خووووب سلام و. هزاران درود یه گزارش ریزی بدم و برم
دو روزی هست حال روحی خیلی خوبی ندارم این روزام میگذره
دیروز برای خودم طلای شکسته خریدم با یک درصد سود
راضیم به همسن سود کمش چون طلا فروشیایه دیگه بهم شکسته نمیدن اینم منو میشناسه میفروشه
در مسیر برگشت همسرم پیام داد گفت من اینجا با بچه ها خوراکی خریدیم داریم میخوریم چی میخوای بخرم شب برات بیارم یا پول بزنم خودت بخری گفتم تا تو بیای من از هوسش هلاک میشم 😁 بزن خودم میخرم 😁🤪 ۱۲۰ زد به کارتم حالا پول بود ولی نیکی و پرسشششش
منم با ۱۲۰ تومن یه چیپس بزرگ یه پفک بزرگ تر
لیموناد فلافل و کراکر پنیری خریدم ولی از اونحایی ک نهار خورده بودم شامم اماده بود حتی تنقلات کنارشم داشتم خوراکیارو تو اکالا سفارش گذاشتم ک امروز غروب بیارن در راستای رژیمم و سالم خوری هر چند این خوراکیا چند روز خونه ما خورده میشه و سود من از خرید این. وسایل از اوکالا ۶۰ هزار تومن بود ک از خرج خونه انتقال دادم به باکس پس انداز
تا اخر ماه چند روز بیشتر نمونده و من شنبه بزای دو روز بعدش برنامه غذایی میریزم ک کمترین خرید از بیرونو داشته باشه.
بچه ها من قبلا فک میکردم اگر همه چیو زیاد بخرم در واقع یه نوع پس اندازه ولی نبود چون همش در گیر این بودم اینو بخرم در صورتی ک نصف بیشتر داشت ماه هاست این کار و نمیکنم و نقدشو از این ماه تبدیل میکنم و میبینم همه چی میرسه به ماه و کاها اضافه هم میاد
مثلا از حبوبات هنوز یه وعده مونده من قبلی به نصف میرسید دوباره میخریدم
و انشالله هفته بعد و ورود ماه بعد حبوباتی ک نیاز به شارژ داره رو میخرم
من دیروز ۲میلیون از پس انداز خونه. رو تبدیل کردم با این حال ۱۴۰۰ از پس انداز خونه هنوز. مونده ینی محموع باکسا