2777
2789
سلام خانما روزتون بخیر حقیقتش خیلی حالم بده من دارم طلاق میگیرم هیچی نداشتم این سالا تازه داشتم جمع ...

عزیزم ایشالا خدا به دلت آرامش بده

زندگی منم همینجوری شد تازه از سفرخارج برگشته بودیم و خونه جدید تو سعادت آباد گرفته بودیم که کار کشید به جدایی

تنها تنها پشتوانم پس اندازم بود دیگه هیچی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یه سال میمونم و پولمو جمع میکنم تا یه خونه بگیرم رهنی توی کرج هر چی وام هم هست میگیرم بلکه بتونم تا ...

الهی بگردم خواهری😭برات ایت الکرسی میخونم که بتونی از این مرحله راحت بگذری ،دعای خیر ما همیشه باهاته عزیزم 

درد و رنجی که نتونه منو بکشه قوی ترم میکنه🤲به اذن خدا چنان قوی و سر بلند میشی که سال دیگه با افتخار و سر بلندی میای از زندگی خوبی که ساختی میگی من مطمعنم ❤️هر موقع خسته شدی مطمعن باش ما همراهتیم دعات میکنیم و از خدا میخوایم همراهت باشه🤲

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما روزتون بخیر حقیقتش خیلی حالم بده من دارم طلاق میگیرم هیچی نداشتم این سالا تازه داشتم جمع ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم. برات ارزوی حال خوب میکنم امیدارم از این مراحل سخت عبورکنی و به ارامش برسی و جیب پر از پول  الهی آمین 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
یه سال میمونم و پولمو جمع میکنم تا یه خونه بگیرم رهنی توی کرج هر چی وام هم هست میگیرم بلکه بتونم تا ...

پس مهریه چی 😐🤔

امیدوارم خیلی زود روزهای خوب برسن و شما راهتو پیدا کنی🌸 ‌و  این لحظات سخت رو فراموش کنی عزیزم🤲

دوستان امروز چند تا پارسیان داشتم بردم ببینم چند میخرن گفت دو تاش مشکوکه🙁 میخواست وکیومشو باز کنه امتحان کنه 🤨😵‍💫

منم گفتم نه میبرم جایی که خریدم🤨  شانسمون طلا فروشا هم که  اعتصابن و مغازش بسته بود حالا معلوم نیست قبول کنه ازش خریدم کلا آدم بیخودیه  🙄 موقع خرید پول رو براش کارت به کارت کردم خودش گفت گشتم از تو نرم افزار بانک پیدا کردم تراکنشو گفتم اگه زیر بار نرفت اینو بهش نشون بدم🤔

دو تا ۵۰۰ سوتیه پارسال خریدم اینم از پس انداز شاهکار بنده 😐🤭

برای خورشید پس از شبهای طولانی
پس مهریه چی 😐🤔 امیدوارم خیلی زود روزهای خوب برسن و شما راهتو پیدا کنی🌸 ‌و  این لحظات سخت رو ...

من اصلا نمیتونم به پارسیان اعتماد کنم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خدا نکنه بابا همیشه فکرای خوب بکن. ببین چجوری میتونی جذبشون کنی  با وعده وعید یا محبت یا عقلی ...

اره باید بشینم باهاشون حرف بزنم

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلام خانما شما چخ جوری بچه هاتون رو قانع میکنید که چیزه بدرد نخور  نخرن مثلا الان کارت بازی ...

فکر کنم قبل از بچه ها باید روی خودتون کار کنین 

ندین عقده ای میشن؟باید نه شنیدن و نه گفتن رو بلد باشن 

وقتی میگن وقتی 20تومن پولی نیس بگین بیار هزارتومن از خودت بده بهم 

ببینین میتونن جور کنن 

اگه هرچی خاستن فراهم کنین دو روز دیگه جامعه بدجوری میزنه تو ذوقشون 

ان شاالله قلقشون رو پیدا میکنید 

پسرمن برای بازی نتی میخاست یه دلار بده به دوستش...گفتم خودت میدونی این پولیه که از جیب خودت میره میتونی یه دلار رو بری بستنی بخوری لذت ببری حداقل یه ساعتی لذت خوردن رو حس کردی 

مگه خودت چی کم داری از اون دوستت که داره درامد سازی میکنه برای خودش؟

یکم صحبت کردم قانع شد صبر کنه و خودش سطح بازی رو ارتقا بده اکانتش رو بفروشه و اینجوری صاحب یه دلار بشه 😆

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه ها من پولمو تبدیل کردم اینترنتی،خریدم

برسه همراه عکس داستانشم تعریف میکنم

و میگم ک پول خورد خوردا چقدر به درد آدم میخوره

از اونورم نذر امام رضا کردم ایشالا

با پولم یه چیز کم اجرت خوب گیرم بیاد 

که روم زمین نیفتاد

صدقه یادتون نره بچه ها

عجیبا و غریبا برکت میده به پولتون امتحان کنید حتما🫂❤

و 

اینکه کلی دوستون دارم و روی همتون رو از دور میبوسم ک وجود تک تکتون اینجا برکت تایپیک و زندگیامون شده

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

ان شاالله خدا بهت صبر بده عزیزم 

چقدر دلم لرزید بدنم سست شد از حرفت  

ان شالله که بتونی بهترین زندگی رو برای خودت درست کنی

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

خانما خواهشا هر کی میدونه جواب بده.

طلا بخرم یا سکه نیم و تمام؟بابت فیک بودن یا اصل بودن از جای معتبر میگیرم.

اصلا نمیخوام از اون طلا استفاده کنم چون مخفیه.

کدوم بهتره؟کدوم سوددهی بیشتری داره؟کدوم موقع خرید سود کمتری به طلافروش میدیم بابتش؟

خانما خواهشا هر کی میدونه جواب بده. طلا بخرم یا سکه نیم و تمام؟بابت فیک بودن یا اصل بودن از جای معت ...

عزیزم نظر مرد بازار رو میگم برات

اول سکه امامی

بعد طلای کم اجرت نهایت ۳ درصد

بعدم به ترتیب نیم ربع و گرمی

پارسیان

در اخر طلای نو

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام منم مشکل شمارو دارم  ۶۰ گرم میخوام بفروشم همه شیک و نو .  یه لحظه پیامتونو دیدم جا خو ...

سلام عزیزم کوم شهرین تا بتونم کمکتون کنم؟

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317
سلام دخترا روزتون بخیر♥️ حدود ۶۰ گرم طلا دارم یسریاش نو واقعا کم استفاده شده با نو فرقی نداره طلا ف ...

سلام عزیز کدوم شهرین؟

صرافی نوبیتکس عضو شدی کد معرف منو بزن. برات دعا میکنم.. کد معرف 973317
2810