2777
2789
سلام خانمای اقتصاد دان و معصومه جان من یه مشکلی دارم من کلا ادم قانعی هستم و زیاد گیر نمیدم به لباس ...

سلام گلم 

ببخشید کابر معصومه خانم کدوم هست

فقط تعریفشون رو شنیدم اما نمیشناسمشون

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر قشنگای با انگیزه😍😍😍 خانمها یه چیزی بگم درباره پس انداز مخفی خانمها البته این طبق شرا ...

یه گزارشی هم بدم از شرایط مالی و غذایی هفته مون😇

من قبلا گفتم که حقوق این ماهمون کلا رفت برای رفع بدهی و از یکم اردیبهشت ما صفر صفر بود حقوقمون 

چون من هدفم برای اردیبهشت و خرداد رو گذاشتم برای رفع بدهی و انشالله از اول تیر که حقوقمون آزاد میشه و قرعه خونگیم هم درمیاد میخوام یه زندگی جدید و بدون دغدغه رو شروع کنم😍😍

این هفته رو اومدم برنامه غذایی  نوشتم طبق موادی که توی فریزر داشتم و خداروشکر این هفته کلا بدون خرج سپری شد جز پریروز که برای آش رشته 20هزار پیاز خریدم

14هزار سبزی آش و 24هزار کشکو کل خرج هفته ی من شد 58هزار تومن😍

همه هم غذای خوب بوده ها اینجوری نبوده که بگم به خودمون سختی دادیم! 

این هفته ماهی خوردیم مرغ هم خوردیم 

آش رشته هم خوردیم و برنامه غذایی خوبی داشتیم خداروشکر

فردا رو هم مهمان همسرم خودش میره اسنپ کار میکنه وسایل ناگت رو می‌خره و انشالله جمعه هم میریم مهمانی 😍😍😍

و اینجوری شد که کل خرج هفته ی من میشه 58هزار تومن😂😂😂

معصومه جون بیا ببین رکورد زدم😅😇😂❤️

@masumehjoon

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
خیلی عالیه. ممنونم که انقدر خوب بهم توضیح دادی.  من حقوق شوهرم هشت تومنه 😒 به فکر کارم. ولی پ ...

ببخشید فضولیه،همسرتون چیکارس اینقد کم حقوق میگیره؟

من همسرم کارگره ولی خیلی بیشتراین مقدارحقوق میگیره 

خانمای مدیر

من ماه گذشته۲۴میلیون پس انداز مخفی داشتم میخاستم طلای مخفی بگیرم.

از طرفی همسرم پول لازم شد در حدی که میخاست یه تیکه از طلاهای منو بفروشه..منم ۲۴تومن رو بهش دادم گفتم فرض کن انگشترمو فروختم ..

به نظرتون کار اشتباهی کردم..به هر حال از حالت مخفی خارج شد☹️

سوگل جان شما طلا رو کجا نگه میداشتی؟ هفته قبل سه تا خونه تو محلمون دزد زده و طلاها و پولاشون رو برد ...

همین طلا فروشی که من پیجشو دارم میگفت بذارید هر تکه رو تو دستمال کاغذی بعد بپیچید تو فویل بعد قایم کنید ردیابی نمیشه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
😅رو کادوهام حساب کردم واس همین چیزا

گلم ما هم مستاجر بودیم

عموم کلاه برداره

البته بابای منم ساده اس. نباید همیشه مقصر رو فقط یک نفر در نظر گرفت.

تا همین  3 سال پیش

یهو با هزار تا زور تونستیم خونه بخریم. باورت نمیشه یهو سطح سطح زندگیت و ارامشت چقدرررررررر بالاتر میره. بابای من الان همش میگه چقدر خوبه خونه داشتن. منظورش اینه حیف از پولهایی که از دست رفت. ما خونمون رو خریدیم 500 تومن الان شده 1600 1700.

الان شاید چون تجربه نداری ندونی چه حسی داره اینکه جایی هستی که صاحبشی

برو پایین شهر بخر. قلک بخر. اما مال خودت باشه. از همین امروز هرروز دیوار رو چک کن. تازه دیوار گرون میفروشن. هرچی توی دیوار دیدی  100 تومن کمتر با همون متراژ و همون محله در املاکی ها پیدا میشه.

یک کاغذ بردار. مقدار هدیه زایمان و پس انداز و مقدار وام و قرضی که میتونی بگیری رو بنویس. یهو خدا رو چه دیدی شاید تا اخر خرداد خریدی. بتونی 1 تومن جور کنی صاحب خونه میشی. البته هر شهری به جر تهران. 

با کمتر از 1 تومن هم میشه. مثلا با 800 900 تومن. فقط توقعت رو بیار پایین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خانمای مدیر من ماه گذشته۲۴میلیون پس انداز مخفی داشتم میخاستم طلای مخفی بگیرم. از طرفی همسرم پول لا ...

فدای سرت عزیزم 

ولی میتونستی بگی از کسی قرض گرفتم برات 

من اینجور مواقع که پول از خودمه و میخوام به همسرم هم فشار نیاد میگم از خواهر برادرم قرض گرفتم و بهمون مثلا مهلت داده 3 ماهه بهش توی سه قسط پرداخت کنیم

اینجوری هم مشکل همسرم که مشکل منم هست حل میشه

هم به همسرم فشار نمیاد برای پس دادن کامل بدهی 

و خودم میرم مثلا به همون مبلغ طلای قسطی برمیدارم 3 ماهه

بعد هرماه از همسرم پول میگیرم به عنوان پس دادن یک سوم بدهی خواهر برادرم قسط طلا رو میدم 😅

هم مشکل همسرم حل میشه 

هم طلا میخرم 

هم همسرم دستش جلو کسی دراز نمیشه😍

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
فدای سرت عزیزم  ولی میتونستی بگی از کسی قرض گرفتم برات  من اینجور مواقع که پول از خودمه ...

آخه خیلی بیشتر از۲۴تومن نیاز داشت..اگه میگفتم برا یکی دیگه اس باز هم توقع داشت طلا بفروشم..ولی وقتی دید سخته برام دل کندن،از جایی جورش کرد

2810