2777
2789
اتفاقا منم دغدغه م بود از خواهرم پرسیدم گفت طلا زیر ۵ سال اصلا فروشش درست نیست بالای پنج سالم مالیات ...

منم وام گرفتم طلا خریدم  البته یکم قیمت بالا بود خریدم(3700)

و چون شاغلم حقوقم میره برای قسط

ولی انشالله بتونیم ببشترش کنیم خونه بخریم😍😍😍😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما چطور حقوق خودتو همسرت و مدیریت میکنید؟

گلم متاسفانه همسر من حقوق ثابت ندارن خیلی ناچیزه

چون کارشون با پدرشوهرم هست خرجی خونه باهاشه

و شیرخشک و پوشک دخترم که واقعا هزینه زیادی داره

حقوق خودمم بیشترش میره قسط

3 تومن میمونه اونم برای لباس و ارایشگاه و ضدافتابم... مدیریت میکنم

ماهی500 برای ارایشگاه نیاز دارم هرماه

و لباسمم خیلی رعایت میکنم زیاد نخرم

تنها خرجی که زیاده برام ارایشگاهمه

مثلا این ماه عروسی داشتیم

من لباس شب حنای خودم رو پوشیدم چقدم بهم میومد هیچکسم یادش نبود تا خودم گفتم 

عروسی من سال97 بود

فقط برای میکاپ و شنیون هزینه کردم

از وقتی بااین تاپیک اشنا شدم دوس دارم طلا بخرم

الانم 20 تومن دارم 20 هم قرعه گذاشتم ماه دیگ ب اسمم دراومده

کاش سکه قیمتش نره بالا برم بخرم

کلا بیشتر طلا با اجرت 2 تا7 درصد میخرم 

اولین باره میخوام سکه ی امامی بخرم خیلی بهش فکر میکنم انشالله بتونم بخرم😍😍😍😍😍😍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
گلم متاسفانه همسر من حقوق ثابت ندارن خیلی ناچیزه چون کارشون با پدرشوهرم هست خرجی خونه باهاشه و شیر ...

بنمظرت خوبه منم جمع کنم برا خریدنش بهتر از طلائه نه؟

مالیات داره یانه

اتفاقا الان طلا پایینه بهترین موقعیت برا خریدشه

بنمظرت خوبه منم جمع کنم برا خریدنش بهتر از طلائه نه؟ مالیات داره یانه اتفاقا الان طلا پایینه بهتری ...

اره میگن  سکه  امامی سودش بیشتره

ولی من بخاطر تقلبی و حبابش نخریدم

یسری طلاهای با اجرت بالا قبلا خریدم که اشتباهه

من شنیدم تا 10 سکه مجازی بخری برای مالیاتش منظورمه

ولی بازم از تقلبی بودنش میترسم وگرنه واممو میدادم سکه

ن عزيزم تا ميبينم ميچسبه سريع درميارم يكي از النگوهاش كوچيك شد گذاشتم كنار براش نگه دارم بزرگ ...

الهی بیشترو بزرگترشو بخرین 

منم برا دخترم تا هفت سالگیش النگو میترسیدم بندازم دستش ،،فقط گوشواره داشت 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سایز یکه براش بزرگه راحتم درمیاد ،راستش شوهرم مخالف بود بندازم دستش میگفت خطرناکه دربیار،خواستیم درب ...

الهی بگردم 

خدا کنه عمو جونش زودی براش یه دست بزرگ بخره 😅

ما خودمون هم شوق طلا داریم چه برسه به بچه ها 

دخترم یازده روزه بود بردم بیرون و گوشواره گرفتم عین ندید بدیدا ازبس ذوقشو میکردم ولی خب رد نکردم تا تولد یک سالگیش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

سلام خانما

شما چخ جوری بچه هاتون رو قانع میکنید که چیزه بدرد نخور 

نخرن

مثلا الان کارت بازی اومده اینام هر روز دارن ۲۰ تومن میدن میخرن

همش میگن مگه ۲۰ تومنم پوله

والا موندم

ندم عقده ای میشن بدم دلم میسوزه

فک کنم در جریان باشین من به سختی پول در میارم ولی بچه هام بر عکس فک میکنن بچه شاهن

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلام خانما شما چخ جوری بچه هاتون رو قانع میکنید که چیزه بدرد نخور  نخرن مثلا الان کارت بازی ...

عزیزم چرا فکر میکنی عقده ای میشن؟

پس کی قرار یاد بگیرن این جامعه گرگ میخواد اونا هر چی خواستن ک اون نمیشه هر روز خرج بکنی خب بانک مرکزی نیس ک

2810