیزم.ممنونم بابت راهنماییت...آخه همسرم این فصلهاسرشون خیلییی شلوغه اصلاوقت نمیکنه بنده خدا...

سلام عزیز دلم ❤️ فدات عزیزم  مقام قهرمانی استانی خردسالان  ....مدال طلا 😉

سلام معصومه جون...تبریک میگم بهتون.....انشاله پیشرفت‌های بزرگشون روببینی عزیزم...

دخترای منم جفتشون سوم شدن....ماهم براشون بنر نصب کردیم...خیلی ذوق کردند... 

2810