2777
2789
سلام عزیزان... دوستان من این سوالموتودورهمی پرسیدم ولی جوابی نگرفتم.‌‌ باعرض پوزش...یکی یه روش &nb ...

سلام گلم حالا که همسر گرامی اینقدر هزینه کردند بهتر ی چند روزه اختصاص بدند بهتون 

زمانی که سوار دوچرخه شدید پشت دوچرخه را بگیرند و شما رکاب بزنید چند بار که اینکار و کردند مبینید که میتونید تعادل را حفظ کنید . 

منم تا حد زیادی پیشرفت داشتم 😂🤦 زمانی که تونستم رکاب بزنم تنهایی حس بسیار خوبی داره 

موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کمک و راهنمایی میخوام  دهن لقی من کار دستم داد و داشتم با خواهرم صحبت میکردم گفتم نز ...

عزیزم چراااااااا😕😐

دیگه گفتید 

اگر حرفش شد بگو به خاطر ماشین یا فلان جا فروختم رفت 

بچه ها کمک و راهنمایی میخوام  دهن لقی من کار دستم داد و داشتم با خواهرم صحبت میکردم گفتم نز ...

سلام عزیزم

ببخشید قصد ناراحت کردن شمارو ندارم ولی شما که روی اخلاق خواهر و برادرهاتون شناخت دارید چرا همچین موضوعی رو مطرح کردید😐

الانم فکرهای منفی نکنید انشالله که ازتون نمیخواد ولی اگه پیشنهاد داد اصلا دچار عذاب وجدان نشید و قبول نکنید

آخه عزیزدلم اینجوری باید شما همیشه برای اونا زندگی کنید 

و بنظرم اگه خواهر و برادر یکدیگر و بخاطر مادیات بخوان و با کوچکترین مخالفتی قهر کنند همون بهتر که قهر باشند

۱۴ نفر کامنتمو لایک کردین ولی درییییییییغ از یه راهنمایی🥲🥲🥲 سلام خانم های گل و با درایت🌺 لط ...

سلام عزیزم 

انشالله بسلامتی 

اول ک عزیزم بشین لیست کن نیاز هاتو 

لباساتو مرتب کن لوازم ارایشاتو مرتب کن ببین چی نیاز داری چی نیاز نداری 

اونایی ک تو اولویت و واجبترن رو بزار اول لیستت 

بعد ی نگاهی ب جهیزیه ات بنداز ببین چیا خریدی چیا نخریدی 

اونا ک خریدی مبارکت باشه 

اونا ک نخریدی ببین واقعا نیازت میشه اگر اره پس لیست کن ک یکی یکی ک خریدی تیک بزنی 

ده تومن داری ۱۲۰۰ قسط بدی 

۸۸۰۰ میمونه برات 

۸۰۰ فک کنم برا کرایه رفت و امدت و هزینه های جانبی چیزی بخای بخری کافی باشه بازم خودت بسنج ببین چقد برا ی ماهت کافیه مابقی رو میتونی برا ارایشگاه یا لوازم ارایشی هزینه کنی 

عزیزم اگر بتونی وام بگیری زودتر وسیله هات رو بخری راحت میشی 

ویپاد میتونی نصب کنی پول از کسی قرض کنی مثلا صد تومن ۴۰ روز تو حسابت باشه  یا نه همین هشت تومن خودت شبی ۸۰ تا سکه میشه ک طول میکشه  البته باید بزاری ی مدت بمونه امتیاز وام فعال بشه 

خلاصه ۵۰ تومن وام بگیری ۴۰ تومن وسیله هانو بهری ده تومتش هم بدی طلا برا پس اندازت نشون کسی هم ندی 

برجی حدود ۵ تومن قسط بدی اگر ۱۲ ماهه باشه  ابته ویپاد وام تا سی میلیونم داره ک پلکانیه اونم خوبه  درمورد ویپاد تایپیک دارم سوال داشتی بپرس

سه تومن دیگه هم داری ک نصفشو بدی پارسیان هر ماه نصف دیگشم برا هزینه هات و خرج خودت 

حالا اگر وام هم نتونسی یا نخاسی بگیری 

ببینی میتونی قسطی وسایلات بیاری ک بدونی ماهی چقد هزینه داری اینجوری من بگم ماهی پنج تومن برو وسیله بخر خوب شاید ی چی بخای بخری گرونتر باشه  پس یا باید قسطی بیاری یا وام برداری خورد خورد پولشو بدی

وای چرا گفتی 😣 

شما اگر دلت برا خودت نسوزه کی دلش میسوزه 

بگید خرج شد برا دارو مادر یا برا اسباب کشی ی خرجی ک کداوم دارید بگید ولی ب هیچ عنوان نفروشید بدید ب کسیلطفا 

شما خیلی سخت جمع کردید خرابش نکنید

عزیزم چراااااااا😕😐 دیگه گفتید  اگر حرفش شد بگو به خاطر ماشین یا فلان جا فروختم رفت

اصلا ناخوداگاه داشتیم صحبت میکردیم از دهنم پرید همون لحظه خودم انگاری اب یخ ریختن روم وا رفتم 

خوبه بگم برای اسباب کشی فروختم برای هزینه ها🙄🙄🙄🙄

سلام عزیزم ببخشید قصد ناراحت کردن شمارو ندارم ولی شما که روی اخلاق خواهر و برادرهاتون شناخت دارید چ ...

باور کنین الان یک ماه بود قایم کرده بودم و نمیگفتم حتی ی مقدارم پول داشتم اونم بروز ندادم و ادای بی پولا رو در میاوردم.... یهو خراب شد

ببین اون قیافه اینا گرفت تو عادی برخورد کن کم کم توقعشون ازت برداشته میشه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
وای چرا گفتی 😣  شما اگر دلت برا خودت نسوزه کی دلش میسوزه  بگید خرج شد برا دارو مادر یا ...

آره میگم برای اسباب کشی فروختم 

حالا فردا بیاد خونه مون هم میخواد ببینه..... متاسفانه یک مقدار هم تنگ نظر هست ..... خدا بهم رحم کنه

سلام بچها من امروز رفتم بازار سبزه میدون ولی طلا فروشی‌ها بسته بودن فقط بعد از خیابان ناصر خسرو یه پاساژطلا فروشی باز بود ولی پارسیان نمیخریدن گفتن پارسیان تقلبی زیادشده من درنهایت یه طلا فروش پارسیان های من با طلا عوض کرد ویه پلاک خریدم با ۶درصد 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
خدا بد نده عزیزم ❤️ انشالله زود سلامتی ات رو به  دست میاری  آره عزیزم الان قشنگ متوجه ...

ممنون فدات شم دست گلت درد نکنه وقت گذاشتی

حالا برا حقوقم چیکار کنم این چندماهه فقط لباس میخرم قبلش ماهیانه طلا میخریدم الان هیچی این چهار پنج ماهه متاسفانه

حقوقم۱۳۲۰۰

همسرم۲بهم میده

۱۲۰۰هم یارانه دارم

کل خرجای مهم ۱مهد کودک بچه هاست و ۵تومن قسط

خریدای هیجانی و یهویی خیلی دارم

اصلا ناخوداگاه داشتیم صحبت میکردیم از دهنم پرید همون لحظه خودم انگاری اب یخ ریختن روم وا رفتم  ...

یعنی مثل خودمی هی میگم به هیچ کس نگم لامصب آلو تو دهنم خیس نمیشه 

مخصوصا میخوام از اینجا بهشون یه چیزی یاد بدم یه هو میبینم دارم کارایی که خودمم کردم هم بهشون میگم🥲

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
آره میگم برای اسباب کشی فروختم  حالا فردا بیاد خونه مون هم میخواد ببینه..... متاسفانه یک مق ...

نشونش ندیا بحثو هی عوض کن یا اگر میتونی فردا رو بگو نیاد ی بهونه ای جور کن ی مدت فرار کن ازش😂 حالا یا بگو سرکارم یا دورازجونت بگو سرماخوردم یا بگو دوراز بلا ماشین بردم تعمیر یا چن روز بگذره فراموش بشه

یعنی مثل خودمی هی میگم به هیچ کس نگم لامصب آلو تو دهنم خیس نمیشه  مخصوصا میخوام از اینجا به ...

متاسفانه فقط برا خودمون دردسر میسازیم هرچی ک نفع خودشون توش باشه قبول میکنن بقیه رو هم ی جوری چوب میکنن تو سرمون  و اینکه خودشونم هرچی بلد باشن نمیگن بهمون من چن بار حتی خواهرا رو امتحان کردم نگفتن هر چی بلد بودن  با اینکه میدونستن

2810