2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر. تاپیکتون خیلی مفیده هر از گاهی میخونم🙏🏻❤️❤️❤️

بعندان یه آدم نوپا خواستم از شما خانومای باتجربه راهنمایی بگیرم که بنظرتون از کجا شروع کنم به استقلال و پول دراوردن

همه حرفه ها خیلی طول میکشه تا ب درامد برسه

از طرفی هزینه انچنانی ندارم همش سرمایه بذارم تا بلکه بعد یمدت بتونم از حرفم پول دربیارم

میخواستم طلاهامو بفروشم برم یکی از لاینای رایشگری رو یاد بگیرم که تونم طلا ارزونتر شد دلم نیومد و حس پوچی گرفتم دوباره

عقد هستم ولی نامزدم بهم پول نمیده یعنی تو این دوسال هرموقع من خواستم داده نخوام اصلا به رو خودشم نمیاره

بابامم که هزینه چندانی نمیده  منم غرورم نمیذاره هی خودم بهش یاداوری کنم میخوام 

بابامم که با منت پول ناچیزی میده و انقد از این اوضاع خستم انقد خودمو بی ارزش و غرورمو له شده احساس میکنم که میخوام حداقل دستم تو جیب خودم باشع نیازهای خودمو خودم بتونم براورده کنم

به راهنمایی شما دوستان نیاز دارم🙏🏻🥲

سلام دوستان وقت بخیر. تاپیکتون خیلی مفیده هر از گاهی میخونم🙏🏻❤️❤️❤️  بعندان یه آدم نوپا خواس ...

باید ببینی مهارتی داری ک ازش کسب درامد کنی یا نه

اگه داری که هیچی

اگه نداری میتونی حتی بانوتن منشی یجایی مشغول شی تا پول جمع کنی و کم کم بفهمی چه کاری واست بهتره

شخصا به یه ادم بی تجربه پیشنهاد نمیکنمممم طلا بفروشه برای یادگیری یه مهارت

چون ممکنه بعد یه مدت به نتیجه برسی ک این مهارت رو علاقه نداری یا ادم اون کار نیستی و طلاهات هم بر باد رفته باشه

ولی اگه شاغل شی در هرزمینه ای

هم دیدت باز میشه

هم پولی درمیاری

هم طلاهات حفظ میشه

بعد میری سمت علاقمندیت

ببین من شاغلم و درامدم خوبه

سال ۹۷ پول جمع کردم و حدودا هفت میلیون تومان یه کلاسی رو شروع کردم ک سالها بهش علاقه داشتم

ولی بعدش فتمیدم ادم اون کار نیستم و فقط مدرکش برام موند و هرگز از اون راه کسب درامد نکردم

تازه منی ک ده ساله شاغلم بازم اینجوری ضرر کردم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و وقت بخیر  ببخشبد لطفا اگه کسایی تجربه دارن حتما کمکم کنن  برای فروش توی دیوار چه ...

خب نمیتونین که به دلخواه شهر رو انتخاب کنین باید لوکیشن خودتون رو بزنین ولی اگه محلتون از مرکز شهر دوره میتونین اگه وسیله دارین تو توضیحاتش بنویسین به جای تخفیف ارسال رایگان داره

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
خب نمیتونین که به دلخواه شهر رو انتخاب کنین باید لوکیشن خودتون رو بزنین ولی اگه محلتون از مرکز شهر د ...

اتفاقا به دلخواه میشه انتخاب کرد 

اما خب شهر ما تو لوکیشنش نیست 

اینم فکر خوبیه میتونم ارسال رایگان بذارم 

ممنونم ازتون 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم پستتون خیلی ب موقع بود  من خودم ذاتا ادم خسیسیم ولی خب بخاطر کارایی ک همسرم کرده ای ...

سلام دوست عزیز اصلا از عروسی نزن و هرجور شده بهترین لباس و ارایش انجام بده

برو ببین چه چیزایی توی کمدا برای فروش گذاشتن  حالا من که کریستال و چینی های مارک خارجی دارم ...

سلام

ببخشید عزیزم، اگه خریدار جنس پیدا شد، هزینه ی ارسال جنس با خریداره یا فروشنده؟ منم کلی ظرف و ظروف دارم. شماره تلفنمون تپ سایت مشخص نمیشه که؟ چطوری تماس میگیرن برای خریدن؟؟

سلام ببخشید عزیزم، اگه خریدار جنس پیدا شد، هزینه ی ارسال جنس با خریداره یا فروشنده؟ منم کلی ظرف و ظ ...

هزینه ارسال رو خودتون مشخصی میکنید ک کی پرداخت کنه

شماره تماس خیر نشون داده نمیشه

قبلا کمدا خودش پست داشت میومد دم در تحویل میگرفت و تحویل میداد و هزینه ارسال رو کسر میکرد

الان درصد میبره فقط برای خرید امن خوبه وگرنه صرف نداره

قسمت چت داره کامنت داره راحت میشه صحبت کرد و نظر پرسید

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام  دخترم ۴سال ونیمشه یکساله مهد میره  بعد دخترم از یکسالگی النگو مینداخت دوسالش شد بذ ...

عزیزم میتونستی بدل بخری با طلا مو نمیزد و دخترت متوجه نمیشد، کلا کار خطرناکیه برای بچه طلا خریدن، من خودم تو بچگی کلی طلا گم کردم یا ازم دزدیدن موقع بازی، 

عزمزمه میشه لطفا در مورد ویپاد بیشتر توضیح بدین ؟ من تازه اسمشو شنیدم

سلام ببخشیدمن پاسخ میدم عزیزم❤

ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست معتبر و قانونی

از بازار یا مایکت ویپاد رو دانلود میکنید نصبش کاملا رایگان خود برنامه مرحله به مرحله شمارو راهنمایی میکنه

کارت بانکیشم رایگان براتون میاد درب منزل

ویپاد برای وام گرفتن خیلی عالی ۳نوع وام داره

یکی از وامها مرحله به مرحله است و برای شما اول وام یه تومنی فعال میشه اونو ک تسویع کردید ۲تومنی تا ۳۰تومن رو میده

یه وامش هم برحسب معدل حساب و هر روز به ازای ۱۰۰هزار تومن به شما یک سکه میده وقتی سکه ها به ۴۵۰۰تا رسیدن وامتون فعال میشه

قسمت جالب ماجرا این که نیاز ب ضامن نداره وبا یه اعتبارسنجی وام ب حساب شما واریز میشه

برنامه رو ک نصب کردید خودتون کم کم همه چیز رو متوجه میشید

موقع نصب برنامه کد معرف اگه دوست داشتید بزنید خوشحال میشم کد معرف بنده رو بزنید

SP8X3Q

خلاصه ما بعد تحویل ماشین به فکر خرید آپارتمان افتادیم  خیلی گشتیم و خبری نشد قیمتها بالا و ما ...

😍😍😍😍

به به ...چقدرررر کیف کردم من 😍

باریکلا واقعا بهت 👏👏👏

مبارکتون باشه عزیزم ❤️

چقدر تلاش خودت و استمرار خودت کاملا مشهود بود 😍

شک ندارم که نود درصد پیشرفت خودت بودی عزیزم 👌

اون گرفتن ماشین پراید از برادرتون به نوعی شمارو چندین پله هول داده جلو 👌

قابل توجه دوستای عزیزمون که میگن وقتی یه هدفی که گذاشتیم 

برای خونه .برای زمین ...برای ماشین ...برای هر چی ...با گرونی و ت ورم هر ساله ناامید میشم ...🙁

میگم اوووووه حالا ببین با این گرونی من چه کاری میتونم بکنم 

این پست مخصوص برای اون عده عزیزان نوشته شده که زود ناامید میشن 👌

زود جاااا میزننن 👌

زود فراموش میکنن هدف‌هایی که گذاشتن 🙁

ببینید خواستن توانستن دوست عزیز 👌

از تو حرکت از خداااا برکت 

هی با خودت تکرار کن که معصومه بخواه بشوووو 😍

روی صفحه ی گوشی ات بنویس 

یاااراهی خواهم یافت 😍 بالا راهی خواهم ساخت 😍

من که در نوبه ی خودم واقعا لذت بردم 😍

از کجا به کجا رسیدی 😍 باریکلا واقعا بهت 

بهت افتخار میکنم عزیزم ❤️

انشالله که ادامه دار بشه پیشرفت هاتون 

سلام دوستان وقت بخیر. تاپیکتون خیلی مفیده هر از گاهی میخونم🙏🏻❤️❤️❤️  بعندان یه آدم نوپا خواس ...

سن و تحصیلاتت چیه عزیزم تو شهر بزرگی یا نه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810