2777
2789
دقیقا سوگل جان.. امروز یه اتفاقی افتاد ک باعث شد من به خودم بیام.. من چون قصد تعویض خونه رو دارم و ...

سلام عزیزم پستتون خیلی ب موقع بود 

من خودم ذاتا ادم خسیسیم ولی خب بخاطر کارایی ک همسرم کرده این دوسال اخیر اصلا درکش نکردم 

تو این پنج شیش سالی ک ازدواج کردم من ب خودم و علی الخصوص بچم ظلم هاااااااا کردم که اصلا گفتنی نیست.. یعنی خجالت میکشم بگم فقط بخاطر اینکه اقا بهش فشار نیاد 

بعد ایشون چیکار میکردن؟؟؟؟؟ 

تا حتی پول جلوی خونه رو قایمکی گرفته بود و خرج زنای دیگه کرده بود 

اونم منی که تو سن ۱۹ سالگی زنش شدم و رفتم دهات با مادرش اینا چندماه زندگی کردم و بعدشم رفتم یه استان دیگه کلا دور از خانواده طوریکه ۶ ماهی یبار میومدیم شهرمون،، 

خب خلاصه ما زندگیمون دوباره از صفر شرو کردیم 

و الان تقریبا میشه گفت باهم اوکی ایم 

البته که قلب من هیچ وقت باهاش صاف نمیشه 

از اسفند ماه تا الان بیکاره و ما داریم با معوقه هاش میگذرونیم که قسطامون و کرایه خونمونم زیاده 

و کلللللی فشار روی منه 

البته ک اون همیشه خنثاس😅 

حالا حدودا دو هفته دیگه عروسی تنها برادرمه و من حتی یک ریال ندارم بخام خرج کنم 

خاهرام و بقیه همه چیزشون اماده فقط من موندم 😢 

ک تحت تاثیر اینجا قرار گرفتم و حس میکنم دوباره برگشتم ب قبلم و دارم خسیس میشم طوریکه گفتم اصلا لباس نمیگیرم و فقط سانس دوم که تشمال هست سمت ما لباس محلی کرایه کنم و یه ارایشگاه ارزون برم😕  

الان اصلا مغزم کار نمیکنه حقیقتا و نمی‌دونم چ کاری درسته 

دوس دارم هر کسی این پستو میخونه نظرشو بگه من چیکار کنم؟؟ 

ضمنا ۲۴ سالمه و کلی قبل اینکه بیکار بشه جلوی عروسمون و دخترای فامیل تز میدادم واسه عروسی🤦  

و اینم بگم الان که کمی ب خودم میرسم خونواده همسرم چه حرفا که هم جلوی خودم هم پشت سرم نمیزنن 

میشه گفت از بچشون تا پدر شوهرم 😅 

اینم بگم هرررر کاری ک برا من نکردن دارن واسه دوتا هم عروس دیگم که نامزدن میکنن 

شاید خیلیا مخالف این جمله باشن ولی واقعا بهش رسیدم تو زندگی زنی ک خرج نداره ارج نداره😬 

خلاصه اینکه من کلا حد وسط ندارم یا صفر مطلق یا صد😕 

الان همسرم میگه از جایی برات جور میکنم ولی خودم دارم پافشاری میکنم ک الان نداری و نمیخام 

راهنماییم کنین لطفا

خودم مغزم نمیکشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینم بگم الان که کمی ب خودم میرسم خونواده همسرم چه حرفا که هم جلوی خودم هم پشت سرم نمیزنن  م ...

بزار جور کنه و بخر حتما 

عروسی برادر آدم نپوشه عروسی کی بپوشه همه چی به جاش پس انداز به جاش

و اینم بگم الان که کمی ب خودم میرسم خونواده همسرم چه حرفا که هم جلوی خودم هم پشت سرم نمیزنن  م ...

بزارهرجورشده جور کنه عروسی برادر باعروسی بقیه فرق داره بزار یه تکون به خودش بده ازاسفند براچی بیکاره 

تواین دوره زمونه یه روز سرکار نری کلی از زندگی عقب میفتی 

بره اسنپ پول لباستوارایشگاهتو  جورکنه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
بزارهرجورشده جور کنه عروسی برادر باعروسی بقیه فرق داره بزار یه تکون به خودش بده ازاسفند براچی بیکاره ...

ماشینم نداره 

اون موقع ک پولارو ب باد میداد پراید هنوز بیس سی تومن بود فک کنم 

مارو کلا از زندگی عقب انداخت 

کلا مرد زندگی و کاری نیست 

هر چند ک گاهی دلم براش میسوزه که انقد نادونه 

من هیچ وقت تصور نمیکردم پنج شیش سال از ازدواجمون بگذره و صاحب هیچی نباشم 

این روزا تاپیکو میخونم ب جای اینکه انگیزه بهم بده دارم افسرده میشم بدتر 

درباره کارشم پروژه بود که کارشون تموم شد و تعدیل نیرو کردن 

سلام عزیزم پستتون خیلی ب موقع بود  من خودم ذاتا ادم خسیسیم ولی خب بخاطر کارایی ک همسرم کرده ای ...

بزرگترین اشتباه خانمها همینه، این روش واسه هر مردی جواب نمی‌ده و فقط روح خودتون رو از بین میبرید

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

سلام خانوما وقت بخیر

من اعتبار دی جی پی گرفتم ، به نظرتون چی بخرم که بتونم نقدش کنم ؟ امکانش هست که تو دی جی کالا خرید بزنم بعد خریدمو لغو کنم که پولش بیاد به حسابم ؟ لطفا اگه تجربه ای دارید بفرمایید 

🏃🏻‍♀️

دوست عزیز😘

چون گفتی نظر بدید برات نوشتم ببین شما خیلی جوونی و اول راه میتونی راحت تغییر رویه بدی 👌

اول اینکه بزار همین جور که گفته قرض کنه و برای عروسی همه چیز بخره😇

دوم اینکه حتما پس انداز مخفی داشته باش 🌸

سوم اگر صرفه جویی میکنی یا قناعت نزار همسرت بفهمه مثلا چیزی واسه خودت میگیری قیمتشو بیشتر بگو حتی با توجه به موقعیت شما بزار حتی خانوادشم بفهمن که شما به خودت اهمیت میدی و اهل بریز و بپاشی😎

در آخر سعی  کن همیشه تعادل داشته باشی و از این ور یا اون ور بوم نیوفتی حتی اگه پر خرج نیستی اداشو در بیار جلوی همسرت که بفهمه باید به فکر زندگیش باشه و پولی اضافه واسش نیست که خرج بقیه کنه😮‍💨🤨

موفق باشی عزیزم🩵

برای خورشید پس از شبهای طولانی

همه ما آزمون و خطا داشتیم .همه نسخه ها به همه آدم ها جواب نمیده .ولی در کل چیزی که من توی تمام این سالها از ازدواجم متوجه شدم اگه میخوای قناعت کنی شوهرت نفهمه .بعضی وقتا یک چشمه های نشون بده گاهی لازمه دو ماه سه ماه کلا خودت رارج نشون بدی و اینکه مسئولیت خرید خونه به عهده بگیری .به خواندن به این تاپیک ادامه بده هر سالی توی ذهن حتی تکراری بپرس دوستان جوابت خیلی خوب پاسخ میدن .کم کم باهم پیش می‌رویم اصلا نگران نباش این درباره این قضیه .

درباره برادرت شما باید بهترین آرایشگاه و بهترین لباس تهیه کنی مگه چند دفعه  تکرار میشه . این از اون جاهاست که باید به همه نشون بدی چقدر به خودت بها میدی .قرض بگیره .قرض طول سال پس میده ولی این عروسی حسرت به دلت میمونه .اگه ذره ای دلت بسوزه بعداً حسرت میخوری .

سلام خانما امیدوارم خوب باشین اولا خیلی خوشحالم ک این تاپیکو و پیدا کردم از رویا جون و معصومه جون خیلی ممنونم

ی چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین 

این پس انداز و طلای مخفی چی هست برای خودمونه یا زندگیمون چ طور و از کجا باید جمعش کنیم

من دیروز بلو کارتم رو سفارش دادم ولی این باکس بندیاشو نفهمیدم

اگه بخوام برای سرمایه گذاری طلایی بخرم طلا شکسته خوبه کسی حساب کتابشو بلده ک گول نخورم

ممنونم از همه

سلام خانما شما چخ جوری بچه هاتون رو قانع میکنید که چیزه بدرد نخور  نخرن مثلا الان کارت بازی ...

با بچه هاتون صحبت کنید در جریان امور زندگی بزاریدشون ولی ناله نکنید اینجوری کم کم متوجه میشن .بهش بگید اگه تو یک روز کامل هم جلوی نانوایی وایستی بهت نان مجانی نمی‌دن باید پول بدی و اینجور حرفها 

من خیلی خانواده دیدم به سختی پول درمیان ولی به بچه هامون توضیح نمی‌دن که چقدر تحت فشارن و بچه ها اصلا رعایت نمیکنن .برعکس خانواده هایی دیدم با درآمد خوب ولی قشنگ برای بچه هاشون توضیح میدن که دختر گلم پسر عزیزم ما اینقدر درآمد داریم اینقدر قسط داریم این هدف داریم اینقدر خرج خونمون میشه این این این باید این ماه تهیه کنیم .نمیگم یک بار.دوبار جواب میده چون من خودم این راه رفتم بهت میگم من نزدیک یک ساله دارم با بچم صحبت میکنم تازگی‌ها مراعات می‌کنه منم برای تشویق هر چند ماه یکبار یک چیز کوچلو با پول خودم میخرم که بدونه اگه همه چی با برنامه باشه آدم به همه چی میرسه .

یک جمله ای من توی خونم زیاد میگم به شما هم میگم (((اگه یک خرید غیر ضروری داشته باشی مجبوری یک خرید ضروریت حذف کنی .)))

موفق باشی .

2810