2777
2789
بله عزیزم کارتش دقیقا عین کارت بانک های دیگس و با برنامه ای که روی گوشیت نصب میکنی میتونید انتقال وج ...

ببخشید که زیاد سوال میپرسم ، با ویپاد فقط باید آنلاین  و اینترنتی خرید کرد یا حضوری هم میشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید فضولیه،همسرتون چیکارس اینقد کم حقوق میگیره؟ من همسرم کارگره ولی خیلی بیشتراین مقدارحقوق میگی ...

پیش یه فامیله، فروشندست... که بازار خرابه. نشده حقوق رو بالا ببره. ولی خب از جهات دیگه حمایت میشیم از طرف همون شخص. در حالت عادی هوامونو‌ داشته همیشه. بخاطر همین ما هم چیزی نگفتیم حقوقش کمه. 

شوهر شما کجا کار میکنه خواهرجان؟ 

ممنون فدات خدا قوت وای امروز همش داشتم از درایت و اگاهی شما به همسرم میگفتم و بخشی که مربوط به تربیت ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم

عزیز دلم یکم واضحتر بنویس متوجه نشدم ...چند بار خوندم 

متوجه نشدم ...

رو قسمت وام رو که گفتی نصف ببرم ...ده تومن باید بدیم 

هزار آفرین  به دختر گلتون .دختر بزرگ یا دختر کوچیک ؟ کدوم رشته ؟

فدات شم عزیزم ❤️ نه دختر کوچیک .♥️..دختر بزرگ که چند ماهی میشه فقط به کنکور و نهایی زوم کرده 

رشته ی تکواندو عزیزم 

قربونت برم من عزیزم ❤️ لطف داری فدات شم عزیز دلم یکم واضحتر بنویس متوجه نشدم ...چند بار خوندم  ...

وای اره حدس زدم بد توضیح دادم فکرم درگیر بود

همسرم ۲۵۰تومن نیاز داره بذاره رو‌ماشین خودش و‌ماشین بهتری بخره

الانم امتیاز ۴۰۰میلیون وام ۴درصدی داریم که ۴۰ماهه باید پرداختش کنیم ماهی ۱۰تومن

همسرم نمیتونه ماهی ده تومن قسط بده مگه اینکه من کمکش کنم

خب من دیدم ماشین عوض بشه سرمایه کل خانواده است و سود برا هممون ولی چرا اون ۱۵۰میلیون که از‌ وامه میمونه برا شوهرم باشه و منم نصف قسط رو‌بدم؟

همسرم‌گفت باشه از این ۱۰تومن قسط ماهی پنج تومن بده

۱۵۰میلیون که از وام باقی میمونه برا خودت بدش طلا مثلا 

بنظرت این کار رو‌بکنم؟

درست توضیح دادم؟یکم‌مریضم تمرکز ندارم

بچه ها کمک و راهنمایی میخوام 

دهن لقی من کار دستم داد و داشتم با خواهرم صحبت میکردم گفتم نزدیک ۷ونیم گرم طلا خریدم 

حالا اینها چند ماه دیگه عروسی دارن خواهرم توقع میکنه من بفروشم بهش قرض بدم 

قرض که چه عرض کنم امکان پس دادن اصلا نداره 

به نظرتون اگر مطرح کرد چه حیله ای پیاده کنم که جواب منفی باشه و ناراحتم نشه چون فوق العاده توقعیه و زودم بهش برمیخوره و قهر میکنه..... پیشنهادتون چیه؟

من با جون کندن پول پس انداز کردم به امید خونه نمیخوام از دست بدمش🥺🥺🥺🥺🥺

ببخشید که زیاد سوال میپرسم ، با ویپاد فقط باید آنلاین  و اینترنتی خرید کرد یا حضوری هم میشه؟

خواهش میکنم عزیزم

نه شما کارتش که براتون بیاد و داخل کارتتون پول باشه هر مغازه ای برید میتونید کارت بکشید

نصبش کردید؟

نصبش که کنید همه چیز دستتون میاد خیلی راحته

وای اره حدس زدم بد توضیح دادم فکرم درگیر بود همسرم ۲۵۰تومن نیاز داره بذاره رو‌ماشین خودش و‌ماشین به ...

خدا بد نده عزیزم ❤️ انشالله زود سلامتی ات رو به دست میاری 

آره عزیزم الان قشنگ متوجه شدم ♥️

خب اینکه خوبه عزیزم ،بالاخره پیشرفت همسرت ،پیشرفت تو هم هست ،،،زندگی مشترک یعنی مااااا ❤️

منتهااااااا خوب که همیشه با سیاست رفتار کنیم 

نگیم چرا من قسط رو بدم ولی پول برای تو باشه ؟سعی کنین تا وقتی که همسرتون حرفی نزده ...مال من ...مال تو نگین تو خونه 

همسرت رو اگاه نکن ...چه جوری بگم ؟تو ترکی ما میگیم ( آیدما )یعنی بیدارش نکن 👌تیزش نکن 

و تو خیلی زیرکانه بیا جمع کن ...با سیاست که همه چی فقط برای همسرت نباشه 👌

بجاش بکو حالا که عشقم ۲۵۰ میذاریم رو ماشینمون 

مابقی رو هم واسه من طلا بگیر ..منم تو چشمم 😉😍منم خیلی وقت تصمیم داشتم اقساطی طلا بگیرم منتظر قرعه بودم که تموم بشه ...اقساطی طلا بگیرم 

حالا که تصمیم گرفتیم وام برداریم واسه ماشین 👌این مقدارش رو بده واسه من 😍منم دست و دلم به کار بره 

نزدیک عروسی فلان کس هست خالی نباشم 😉

حرف دیگه عزیزم ❤️

2810