2777
2789

وای خانوما این اعتصاب طلا فروشا تا کی هستش ☹️☹️

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
جي جي جي جييييييينگ💥💥💥 بلاخر موفق شدم 💪💪💪....انگار قله فتح كردم يه همچين حسي دارم😂  خل ...

مبارکت باشه عزیزدلم😍

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدیدا پارکینگ خرید طلاهایی ک خودش خریده بود ازم گرفت میخام دوباره از صفر شروع کنم

پاركينگ منظورتون چيه ؟ عمومي؟ منم تو فكرشم ...

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
جي جي جي جييييييينگ💥💥💥 بلاخر موفق شدم 💪💪💪....انگار قله فتح كردم يه همچين حسي دارم😂  خل ...

طلا فروشا باز کردن؟

طلا فروشا باز کردن؟

شما كجايي؟ شمال اره باز...انگار تهران مشهد شهرهاي بزرگ اعتصاب كردن

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام بچه ها من. این تایپیکو خیلی دوس دارم نکته هایی ک من یاد گرفتم یکی پس انداز مخفی بود یکیم امو ...

احسنت چطوري خونه دار شدي؟ از راهكارات بگو عزيزم 

و سند دارن؟ 

سلام دوستان شما اطلاع دارین چرا طلای حقانی قسمت گلدان طلا همه ی سوت طلا ها رو میزنه ناموجود؟ 

احتملا اینا هم اعتصاب کردن 😂 

پشتیبانی پیام بزار جوابشو که گرفتی اینجا برای ما هم بزار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزان یه طلافروشی گوشواره حلقه ای ۶۴۰ سوت رو گذاشته ۲ میلیون و ۵۴۹ هزار میشه بگید چند درصد حسا ...

سلام عزیزم اگر قیمت طلا 3.350 باشه حدود 18 درصد و اگر قیمت طلا 3.400 باشه 17درصد هست

....💖!
سلام دوستان شما اطلاع دارین چرا طلای حقانی قسمت گلدان طلا همه ی سوت طلا ها رو میزنه ناموجود؟ 

صبح من شماره گذاشتم زنگ زدن 

گفت فعلا زیر ۱گرم موجود نداریم ولی ۱گرم به بالا هست و میتونید خرید کنید 

سلام 

قبلا گفتم برا چالش فروردین دو تا ربع غیربانکی در اومد از قرعه اداره مون

برا چالش اردیبهشت یه گوشواره حلقه ای ۴گرم و ۳۷۰سوت

خریدم فی طلا ۳و۶۵۲بود شد ۱۵میلیون و ۸۸۰ با وام از اداره 

مون،قیمت تابلو بدون کارمزد از دیوار خریدم

چالش خرداد هم عجولم ،وام مهر در اومد برام 

یه نیم ست خریدم ۸گرم و ۳۰۰سوت ،فی طلا ۳و۳۷۰ با کارمزد ۱۰۰تومن شد ۲۸و۸۰۰ از دیوار با فاکتور

2810