2777
2789

خانوما من اصلا پس انداز مخفی ندارم

اصلا نمیتونم دروغ بگم که فلان چیزو انقد خریدم

خریدامم کلا با شوهرم یا مادرشوهرم.

و اینکه شوهرمم کل حقوقشو خبردارم 

با هم میشینیم قسطا میدیم

یه کارتم داریم کلا اضاف بیاد میریختیم تو کارت و از بانک سپه وام گرفتیم.

هرچقدم پول بخوام خرج کنم کارت دستمه.

هفته قبل هم پدرشوهرم بهش گفته بود چقد داری و گفته بود من هرچه دارم از مدیریت خانومم دارم ای جمله خیلی خوشم اومد😍😅

دیشب هم گفت من با تو به همه چی میرسم و تقریبا رسیدمم.

قراره زمین بخریم گفت میزنم ب نامت

قبول کنم؟

خدایا شکرت

سلام خانما من هم برای اولین بار اومدم گزارش بدم اگه خوب نشد ببخشید🥲💖خب من دوماهی میشه ک این تاپیک و پیدا کردم و گفتم ک من خانه دارم و همسرم‌ فقط کار میکنه  دوسه باری هم از معصومه جون برنامه خواستم ندیدن پستمو فکر کنم🥲خلاصه ک خودم نشستم ویه برنامه برای خودم ریختم😁با خوندن پست های شما خیلی انگیزه ام بالا رفت ‌و دوتا قرعه کشی نوشتم که کلا ۷۰ میلیون میشه یه ۲۰ ملیونی که ماهی دوتومن و یه ۵۰ میلیونی که ماهی ۵ تومن بدیم نفر آخر شدم و ده ماهست.

دیروز لیست خرید نوشتم و نگا کردم چی تو خونه هست و نیست لیست کردم و با همسری رفتیم فروشگاه کلا ۵۰۰ هزار تومن شد😍😁برای اولین بار با لیست خرید میکردم قبلا هربار ک‌میرفتیم خیلی چیز های مضر می‌گرفتیم و به خونه هم می‌رسیدم میدیدم پولی نمونده 🤪بار های قبلی همسرم منو به زور از قسمت های خوراکی میکشوند اینور دیشب برعکس شده بود😂دوتا هدف گزاشتم یکی خرید طلا ، دومی هم ارتقا ماشین به ارتقا ماشین فکر نمیکردم ماشینمون یه پراید مدل قدیمیه انشالله ک بتونیم یه ماشین بهتر بگیریم🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان سبحان جان خوبین  میشه لطفا منو در مورد وام زوجین راهنمایی کنید  ممنون میشم&nb ...

اگه مسکن منظورته

ما گرفتیم خواستی میگم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
اره عزیزم   ممنونم میشم بگی

خواهش میکنم خونه تو انتخاب میکنی تو قولنامه بنویس که میخای وام مسکن بگیری بعد با مدارک میری بانک میفرست خدمات الکترونیک شهر برای پایان کار و...

اگه داشته باشی ک نمیخواد

مدارک فروشنده بنچاق و.. هم میخاد

یکی دو بارم فروشنده باید بیاد بانک

برا تهران حدود ۳۰ هزینه محضر و ۱۰ ارزیابی بانک

خریدار فروشنده باید حساب مسکن باز کنید ۸۰۰ چک میدن به فروشنده ۱۶۰ میدن به شما که باید انتقال بدید به فروشنده

حدود ۳۰۰ هم تسه باید بخرید

اپارتمان در تهران نباید بالای ۲۵ سال ساخت باشه وگرن مبلغ وام کم میشه

خلاصه اگه میتونی دو تا وام ۳۰۰ تومنی بگیری سعی کن طرف این وام نری چون ماهی ۲۱ قسطش

به ازای هر فرزندم به مبلغ وام اضافه میشه

همینا به ذهنم اومد

سوال دیگع ای داری بپرس

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
خانمهای گل و با درایت وقتی از هدفتون دور میشید وقتی بی انگیزه میشید وقتی حس پوچی نسبت به هدفتون داری ...

من هر وقت بی انگیزه میشم میام این تاپیک و پستهای معصومه جان رو میخونم ....یه مدتی هست تاپیک گزیده ها هم زدن و مطالب مهم اونجا کپی شده ....از پستهای معصومه و بقیه دوستان  جوری انگیزم میره بالا انگار دوپینگ انگیزه و انرژی کردم

خانمهای زیادی تو این تاپیک هستن که موفقیتهاشون ارام و پیوسته بوده ....خانمهایی که همسر خسیسی دارن ......خانمهایی که خرج دستشون نیست.....خانمهایی که شاغلن و مستقل ....خانمهایی خانه دار ولی مدیر خوب و مقتصد 

خانمهایی که با قناعت و صبر و فکر اقتصادیشون ازفرش به عرش رسیدن ......خانمهایی که به مرز جدایی رسیدن بخاطر بی سیاستی ....خانمایی که برای خودشون ارج نداشتن ....خانمایی که بر عکس زیاده روی در ولخرجی داشتن 

خلاصه اینجا همه جور زنی بوده و هر کدوم به یه نحوی الگوی دیگری شد

دوستامون راه و مسیر درست هدف گزاری و رسیدن به اون رو یادمون دادن.....به نظرم هدف گذاری  و تلاش برای رسیدن به اون یه بحثه و استمرار و قرار گرفتن تو جو این مباحث هم جداست .....مهمه که سربزنیم به اینجا تا افکار و انرژی منفی دیگران رو از خودمون بتکونیم و نذاریم از مدار موفقیت خارجمون کنن

😐😕 این روش روی همسر من جواب نداده هنوز  ی ده تومن از طرف مامانم دادم تازه بعد یکماه باید یاد ...

میشه لطفن بیشتر درمورد کارت اعتباری بانک ملی توضیح بدید .

چقدر سپرده لازم داره؟

واینکه به زنان خانه دارهم تعلق میگیره

خسته نباشي گلم به به الهي شكر...نماز شكر بخون عزيزم ....خيلي مبارك باشه پر خيرو بركت باشه گلم صداي خ ...

زنده باشی عزیزم حتمااا♥️

فقط این وسط ینفر سر هیچ و پول ناراحتی انداخته بینمون واقعا راسته ک میگن ادما تو روزای سخت خودشونو نشون میدن باورم نمیشه این فردددددد انقدر درونش بد باشه😬😬

گلم شاید باورت نشه ولی دو سومش قرض و وامه بقیه شم طلا و ماشین و رهن خونه 

بگم کل داراییمون ماشینو ی مقدار کم طلا بود باور میکنی😄😄

ولی خداروشکرررررر فک و فامیل خیلی هوامونو داشتن انشالله زودی جبران کنیم براشون 

2810