2777
2789
منم مشکل شما رو‌دارم تازه دوتامون یه ارگان هستیم دقیقا خبر داریم کدوممون کی حق‌ق گرفته کی کارنه و حق ...

سرهرماه واسه خودت طلای زینتی بخر و استفادش کن و بگو هرگز نمیفروشمشون و به دید استفاده بهشون نگاه کن

یا وام بگیر ماشینی چیزی بخر بعد کل حقوقتو بده اقساطش

کلا دختر شاغل کارمند باااید زرنگ باشه وگرنه سرش کلاه میره

من دیدم مردا ک دور هم جمع میشن برنامه میریزن چجوری پول زنای کارمندشونو از دستشون دربیارن

خیلی حواس جمع باش

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرهرماه واسه خودت طلای زینتی بخر و استفادش کن و بگو هرگز نمیفروشمشون و به دید استفاده بهشون نگاه کن ...

بنده خدا تاالان هیچوقت نپرسیده داری یا نه حتی وقتی خودم براش میگفتم انقد پول دارم یا تشویقی گرفتم بهم میگه خواهش میکنم درمورد پول با من حرف نزن پول خودت مال خودته

حتی ماشین به زور‌خودش برام خرید و اینماه قسط اخرمه

ولی امروز‌ حس میکردم غیرمستقیم میگه که از حقوقم بذارم براخرج خونه

درصورتیکه حقوق خودش‌کافیه از طرفی بشدت بی برنامه است اینجور نیست بگی بابرنامه است عیب نداره

عاشق خرج کردنه انگار پول اتیش توی‌جیبش و باید زودتر دورش کنه از خودش

تو شهرمون نیست ازین چیزا استقبال نمیکنن سفارش برای من راحتره تا بازار رفتن 

ببین ی طلافروشی توی پرند هست ب اسم امیران 

منم اونجا قلک دارم از ۳۰۰ تومن میتونی واریزی داشته باشی .به ازای هر مقدار پولی که واریز کنی ب قیمت همون روز حساب میکنه.و ب مبلغ قابل توجه رسید تبدیل میکنی .ارسالم داره بازم تحقیق کن اگه خوب لود بگیر

راستی قلک هم برای طلای نو داره وهم برای  دست دوم 

سلام دوستان 

میدونم این پستم هیچ ربطی به مدیریت و اقتصاد و اینها نداره ولی یه سری پیام ها که خوندم گفتم اینو بگم: 

دوستان قدر خونه و زندگیتون بدونید.... بهش برسید تمیز و مرتب نگه بدارید.

الان دوستم در یه محله لاکچری شیراز خونه رهن کرده.....دقت کنید❌خونه رو از صاحب خونه❌ که خودش اونجا زندگی میکرده تحویل گرفته نه مستاجر.....دوستم یه روز اومد کمک من برا خونه تمیز کردن..... من هم یه روز رفتم کمکش... چشمتون روز بد نبود.... این خونه لجن خالی بود.... فقط حموم و دستشویی تمیز کرده بودن اون هم برا اینکه فک کنم افراد میان بپسندن 😅

اتاق ها کثیف کثیف...... دیوار رنگ گرفته بود از کثیفی سیاه..   تمام کلید و پریز ها سیاه و چرک...... تمام دیوار همینطور..... آشپزخونه چرب و کثافت و حشره.... اصلاااا یه وضعی بیا و ببین.....انگار این خونه متروکه بوده😅.

❌از جزییات خونه گرفتنش خبر داشتم کاملا❌

واقعا دوستان قدر داشته هاتون بدونید..... این خونه با این لوکیشن و متراژ(۱۳۵بلکم بیشتر) و صاحب چنین خونه در اون محل باید تمیز میشه.... ۱٠٠نه ولی حداقل ۷٠درصد تمیزی از زندگی که زن داخل اون خونه هست و بچه اش زندکی میکنه و باید دلشت. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

بچه ها من همونم که گفتم با شوهرم بحث بشم هزار تومن برام نمیزاره 😭

دلم داره میترکه ببخشید اینجا میگم ولی کسی ریپلای نکنه تاپیک الکی بره جلو

فقط میخوام چن تا نکنه بهتون بگم

۱) دلتون برای مرد ب هیچ وجه نسوزه

۲)پس انداز تون مخفی باشه اصلا نفهمه قناعت میکنید 

۳)هیچوقت خودتون رو خالیه خالی نکنید

این ماه با هزاران بدبختی از همه چیم زدم مقداری هم وام ویپاد گرفتم  ۸،۸۰۸،۰۰۰ تومن دادم ی گوشواره ۲گرم و نیمی

الان توی کارتم فقط۲۰ هزار تومن پول دارم

با شوهرم بحثم شد

چن تا لگد زد توی سرم😭 که مغزم تیر میکشه😭 دنیا جلو چشام تار شد

ی لگد زد توی دماغم

با کابل برق زد توی بازوم😭

بچم شیرخشکش فردا تموم میشه😭 پول ندارم بخرم اونم بهم نمیده

دام پراز درده

معذرت میخوام اینجا گفتم😭😭 قلبم آتیشه

حالم از زن بودنم بهم میخوره

لطفا کسی خواست ریپلای کنه دورهمی تگم کنه

اینجا صفحات نره جلو

بازم معذرت میخوام خواستم ازم درس عبرت بگیرید

سلام خانم های گل و با درایت🌺

لطفا منم راهنمایی کنید من دوشیفت کار میکنم و ۶ تومن حقوق میگیرم 

و همسرمم ماهی ۳ الی ۴ بهم میده 

جمعا ۱۰ تومن ماهانه دارم و ۱۲۰۰ قسط میدم

تو عقد هستم و دارم جهیزیه میخرم وام ازدواج هم همسرم برداشت 

چون خانوادم هیچ کمکی نمیکنن خیلی فشار روم هس بااین حال حدودا ۴۰ تومن دیگه مونده بخرم و احتمالا مهر عروسی میگیریم.

اخه خودم هرماه که پول دستم میاد وسیله میخرم تا ماه بعد فقط کرایه تاکسی دارم که برم و بیام

و انگار هیچی واس خودم هزینه نمیکنم و ازاین موضوع ناراحتم

میشه واسم برنامه ریزی کنین 

تنها فروشگاهي كه هر چي پول خرج كني بيشتر پس انداز كردي طلافروشيه...تا ميتوني برو طلافروشي پولاتو خرج كن 🤭😉💸💥😁💸💸💸💸💥💥💥💪💪💪

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

دوستان منم میخواستم یه داستانی از یکی از دوستام تعریف کنم 

این دوستم مجرده و حقوقش خیلی کمه شاید در حد ۴ تومن باشه امسال

حدودا سه چهار سال پیش که حقوقش هم کمتر بود یه وام ۵۰ تومنی گرفت با یکم پس انداز یه پراید مدل پایین خرید 

کل حقوقش میرفت واسه وام

بعد پارسال همش دنبال این بود یه وام برداره بذاره رو پراید که یه ۲۰۶ مدل پایین بخره مثلا مدل ۸۶ اینا

اما وقتی پرایدش فروخت خدا خواست و همون موقع سامانه یکپارچه ثبت نام می‌کردن

پرایدشو ۱۷۰ فروخت یه ۲۰۷ به اسمش دراومد 

حالا فقط ۱۷۰ داشت

باید واسه ۲۰۷ پانوراما ۵۰۰ میلیون جور می‌کرد این وسط کلی دوندگی کرد تونست از بانک سپه وام برداره پولش هم داد طلا همرو که باز خدا خواست و طلا رفت بالا 

تونست پول ۲۰۷ و بپردازه 

که الان قیمت ۲۰۷ پانوراما تو بازار ۸۰۰ تومن

خواستم بگم وقتی آدم خودش فکر کنه که میتونه و تلاش کنه خدا هم راهو براش باز میکنه

وگرنه با این حقوق کسی نمیتونه تو ۳ سال ۸۰۰ تومن پس انداز کنه

بگم که این دوستم خیلی هم خوش پوشه

چون باسلیقه اس لباساش گرون نیست ولی واسه ست کردنشون وقت میذاره 

ایشالا چند وقت دیگه ۲۰۷ هم تحویل میگیره 

مطمئنم کل بچه های این تاپیک به طرز معجزه آسایی مثل دوست من به سرعت پیشرفت میکنن

2810