2777
2789
گلم یادت باشه هر مدیریت و خلاقیتی که داری، هزینه اضافه ای که صرفه جویی کردی رو برای خودت برداری اگر ...

عزیزم شما از طلا حقانی خرید کردی

ارسال کردن براتون؟ طلا حقانی مشهد ؟؟؟

و اینم بگم الان که کمی ب خودم میرسم خونواده همسرم چه حرفا که هم جلوی خودم هم پشت سرم نمیزنن  م ...

این همه قناعت کردی از خودت گذشتی به چی رسیدی تو این زندگی جز شکستن دلت و پایین اومدن جایگاهت.....خواهش میکنم از نقش قربانی بیا بیرون .....یکم سنگ دل باش .....یکم بی رحم باش.....حقتو ازین زندگی بگیر.....تو سن ۲۴سالگی و برای تنها برادرت ستاره نشی بعد اون میخوای برای عروسی کی بدرخشی؟؟؟؟؟خدای نکرده دور از جون همه ما باور کنید اگه یکیمون چیزیش بشه زن دوم مثل اب خوردن و مثل هلو بپر تو گلو هست و نیستو بالا میکشه ...خرج میکنه مثل چی!!!!اتفاقا شوهره هم از زیر سنگم شده براش جور میکنه !!!چون پولی که ما دلمون نیومد خرج خودمون کنیم اون اتفاقا با دل خوش و بدون ذره ای زحمت و عذاب وجدان دود میکنه!!!!!اقای همسر هم اتفاقا زن دوم‌رو لایق ارج و مقام میدونه نه زن بساز و قانع خودش!!!!!کااااااش همه ما زنا واقعا این جمله زنی که خرج نداره ارج نداره رو تابلو کنیم بزنیم به دیوار یا مثل ذکر دائم ورد زبونمون بشه!!!!!!به خدا به هیچ زن از خودگذشته ای تا به حال مدال ندادن  باور کنید!!!!

بگو برام جور کن میخوام لباس بخرم و بهترین سالن برم

فوقش اگه نتونست جور کنه شرمنده بشه نه بیخیال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شغل من دولتیِ..میدونه فیش حقوقی دارم☹️

نمیتونی بگی جایی وام گرفته بودی برای چیزی باید الان قسط هاش و بدی؟اینجوری فکر میکنه برای وامت داری میدی در صورتی که شما میبری میدی به قرعه کشی های خونگی که حتما زیر یکسال باشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
سلام دوستان بنظرتون پیش فروش عادی ایران خودرو و سایپا از کی شروع میشه

فعلا معلوم نیست عزیزم سامانه یکپارچه هم فعلا ثبت نام نداره هنوز نتونستن ماشین قبلیارو به موقع تحویل بدن

سلام عزیزم پستتون خیلی ب موقع بود  من خودم ذاتا ادم خسیسیم ولی خب بخاطر کارایی ک همسرم کرده ای ...

به نظرم اتفاقا لباس بخر و به خودتم برس قرار شده در کنار پس انداز زندگی هم بکنیم 

مثلا سمت ما تو عروسی با لباس مجلسی ۲ تومنی ۳ تومنی هم بری کارت راه میفته فقط لباست بهت بیاد کافیه 

ولی فامیل شوهر آبجیم همه پارچه های کارشده اینا میگیرن و اینا 

عروسی داشتن و اینا قرار نبود برن تا اینکه طرف خودش کارت آورد و همسر خواهرم چون میدونست حق با خواهرمه روش نمیشد بگه بیا بریم خواهرمم با این که قسط و قرض دارن همیشه در حال مراعاته گفته بود من از،نظر لباس و آرایشگاه تامین بشم میام 

دیگه در عرض یه هفته ده روز پارچه و خیاط،و اینا همه جا خودش،میبرد آخرم خودش رفته بود وقت آرایشگاه گرفته بود دامادمون اصلا ما هنگ بودیم 

به خواهرم میگم ما درست استفاده نمیکنیم از،حس تامین همسرمون وگرنه اونا بنیه اشو دارن😁😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
 در راستای رسیدگی به امورات خود و اینکه همسرم فکرنکنه من به خودم اهمیت نمیدم هم دیشب طرح نیاز ک ...

عزیزم اولا بهت تبریک میگم که به فکر روز مبادا بودی و فریزرتو پر کردی و تونستی با ۵۸ تومن هفتتو بگذرونی 

خیلیه ها!!!! پول دوتا چیپسم خرج نکردی و در عین حال به کیفیت غذاهاتونم توجه کردی 😍😘 آفرین تو یه خانوم نمونه ای 😎😍

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒

خدا خیر بده یکی از کاربرهارو حیف اسمش یادم نیس گفتن که قبل اینکه برنج رو سرو کنیم یه کوچولو زیرش اب بریزیم برای قابلمه استیل عالی جواب داد کلن ته دیگ برنج کنده میشه نمیونه تو قابلمه بریزمش فرداش سطل اشغال برنج تا دونه اخرش استفاده میشه اگه پستمو دیدی اعلام کن دوس دارم بیشتر اشناشم😅😅😅😅🤣🤣🤣🤣

انشالله همیشه صندوقت پرطلا باشع من هروقت غذا رو سرو میکنم یه خدا خیرت بده ای بهت میگم😄😅😅😅

عزیزم شما از طلا حقانی خرید کردی ارسال کردن براتون؟ طلا حقانی مشهد ؟؟؟

من ۱۰۰ سوت خریدم گلم

باز پول دستم اومد که بخرم دیرم زیر ۱ گرم رو برداشتن

الانم صبر میکنم باز شه دوباره☹

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
و اینم بگم الان که کمی ب خودم میرسم خونواده همسرم چه حرفا که هم جلوی خودم هم پشت سرم نمیزنن  م ...

عزيزم فعلا اين عروسيو به خوشي پشت سر بزار بعد بشين فقط گزيده هاي معصومه جان رو بخون و نكات مهمشو يادداشت كن ... اينجا بايد تو همه چي بيست باشي خانه داري بچه داري به خودمون رسيدن همسرداري سياست با قوم همسرو پس انداز ماهانه و پس انداز مخفي .....

بايد يه دفتر برداري براي خودت برنامه بچيني

مثلا من براي خودمو بهت ميگم

اين برمامه ماهانه منه ما حقوقمون ماهانه نيست همسرم خورد خورد پول مياره هر كدومو تونستم انجام ميدم نشد ماه بعدش انجام ميدم به جز قسط خط قرمز منه....

✅پرداخت اقساط

✅خيريه

✅پس انداز ماه+پس انداز مخفي+قلك پارسيان

✅كارت بچه هام براي كلاساشون

✅سلامتي+دندان+باشگاه خودم نشد پياده روي پارك بانوان

✅لباس+لوازم آرايشي بهداشتي

✅سفر و تفريح +تولدها كادوها

✅لوازم خانگي +خرج يهويي

بعد تو كاغذ لوازم مورد نياز خودمون و خونه از خوراكو لباسو همه چيو مينويسم كم كم پول دستم اومد بخرم يا يكي گفت چي نياز داري برات بخرم دال نشم نگاش كنم سريع يه نگاه به ليستم ميندازم ميگم 

تولدم ٢١خرداد از الان برنامشو ريختم ... 

از وام ويپاد استفاده ميكنم ديگه قرعه ننوشتم اينجوري برام بهتره ....

والا با همين خورد خورد جمع كردنا از عيد تا الان تونستم چندگرم طلا بخرم .... ريسك ميكنم .... 

خودتو خسيس نشون نده .... همش مثبت نگر باش....من همش ميگم تولدم پول داشته باشه باشم بهترين رستوران شهرم ميخوايم بريم.... مگه اون رستورانها براي از ما بهترونه براي منو شما هم هست ديگه گلم دوست ندارم حسرت چيزي به دلم بمونه مگه چندسال زنده ايم چندسال ميخوايم زندگي كنيم؟ چندسال سرپا هستيم ...حتما برنامه سفر به خارج هم دارم ... يا جلو همسرم از خودم تعريف ميكنم ملكه ي ذهنش بشه ....يا فلان لباسو ميگم كت شلوار ديدم سه ميليون خيلي دوست دارم بخرمش ... يا همش در مورد روتين پوستي پيشش حرف ميزنم فلان ابرسانو ميخوام بگيرم بزار بدونه زن خرج داره يا فلان طلا رو عاشقشم تو گوشيم يه عالمه عكس طلا هست 🤭

اينجوري گلم باز سوالي داشتي در خدمتم موفق باشي عزيز💓 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810