2777
2789
😍😍😍😍 به به ...چقدرررر کیف کردم من 😍 باریکلا واقعا بهت 👏👏👏 مبارکتون باشه عزیزم ❤️ چقدر تل ...

معصومه جون. منم زندگیمو خلاصه نوشتم ممنون میشم مطالعه کنیدو من ممکنه بعد هرفروشم ۵۰۰تومن دستم بیاد  به نظرتون تبدیلش کنم  به سوت یاصبر کنم جم بشه بعد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرهرماه واسه خودت طلای زینتی بخر و استفادش کن و بگو هرگز نمیفروشمشون و به دید استفاده بهشون نگاه کن ...

عزیزم اگر شما رو تاپیک اقتصادی تگ کردن

منم همیشه تگ کن مرررسی🤍😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
معصومه جون. منم زندگیمو خلاصه نوشتم ممنون میشم مطالعه کنیدو من ممکنه بعد هرفروشم ۵۰۰تومن دستم بیاد&n ...

عزیزم صفحاتش رو برام بگو به بچه هام ناهار بدم بیام بخونم 

پونصد تومن رو هم اگه سابقه ی پول خراب کنی داری 😊😉😁

همون بهتر تبدیل کنی زود👌

ولی نه اگه دست نمی‌زنی ...اراده ات قوی 

بذار جمع بشه مثلا هدف بذار ...پولم اندازه ی یه گرمی بشه تبدیل کنم ...

یا مثلا اگه تونستی در فامیل و دوست و آشنا قرعه کوتاه مدت بذاری ....بذار ...پولت رو تبدیل کن 👌

فقط اول و آخر تبدیل کن 👌

عزیزم صفحاتش رو برام بگو به بچه هام ناهار بدم بیام بخونم  پونصد تومن رو هم اگه سابقه ی پول خرا ...

سلام معصومه جون سوال خواهرمو بپرسم ازتون لطفا راهنمایی بکنید.

۸۰تومن دارم آبان ماه بهش احتیاج دارم بنظرتون تبدیلش کنم به طلا یا نگهدارم تا معدلت حساب بیاد روش؟؟؟

و اینم بگم الان که کمی ب خودم میرسم خونواده همسرم چه حرفا که هم جلوی خودم هم پشت سرم نمیزنن  م ...

وااااا

تو خودتو لایق نمیدونی عزیز

زنهای خیابان لایق زحمت افتادن شوهرت و داشتن تو نه

منم تقریبا شبیه توام

پارسال یهو از رو لجبازی رفتم دماغمو عمل کردم و میفهمم بعضی خرجها رو شخصیت آدم تاثیر میزاره نه ظاهر

منم خودمو لایق یه اصلاح تو ارایشاه یه گیر سر نمیدانستم ولی بعد عملم و چشیدن لذتش و بالا رفتن اعتماد بنفسم 

الان خودمو لایق میدونم

سلام مجدد عزیزم. بسلامتی. خوش آمدید وقتی نیستید تاپیک یه چیزی کم داره و صفا نداره    

عزیز دلین شماها ❤️

خودم هم دلم براتون تنگ شده بود 

شکر خدا امتحانات دختر کوچیک تموم شد 😍

و همزمان با آخرین امتحان درسی 

آماده شده بودیم بریم مسابقات استانی دختر کوچیک 

شکر خدا که دستمزد زحمات چند وقتم رو گرفتم و مقام قهرمانی آورد 😍

خرج چند روزمون صفر بود ...چون خونه ی مادر جان بودیم 😊😉

اما ثبت نام برای مسابقه ۳۵۰ 🌱

برای مسابقه رفتن 

دو عدد انرژی زا 🌱

یک عدد لیمونات 🌱

یک بسته خرما 🌱

یک و نیم کیلو موز 🌱

شکلات تلخ 🌱

پنج عدد نسکافه 🌱

دو عدد بیسکویت 🌱

جمع خرید ۶۵۰تومن 

بعد مسابقه سه کیلو شیرینی برای باشگاه ۳۵۰🌱

و شام بیرون به مناسبت موفقیت دخترم که قرار امشب بریم ۸۰۰بودجه گذاشتم 😊😉

درسته چند روزی خونه نبودیم ...ولی خرجمون هم کم نبود 

تو این چند روز بیمه ی ماشین خودم رو دادیم ۱۶۵۰/۰۰۰که از باکس مربوطه اش برداشتم ...درسته کم بود از مبلغ ..ولی اینطوری زیاد تو فشار نیوفتادیم ...که بگیم اینم یه خرج که افتاد رو دستمون 👌

امروز هم ۳۰عدد نان 

دو عدد سینه ی مرغ ۱۵۰/۰۰۰

گوجه و خیار ۷۰/۰۰۰

چند روزی بود که خونه نبودیم ....خونه خالی شده بود 

همسرم دو ملیون شب داده بود که بعد از ظهر می‌خوام درصداشو بگیرم 

از این پول ۳۰۰تومن همون اول کاری رفت رو پس انداز مخفی خودم 😉

ماشینم نداره  اون موقع ک پولارو ب باد میداد پراید هنوز بیس سی تومن بود فک کنم  مارو کلا ...

ول یمن بیشتر دلم برا شما میسوزه

اون خودشو لایق میدونه ولی شما نه

دختر قشنگم بیشتر مشکل درون شماست

اینو بدون منم اینطوری بودم ولی در حال درمان خودمم

ک خودمو ارزشمند بدونم

و بیشتر خرج ظاهرم در محل کارم میکنم و خیلی خیلی موثر بوده تو شخصیتم

قبلا میگفتم چرا آرایش کنم کی بشوره 

ولی الان که لذتشو چشیدم بدون حداقل ارایش بیرون نمیرم دیگه آشفته نیستم

هنوز بهترین لباسمو برا بازار و تیلی جاها نمیپوشم

هنوز یه اشتباهاتی دارم ولی کل یهدف برای زیبایی و تغیر چهرم دارم که کنار جمع اوری طلا میخام انجام بدم

سلام ببخشید عزیزم، اگه خریدار جنس پیدا شد، هزینه ی ارسال جنس با خریداره یا فروشنده؟ منم کلی ظرف و ظ ...

سلام توی کمدا شماره تماس نیست فقط از طریق چت هست هزینه ارسال هم با خریداره حالا اگر نزدیک باشه خودش اسنپ میگیره اگرم شهر دیگه باشه باید هزینه پست رو بده 

تو دیوار هم که باید گزینه نمایش تلفن رو غیرفعال کنین چون یک عالمه منحرف مغزی وجود داره من کلی پیام دارم که اصلا کسی قصد خرید تو دیوار نداره فقط شماره میخوان و قرار بگذارن و حرف بزنیم و .... ملت رد دادن رفته

عزیزم میتونستی بدل بخری با طلا مو نمیزد و دخترت متوجه نمیشد، کلا کار خطرناکیه برای بچه طلا خریدن، من ...

گلم  اون که بدتره به خاطر بدل سردخترم بلا بیاد کلن خودمم دوس نداشتم بنذازه الان ذوساله میخره میذارم کنار واسه پس انداز

عزیزم صفحاتش رو برام بگو به بچه هام ناهار بدم بیام بخونم  پونصد تومن رو هم اگه سابقه ی پول خرا ...

معصومه جون میشه منم راهنمایی کنی

من دارم پول جمع میکنم طلا بخرم

تاالان فک کنم 200 گرم با وام اینا خریدم

تابتونم تبدیل کنم به ملک

ولی این مالیات ذهنمو در گیر کرده

یه مشکل دیگ هم اینه میگن طلا بازمیاد پایین

من ففط نگرانم که هر 150 گرم 25 باید مالیات بدیم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2810