2777
2789
گلم حقانی دو مدل پارسیان داره یکم برو پایین تر پارسیان معمولی داره 902 هزار تومن که تنها 70 هزارتوم ...

ممنونم ازت

بازم با کرایه میشه ۱۰۰ و خرده ای

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم.سمت محل خودمون حومه تهران (نمیتونم دقیق بگم شناسایی میشم)یه خانومی میارن جلو درمون زیره کفش ...

موفق باشی عزیزدلم 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
مرسی سوگل جان دوباره برگشتی و مینویسی خیلی خیلی حرفهات بدردم خورده ممنونم ازت حالا یک تجربه از ...

به نظرم همه ما تقریبا اینجور گذشته هارو داشتیم مثلا خودمن سال ۹۰نمیدونم طلا چند بوداصلا توفازش نبودم برای پسرم تیشرت میخریدم ۳۵تومن که خیلی زود کوچیک میشد وهمین جورپیش میرفتم ....تا اینکه تقریبا هشت ماهه بااینجا آشنا شدم وتعقیر کردم 

ممنونم ازت بازم با کرایه میشه ۱۰۰ و خرده ای

سلام افتابگردون جون 

کسی مثل من که در حقانی داره سوت سوت طلا میخره... خالا به ۵۰۰ سوت رسید یا یک گرم رسید که سریع خرید نمیزنه که تند تند بخواد پول حمل و نقل و وکیوم بده 

مثلا خود من برنامه م اینه بانک طلام به ۵ گرم برسه بعد ۵ تا پارسیان خرید کنم ویکبار پول برای حمل بدم 

من الان یکی دو حا غیر از جایی که همیشه پارسیان هم میخرم پرسیدم گفتن برای سوتهای پایین ۹۰ تومن پول وکیوم میگیرند برای یک گرمی ۲۵۰ تومن هزینه 

حقانی تنها حسنش اینه که پول خردهایی که دیگه هیچ کاری باهاش نمیشه کرد تبدیل میشه 

البته این بازم نظر منه ممکنه اشتباه هم بکنم نمیگم حتما همه از بانک طلای حقانی استفاده کنید و عالیه و ..... 

طرحش برایِ زندگیِ من مثلا مفید بوده

سلام دوستان  سوال داشتم ازتون لطفا کسی اطلاع داره به من بگه صندوق افران بخرم صد میلیون چقدر س ...

سلام حدودا بین ماهی ۲ میلیون تا ۲ میلیون و دویست بهتون سود میده .

خرید و فروشش هم خیلی راحت هست .

سلام حدودا بین ماهی ۲ میلیون تا ۲ میلیون و دویست بهتون سود میده . خرید و فروشش هم خیلی راحت هست .

سلام مامان سبحان عزیز خوبین 

من امروز اتفاقی اعتبارسنجی کردم نمیدونم چرا امتیازم اومده یه مقدار پایین ( خیلی نه)

نه معوقه داشتم نه چک برگشتی و نه جایی ضامن شدم که بد حساب باشن 

جالبه برام نوشته از آخرین قرارداد ۵ ماه کمتر گذشته 😬🤣( مهم تربن ‌دلیل کاهش امتیاز) خدایی اینا به چه چیزایی گیر میدن 🫠

آخرین وامم برای اسفند این دیگه واقعا مسخره بود 

برای شما هم پیش اومده ؟ چون همون طور که گفتید تعداد وام هاتون زیاد …

و اینکه امتیاز وامم به ۵۰ رسیده تقریبا  و راستش الان لازم ندارم بگیرم 

گفتید اطلاع میدید که آیا اگر وام نگیریم امتیاز میسوزه یا نه ؟ یا تا چه برهه زمانی فرصت داریم 

پیشاپیش ممنون بابت پاسخدهیتون ❤️

یعنی دقیقا اخلاق همسر منو دارید 😁😁😁جرات دارم مثلا بگم کمتر خرج کنیم  میگه برو ببینم بابا بر ...

بخدا ما ایرانیها هیچ تفریحی نداریم یه خوردن هستش که اونم نصفه نیمست بخوایمم از همینم بگذریم خب زندگی تلختر میشه من خودم برم بیرون شاید لباس نخرم ولی همیشه هر چیز مقوی که ببینم میخرم و با بچه هام میخورم😁

سوگل جان منم هدف گذاشتم برای خرید سکه و طلا و موفق شدم که تا نصف هدفم پیش برم  هدفم دوسالس ال ...

تا آخرتابستان همین رنجە قیمت. بعدش بستگی به انتخابات آ م ر ی ک ا داره اگە ت ر ا م پ پیروز بشه دلار و طلا خیلی گروون میشه

قلم کیلویی چند یا دونه چندمیخری؟کدوم شهری؟

شهرستان کوچیک 

من چون از شاگرد همسرم خرید میکنم یجوری مفت میفته هرقلم 30,,40تومن 

ولی قیمت اصلیش فکر نکنم از 70بالاتر باشه 

ولی هم اندازه نصف لیوان فرانیوی روغن میندازه جمع میکنم برا سرخ کردن سیبزمینی خوشمزه میکنه 

هم اندازه دوتا قااب یخ مکعبی پر میکنم برای عدسی و سوپ و‌ماکارونی ...طعم گوشت داره 

حتی پسرم یه کاسه ازابش رو مث اب کله پاچه با نون و ابلمو میخوره خلاصه خوبه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عذر میخوام رویا جون میشه هروقت تاپیک زدی منم تگ کنی. از نظرات شما بچه ها خیلی لذت میبرم. منم می‌خوام ...

چه تاپیکی مهربون؟؟؟؟🤔🤔این تاپیکمون جدیده و تازه تاسیس 

به بچه ها سپردم اگه یه وقتی پشه ای چیزی مزاحمش

ن شد تارو مار کنن 😏😉😉🦟🦟🦟

همینجا همراهمون باش تا

باهم وکنار هم به هدفهای بزرگمون برسیم انشالله💪🏻💪🏻💪🏻🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
شهرستان کوچیک  من چون از شاگرد همسرم خرید میکنم یجوری مفت میفته هرقلم 30,,40تومن  ولی قی ...

میدونم خواستم ببینم شهر ما و شما قیمتا‌چطوره.

اره عزاربار خوردم کلی خواصیت داره و خوشمزس

خدایا شکرت
عزیزان کسی میدونه الان یک گرمی پارسیان قیمتش چقدره؟

بزن گوگل گلم دقیقاااا قیمت لحظه ای و سایتیش رو به روز میاره  

چون با توجه به تورم قیمتش گاهااا میبینی لحظه ای تغییر میکنه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810