2777
2789
عزیزم قلک پارسیان چیه؟

به جاي اينكه پول نقد بندازم تو قلكم و ارزشش كم بشه سكه سوتي ميخرم از ٥٠سوت به بالا اينجوري گلم ... من از پول نقد بدم مياد انگار داره منو ميخوره واسه همين تبديل ميكنم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره برا انواع وام ها مامان سبحان عزیز اگه قبول گنند که تاپیک بزنن خیلی عالی میشه

عزیزم من خیلی از صفحات عقب هستم ، الان پست شما رو دیدم .

من به رویا جون هم گفتم فرصت تاپیک جدا زدن رو ندارم ولی هر کسی سوال داشت یا داخل خصوصی از من بپرسه یا داخل همون تاپیک ماریتان جون من رو تگ کنه و سوالش رو بپرسه .

سلام 

دخترم ۴سال ونیمشه یکساله مهد میره 

بعد دخترم از یکسالگی النگو مینداخت دوسالش شد بذش اومد محکم میزد زمین تا شکوندش😂😂

خلاصه منم بردم یه طلاواسه خودم برداشتم گفتم دیگه نمیخرم واسش

حالا تومهد دست دخترامیبینه میگه میخوام رفتم براش یدونه خریدم ۴گرم ونیم بود محکم

نذاشت اونجا دستش کنن اوردم خونه انقدر گریه که بده روشا نفس😂😂از النگو بدم میاد دیگه زنگ زدم طلا فروش خدازوشکز قبول کرد پس بگیره.چون دوتا پلاک ۵گرم میشد دادم بااین تعویض کزدم کلی ضرر.تا دخترم‌از مهد اومد گفت النگو میخوام سریع دستشو گرفتم بردم ناراحت نبودم چون اینارو واسه دخترم جمع میکنم ولی دیگه بدش اومددطلافروشم منصف گفت بیارپس بده 

حتی اونجا داش به دخترم میگفت یکی گفت بیا بهت پفک بدم النگوتو ببینم نری بگو مامانم میخره

منم هی نصیحت میکزد النگو وگوشواره ننذاز یه لحظه غفلت یهو یه ادم مریض میاذ میکشه بچه داغون میشه بخر بذار یه گوشه

سلام  و درود بی پایان به همه خانمهای خوش انرژی و مدیر و مدبر تاپیک❤❤❤

ایام به کام عزیزان دل💗💗💗

اینم پس انداز اردیبهشت ماه من💞

زیباترش و سنگین ترش قسمت تک تک شما خوبان💝

انگشتر نو هست طلا گرمی۳۳۱۰بود وزن انگشتر۲.۴۱۰

قیمتش شد ۸۶۵۰💗

خدا به همگی شما تنی سلامتی و رزقی بابرکت عنایت بفرماید❤

دوستان من هر چیزی که بشه فروخت رو میفروشم با برنامه دیوار خیلی اوکی ام,فقط یه نکته بگم اینکه آگهی تون رو اخر هفته ها بذارین بازدید بیشتری میخوره و احتمال فروش اون جنس بالاتر میره من خودم همیشه پنجشنبه ها صبح میذارم

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵

سلام خانوما من ۵۰ تومن پس انداز دارم از اونجایی که خودم درامدی ندارم و به سودش نیاز دارم باید بذارمش بانک بنظرتون کدوم بانک بذارمش که سود بیشتری میده؟لطفا راهنماییم کنین🙏

نمیتونی بگی جایی وام گرفته بودی برای چیزی باید الان قسط هاش و بدی؟اینجوری فکر میکنه برای وامت داری م ...

وام که نه...چون همیشه با هم این کارارو انجام میدیم..ولی این ماه بهش گفتم پول لازم داشتم از خواهرم گرفتم باید سرماه پس بدم

2810