عزيزم فعلا اين عروسيو به خوشي پشت سر بزار بعد بشين فقط گزيده هاي معصومه جان رو بخون و نكات مهمشو يادداشت كن ... اينجا بايد تو همه چي بيست باشي خانه داري بچه داري به خودمون رسيدن همسرداري سياست با قوم همسرو پس انداز ماهانه و پس انداز مخفي .....
بايد يه دفتر برداري براي خودت برنامه بچيني
مثلا من براي خودمو بهت ميگم
اين برمامه ماهانه منه ما حقوقمون ماهانه نيست همسرم خورد خورد پول مياره هر كدومو تونستم انجام ميدم نشد ماه بعدش انجام ميدم به جز قسط خط قرمز منه....
✅پرداخت اقساط
✅خيريه
✅پس انداز ماه+پس انداز مخفي+قلك پارسيان
✅كارت بچه هام براي كلاساشون
✅سلامتي+دندان+باشگاه خودم نشد پياده روي پارك بانوان
✅لباس+لوازم آرايشي بهداشتي
✅سفر و تفريح +تولدها كادوها
✅لوازم خانگي +خرج يهويي
بعد تو كاغذ لوازم مورد نياز خودمون و خونه از خوراكو لباسو همه چيو مينويسم كم كم پول دستم اومد بخرم يا يكي گفت چي نياز داري برات بخرم دال نشم نگاش كنم سريع يه نگاه به ليستم ميندازم ميگم
تولدم ٢١خرداد از الان برنامشو ريختم ...
از وام ويپاد استفاده ميكنم ديگه قرعه ننوشتم اينجوري برام بهتره ....
والا با همين خورد خورد جمع كردنا از عيد تا الان تونستم چندگرم طلا بخرم .... ريسك ميكنم ....
خودتو خسيس نشون نده .... همش مثبت نگر باش....من همش ميگم تولدم پول داشته باشه باشم بهترين رستوران شهرم ميخوايم بريم.... مگه اون رستورانها براي از ما بهترونه براي منو شما هم هست ديگه گلم دوست ندارم حسرت چيزي به دلم بمونه مگه چندسال زنده ايم چندسال ميخوايم زندگي كنيم؟ چندسال سرپا هستيم ...حتما برنامه سفر به خارج هم دارم ... يا جلو همسرم از خودم تعريف ميكنم ملكه ي ذهنش بشه ....يا فلان لباسو ميگم كت شلوار ديدم سه ميليون خيلي دوست دارم بخرمش ... يا همش در مورد روتين پوستي پيشش حرف ميزنم فلان ابرسانو ميخوام بگيرم بزار بدونه زن خرج داره يا فلان طلا رو عاشقشم تو گوشيم يه عالمه عكس طلا هست 🤭
اينجوري گلم باز سوالي داشتي در خدمتم موفق باشي عزيز💓