2777
2789
سلام من میرم برنامه احسان گلد نگاه میکنم با اجرت ۱درصد هم داره

سلام از احسان گلد خریدم زدین؟ 

اخه برهی از دوستان میگن یک‌ماه گذشته و کالاشون ارسال نشده یعنی انگار ناموجودها رو از لیست حذف نمی کنند 

چجوری متوجه بشیم چیزی که ما میخواهیم موجوده یا نه 

منم دستبند ونیزی بیرون ۱۵ درصد دیدم اینجا ۹ درصد داشت اما ترسیدم بخرم بعد بگن نداریم باید از کالاهای گرونتر یا اجرت بیشتر خرید کنم

دوستانی که خونه خریدن قبلا یا به تازگی خریدن ای کاش اگه مقدوره ریز ریز بگن چطوری جورش کردن

جزئیات مبلغ و مبلغ نهایی رو بگن بنظرم خیلی بدرد دوستانی که مستاجر هستند بخوره ❤️❤️

مامانِ نامی🙍‍♂️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام از احسان گلد خریدم زدین؟  اخه برهی از دوستان میگن یک‌ماه گذشته و کالاشون ارسال نشده یع ...

سلام رکین جان نه میرم نگاه میکنم ببینم طلا چندقیمته.

تعجب کردم اجرتا خیلی پایین

یه خانوم طلا فروش با۷درصد دست دوم میفروشه

خدایا شکرت

بچه ها یه چیزی خواستم بگم

زیاد نباید در راستای پس انداز  از اونور بوم ادم بیفته که دیگه همسرش نخواد خوشحالش کنه…

مثلا مادر من همیشه پدرم یه چیزی برای خونه میخرید کلی دعوا میکرد که نه لازم نداریم نه میخوایم چیکار؟؟؟ حالا حتی اگه یه چیز کاربردی هم بود

من هیچوقت ندیدم ایشون سکوت کنه یا بگه ممنونم همیشه ناراحت بود که چرا اینو خریدی؟ چرا الکی خرج کردی؟؟؟

جوری که بعدها هیچوقت ندیدم تو این سالها پدرم براش یه جفت جوراب برای روز زنی یا تولدی بخره….

چون همیشه غرور طرف مقابلشو میشکوند

مثلا میگفت غذا داشتیم این غذای بیرون چیه خریدی بلد نیستی پولا رو چیکار کنی؟؟؟

بر عکسش دوست مادرم بود که با ما رفت و امد زیاد داشتند

همیشه برای خریدهایی که همسرش میکرد تشکر میکرد و سکوت میکرد…

اینجوری هم همسرشون همیشه مناسبتها سورپرایزشون‌ میکرد هم  قدردان ایشون بود چون به خودشون ارج میدادن ..

ولی مادرم تمام این سالها شعارش این بود ما که از این زنها نیستیم که هر روز پی خوشگذرونی و قر و‌ فر باشن

همیشه هم نالان بودن چون بر خلاف اون چیزی که ته دلشون بود عمل میکرذن و برای همین منت میکذاشتن …. یکی نبود بگه مادر من خودت ترجیحت این بوده و همیشه نقش قربانی رو‌ بازی میکرد…

شعارشم این بود من اینقدر چشم و دلم به دنیا سیره که اصلا به شوهرم نمیگم اینو بخر اون مبل رو‌ میخوام 

اون تی وی رو میخوام….یعنی دست از دنیا کشیده بود به قولی هیچ ارزویی برای زندگیش و ایندش نداشت

میگفت به من یه پراید بدن همون رو‌ میگم خدایا شکرت😞😞😞

از طرفی سر یک سری چیزها خودشون رو دوست نداشتن

مثلا برای خودش خرج نمیکرد دکتر نمیرفت 

حالا خونشون تو بهترین منطقه تهران هست ولی این رو بخاطر پدرم داره نه تلاشهای خودش…. و اینکه اگر یکم خواسته اش از شوهرش زیاد بود الان برای خودش میتونست ماشین خوب یا خونه دوم داشته باشه 

ولی به خودش ارج نمیذاشت خودشو پایین میدید و خیلی جاها ذوق همسرشو کور میکرد….

حالا که بحث پس اندازه خواستم بگم متعادل باید باشیم از اونور بوم مثل مادر من نیفتیم😞اینم بگم از اون خونه هم چیزی به نامش نیست حتی و پدرمم دیگه به خودش زحمتی نمیده برای خوشحال کردن مادرم کاری انجام بده.

سلام من میرم برنامه احسان گلد نگاه میکنم با اجرت ۱درصد هم داره

بله داره اگه از موارد مورد نظر ما داشته باشه توشون. یه انگشتر خوب داشت اما سایزو نزده بود، مثلا! 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
بعد با 6000تا چقدر وام نیدن

۴۵۰۰ تا ۱۰ ماعه ۱۰ میلیون

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ممنون بعد چقدر باید پس بدم

۶ ماهه ۱۰میلیو ۷۰۰ تقریبا 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بچه ها یه چیزی خواستم بگم زیاد نباید در راستای پس انداز  از اونور بوم ادم بیفته که دیگه همسرش ...

دقیقا سوگل جان..

امروز یه اتفاقی افتاد ک باعث شد من به خودم بیام..

من چون قصد تعویض خونه رو دارم واقعا یک ساله خییلی کم برای خودم خرید میکنم، و از خودم میزنم، حتی اگر دلم یه خوراکی رو بخواد ک گرون باشه چشم پوشی میکنم و با خودم میگم بزار خونه رو عوض کنیم بعد..و اینم بگم تعویض خونه خییلی برام مهمه چون محلمون رو اصلا دوس ندارم و حس افسردگی بهم میده..

امشب خونه پدرشوهرم بودیم قرار شد شام از بیرون کباب بگیرن،شوهرم میخواست بره بگیره که گفت چند تا بگیرم؟

بعد رو ب من گفت تو که با فلانی میخوری(بچمون که 5 سالشه)..

و بقیه رو جدا جدا حساب کرد،مادرشوهرمم تایید کرد.

من ادم بی زبونیم ک نتونستم از خودم دفاع کنم و از حرف شوهرم ناراحت شدم

وقتی اومدیم خونه بهش گفتم دفعه اخرت باشه از طرف من تصمیم میگیری، خودتو با بچه یکی حساب میکردی نه من که باردارم و همینجوری دوتا حساب میشم.‌

شوهرمم پرو گفت تو همیشه با بچه یه غذا میخوری.

(من و بچم هردو کم غذاییم وقتی میخوایم غذا سفارش بدیم منو بچه رو یکی حساب میکنیم که هزینه اضافه ندیم، که امروز فهمیدم چه اشتباه بزرگی کردم)

گفتم الان باردارم اون موقع بخاطر رژیم و ثابت نگه داشتن وزنم کم میخوردم..

تازه بهش برخورده ک چرا من این حرفو زدم و سرسنگین شده، منم اصلاااا محلش ندادم در صورتی ک همیشه برای اشتی پیش قدم میشم( چون اصلا دوس ندارم با کسی قهر باشم) اما الان قهرم..

یک ساله هیییچ لباسی نگرفتم و امشب تصمیم گرفتم یکشنبه ک حقوقش رو گرفت اتیش بزنم به مالش،

میرم بازار هرررچی دلم بخواد میخرم،این ماه پس انداز نمیکنم.بزار تو قسطاش بمونه،

چهار روز دیگه بجای تشکر میگه میخواستی بخری مگه من گفتم نخ،ر

واسه این مردا زیادم دلتون نسوزه،من واقعا خیلی جاها از خودم زدم که شوهرم خجالت زده نشه، خیلی چیزا رو به دل خودم گذاشتم که بتونم تو زندگی پیشرفت کنم ولی اشتباه کردم،

خودمون رو فدا نکنیم که بعد دلمونم نسوزه.

خانما میشه لطفا منو راهنمایی بفرمایید:

من چند روز دیگه انشاالله میخوام برم با شوهرم یه نیم سکه بردارم (مخفی نیست).

پولمون کمه و یه پارسیان ۱ گرمی داریم که ۳۸۰۰ خریدیم الان بخرن ۳۳۰۰ حالا من این ۱ گرمی رو نگه دارم و از پس انداز مخفی بزارم روی مبلغ نیم سکه.(که دیگه آشکار میشه 😭)

چه کنم؟

فروش ۱ گرمی با حدود ۵۰۰ تومن ضرر هست...

میشه بگید چیکار کنم؟؟؟؟

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
دقیقا سوگل جان.. امروز یه اتفاقی افتاد ک باعث شد من به خودم بیام.. من چون قصد تعویض خونه رو دارم و ...

ببین گلم اینجا همه هدف دارن برای بدست اورذن اون هدف دارن تلاش میکنن

یکی میخواد خونشو عوض کنه یکی ماشینش رو یکی  خونه بخره و ….

گاهی هم باید وسط این پس اندازها به خودمون ارج بدیم 

مثلا یه کاری برای خودمون بکنیم برای دل خودمون و اینجوری نباشه که اونقد جانفشانی کنیم که همسرمونم ما رو از یادش ببره و عادت کنه به این روال

من خودم به شخصه سبک زندگیم جوری نیست ریز ریز بیارم خرجهامون رو‌ روی کاغذ 

نمیکن اصلا روش من درسته ها اصلا 

ولی اگرم بخوام مثلا بیارم روی کاغذ اصلا دوست ندارم همسرم بفهمه یا حس کنه دارم قناعت میکنم 

یا مثلا فلان چیزو جای فلان چیز خریدم و پولشو سیو کردم و‌ نگه داشتم اصلا دوست ندارم در جریان ریز کارهای من باشه 

جوری که عادت نمیدمش که میره خرید حساب کتاب کنه

چون دور و برم فراوون دیدم زنهایی که به خودشون ارج ندادن بعد همسرشون چیزی حسابشون نکرده

در مقابل کسایی که اونقدر ریخت و پاش دارن همسرشون میگه این زن ما اخرش ما رو حاج اقا میکنه😂😂

دیدم که میگما🥴🥴🥴🥴

اگرم‌ به هر نحوی نقشه پس اندااز دارین نگذارین اقایون پی ببرن 

خانما میشه لطفا منو راهنمایی بفرمایید: من چند روز دیگه انشاالله میخوام برم با شوهرم یه نیم سکه بردا ...

عزیزم از پس انداز مخفیت بردار

بگو از مامانم یا خواهرم قرض کردم 

سر فرصت بهش بر می گردونیم .👌

حیفه پارسیان رو با ضرر نفروش

من امسال کلی پارسیان بابت ملک فروختم 

طلافروشم اصلا بازشونم نکرد همونجوری

گذاشت بفروشه . همرو خرد خرد خریده بودم ازش

طولانی مدت سود میده ، الان با ضرر نفروش ❤️🌹

2810